ÖNERİLER
1) Doktorunun dediğini yapacaksın ,ilaçlarını kullan , ben hiç böyle veya benzer bişey görmedim ama kullanıyorum mecbursun yoksa hastaneye yatırılmak daha kötü.
2) bu tavsiyedir namaz kıl. her gün muntazaman felak nas oku. anlamını ezberlemek de zor değil kısa ve çok etkilidir.
cinler vardır ve insanlarla görüşebilirler. Bizim peygamberimiz muhammed s.a.v. ve bildiğim kadarıyla musa peygamber a.s. ve sanırım isa aleyhisselam cinlere de gönderilmiştir. bu kişiler uzma peygamebrelerdir ve Muhammed a.s. peygamberlerin imamıdır ve cinlerle görüşmüştür.
şimdi cinleri herkes göremez. belki peygamberimizin cinlerle görüşmesinden mi aceba müşrikler ve/veya münafıklar ona (haşa) mecnun dediler (ilginçtir mecnun ile cin kelimesi yakındır belki de mecnun cinlenmiş demektir) bunun üzerine kalem suresinin ilk ayetleri indi.
nun wel kalem we ma yesturun , ma ente bini3meti rabike bi mecnun. (nun ,ilim ehlinin kağıda dizdiği kaleme andolsun , (rasulum),sen rabbinin nimeti sayesinde mecnun/deli değilsin.
senin anlattıkların gerçek de olabilir halüsinasyon da o yüzden ilaçlarını kullan.