@alpereen
"
Ruh sağlığı Hastanesi'nde yeniden muaynesine,ayrıntılı anamnezi ve muayne bulgularını,tanısını,ilk tanı tarihini"
Doktor yazısında epikriz raporunda bu bende vardı.
"
tanıyı destekler gerekli görülen test ve tetkik sonuçlarını, "
rapor alırken iki tane test yaptırdılar, biri mürekkepli olan. bir de sosyal inceleme ile aile ve iş arkadaşlarımla görüştüler.
"
en az 6 ay yeterli dozda düzenli ilaç tedavisi ve aylık poliklinik takibinden sonra, tedaviden yarar görüp görmediğini,"
doktor yazısında bu da belirtilmişti, ilaç tedavimin ne kadar süredir devam ettiği, ne zaman değiştiği yazılıydı.
"
tedaviye rağmen çalışma olanağı vermeyen yada veren durumunun olup olmadığı hakkında belirtir bir şekilde "
benim raporun son kısmında heyet oturumunda tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen olduğuna karar verilmiştir. şeklinde açıkça yazmışlardı.
usulüne uygun sağlık kurulu raporu teminine e rapor şeklinde yeni bir sağlık kurulu raporu istemiş.
---------
1) sen rapor alırken testleri yapmadılar mı ?
2) bütün olay epikriz yazısında, yani hastalık ilk tanı tarihi de, ayrıntılı muayene de,en az 6 aylık ilaç dökümü de, tedaviye yanıt verip veremediğinde yani tüm soruların cevapları epikriz yazısında olacak. epikriz yazısının sonunda da doktor yorumunu ekleyecek "tedaviye yanıt veriyor ya da vermiyor şeklinde"
valla ben de bir günde emekli olmadım tam 4 yıl sürdü emekli olmam.