Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastasıyım. Yan etkilerinden dolayı ilaçlarımı bıraktım..?

peygamberimize salavat getirirsen sanıyorum ona muhalif cinler dayanamayacaktır ,kısacık bi salavat çok etkilidir böyle durumlarda salavat getir bildiğin ayeteşl kürsi vs varsa onuda oku

@Ahmet T
ama ilaçlarını kullanmadan ya hastaneye yatırılırsan ?

nevzat tarhanı takip edin. Nezvat Bey şizofreninin tedavisinin olduğunu söylüyor.

mabel.

önemli olan doğru tedavi diye bahsetmiş bazı arkadaslar katılıyorum valla

Son düzenleme:
@Ahmet T

uzun iş ama yinede soruların varsa sor ,belki başka bir başlık açmak daha faydalı olur.

yani bir arkadasım var (dostum değil) ateisttir , doçent bir akademisyen (ingiliz) ne yaptım ettim razı olmadı.

yine de ithafen ;

bizim dinimiz güzelliklerin ,iyiliklerin ve ahlakın dinidir. allah rızası namına belki içimizden bir kardeşimiz daha bilgilidir bilemem
soruların varsa sor foruma.ayrı bir başlık altında.bende eşlik ederim

Ahmet T

dünyanın pek çok ülkesinde dışa kapalı bir örgüt olarak etkinlik gösteren, özgürlük, eşitlik, kardeşlik ve dayanışma temeline dayalı, ilkeleri ve kuralları ancak üyelerince bilinen, üyeleri arasında büyük bir dayanışma bulunan, 6-7 üyeden oluşan ve lonca denilen bölümlere ayrılan, üyelerinin birbirlerini masonluğa özgü imlerle, simgelerle tanıdığı, gizliliğe önem veren bir tür örgüt, dernek..

bence sen araştır. sallama işkembeden
masonluk din değil
kendini farklı gösterecem diye milleti kekleme
mason olan insanlar zaten ben masonum demezler bu gizli bir örgüt

şeytanın enirene uyar seytan kalkıpta insanların iyiliği için mi çalısır kandırıyorlar tamam üye olması lazım ben değilim şeytanın dediklerini uyuyom onlar sizi keklemesin

Ahmet T

bu mesajını 2 defa okudum ama anlıayamadım ne demek istediğini, yalnız; resulullaha salavat getirmekten aciz olduğunuzdan (reddettiğiizden) ben müslüman olmadığınızı anlıyorum ,doğru mudur??

Muhammed s.a.v. geldikten sonraki insanların ve cinlerin peygamberidir. ayrıca alemlere rahmet olarak gönderilmiştir yani biz buna inanıyoruz.

@ahmet22

ona bende inanıyorum kurtulamadım ki anlatabiliyor muyum

kamera alamazdım çünkü rüya benzeri bir şeydi

bir haftadır akineton kullanıyorum sigarayı bırakma hevesi veriyor sonra geçiyor ya bu akineton benimle dalga geçiyor gibi :)

Kafana göre ilaç alma kalbine felan zarar verebilir.

gülyabaniyi görüyordum onuda atlattım çok şükür

one ya, sen bişey karıştırdın mı ,yani ....bu dediklerin kendi kendine mi oldu yoksa özel bişiler yaptın sonra mı oldu?

ve ne zaman başladı bunlar.

film izlemiştim başıma bir olay gelmişti ondan sonra oldu
sosyal medya hesaplarımı kapattım biraz morla oldu bu bana

ne gibi bi olay. sen özel bişey yapmış mıydın , bişiler karıştırdın mı büyü sihir filan? veya buna benzer ...

bir şey karıştırmadım buraya yazamam anlayışla karşıla
siliniyor yazamam

tabi sen bilirsin istersen özelden yazabilirsin...istemiyorsan da kalsın ama merak ettim.

bugün iğne vurdurdum korkularım fazla kalmadı

sulinex xr75mg

cedrina xr50mg

buspon 5mg

bu ilaçlardan kullanan var mı?

şizofren olupta iyileşen var mı ?

benim anlamadığım bana niye insanların haplarını veriyorlar doktora dedim ben insan değilim

Üst Alt