Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni ile yaşamak Adlı youtube kanalım

@kara duman, ağabey geçmiş olsun @Ben_Claudius, hocamın tespitine katılıyorum. Klozapin ile yolunuz kesişebilir. Yan etkileri konusunda endişelenmeyin. Clonex tedavisi başlayınca, ilk aylarda ağır uyku hali vs. yapabilir. Zaten büyük ihtimalle 100 mg 'dan başlatırlar. Oğlunuzun bünyesi zamanla alışır. Klozapinden fayda göreceginizi umuyorum. İnşallah böyle olur. Ben de seroquel, zyprexa ve risperdal gibi bir sürü ilaç denemesinden sonra clonexe geçtim. Yaklaşık 14 senedir kullaniyorum ve sağladığı faydalardan memnunum

@Descartes, Sağol Allah razı olsun.

Ne kadar sürede alışır vücud bu aşırı uyku meselesine gerçi kişiden kişiye çok değişir bu durum ama kendinizden yola çıkarak söylerseniz.

Birde kendini hiç kaldıramıyacak kadar mı oluyor uyku iş hayatında sorun yaşar mı?sabah mı çok oluyor uyku yoksa tüm günmü?
@Ben_Claudius

Selamlar, seri katiller serimizin son bölümünü yayınlıyorum. Kitabın 3te1 i kaldı o kısımda da akademik bilgi tarzında seri katil kime denir, seri katil profili nasıl çıkarılır,seri katil psikolojisi gibi yerlerden bahsetmektedir.
Bu bölümde 3 tane Türk seri katil yer almaktadır. İlgilenenlere duyurulur :)

Kardeşim sakın yanlış anlama beni, neden seri katilleri araştırıp video ile paylaşıyorsun, bir şizofren hastası olarak bu konuyu bu kadar önemsemen beni tedirgin ediyor. Bir keresinde "mahalleden 3 arkadaşım vardı samimi 3 ü de adam öldürmekten içeri girdi" demiştin, yine bir keresinde "beni öldürmek için plan yapanlar olduğunu düşünüyorum her odada bıçak var, yanımda da silah var" demiştin. Kendine dikkat etmelisin.

@Elijah,

benim söylediğim şeyleri takip edip unutmamanız beni mutlu etti. bıçak olayı benim en büyük hezeyanım olan zarar göreceğim düşüncesi o yüzden evin her köşesinde saklı tutarım.

benden katil olur mu diye sorarsan sanmam derim. bir dönem bir şeyler vardı ama şuan ki aklım ve irademle sanmıyorum. hee seri katil olacaksam da herhalde Dexter dizisindeki gibi olmak isterdim.

benim en çok ilgimi çeken şey insan psikolojisi. insanlar neden bu şekilde evriliyor onu merak ederim. iş hayatımda da bu şekildedir. benim nöbetim genelde bahçede olur. bir köşeye çekilmiş kafasını yere eğmiş çocuk gördüğümde yanına gider konuşurum.bu hareketim öğrencinin psikolojisini düzeltir diğer tenefüs o çocugu gördüğümde daha canlı daha pozitif oluyor genelde.
seri katillerin ruh halini neden bir insan böyle canavara dönüştüklerini merak ediyorum. Sadece seri katil değil filozoflara,ünlü komutanlarında zihinsel süreçlerini merak ediyorum. ayrıca kanal içinde içerik oluyor.
mahallemdeki 3 arkadaşımın katil olmasını söyleme sebebim ise satrançtı. yoksa kime ne benim mahallemdeki 3 arkadaştan :) . ben o dönem satranç oynamaya başladıgım için hafta sonları kursa gidiyordum ve sokaklardan uzak durdum haliyle onlar gibi olmadım demek istememdi. benim büyüdüğüm mahalle gerçekten kötü bir yerdi ama sosyal faliyetler sayesinde oradan da zarar almadan çıktım çok şükür 2 kere bıçaklanmamı saymazsak :)

hocam diyeceklerim bu kadar benimkisi tamamen psikolojik evrimin merakı ve kanal için içerik olması o kadar . Saygılar

Son düzenleme:
AHAHAAHA vallaha sesli kahkaha attım hocam. 1i hariç diğer 2si cezaevinden çıktı ama o mahalle ile bağım kalmadı sayılır artık, 2 haftada bir giderim annemim yanına o kadar.
videolarıma like atıp yorum atın bak salarım haa :)

@Ben_Claudius, Tavsiye olarak pisikoz türü rahatsızlıklara sahip kişilerin suç işleme, saldırganlık vb durumlarını genel topluma oran olarak kıyaslaması hakkında görüşlerini içeren bir video çeksen iyi olabilir.

Kıdemli bir hastasın 🙂 forumdada bu konular çok konuşuluyor ilginç ve bilgilendirici bir video olabilir.

@kara duman,
hemen not alıyorum abi, bunun üzerine yazmaya başlayacağım. yazdıklarımı kayda değer bulursam videosunu çekerim. ama uzun sürebilir yaz tatilinde şehir dışında olacağım stok videolarla ilerleyeceğim

@kara duman, ağabey ,

(y)Çok güzel bir konu tavsiyesi yapmışsınız. Mesela , suç işleyen ama "cezai ehliyeti olmayan" kişiler de irdelenebilir.

Arkasındaki kişiyi "beni takip ediyor" diye tekme tokat darp edip ceza almayan "şizofren" birisini tanıyorum

@Descartes, o kişinin elinde o anda kesici/delici alet olsa ölümüne girer ve en iyi ihtimalle yaralar, kötü ihtimalle öldürür. Aslında cezai ehliyeti olmaması bir nevi toplum aleyhine. En azından ev hapsi falan verilmeli ve ilaç takibi yapılmalı. Psikoz olan hastalıklar tehlikeli.

Son düzenleme:
Abi, videolarından birini izleyince yarım kalan Youtube macerama devam etmeye karar verdim. Psikiyatri videolarını ilgiyle izliyorum (y)

başarılar dilerim. youtube kanalı açmak, içerik üreticiliği ve özellikle blogger olmak benimde hep istediğim bir şey ama hiç yol katedemiyorum umarım sen edersin seneler içinde kaç tane şizofreni hastalıgım ile ilgili blog açtım kapadım başka konulardada açtım blog özgün yazılar falan hazırladımda hiç yol alamadım bu sektörden. galiba seo çalışması şart hem youtube kanalları hemde web siteleri için.

@Pickle,
o zaman sana şimdiden şans diliyorum. içeriklerini paylaşırsan takip ederim yorumlarım ;)

@Shamrain, benim insan psikolojisine karşı nedense ciddi ilgim var, benim gibi rahatsızlığı olan kişileri dinlemek ,okumak ilgimi çekiyor. sanki anladıkça bu hastalığı çözebilecek ve gece kafamı yastığa koydugum da direk uyuyabileceğime inanıyorum. ister açıktan ister dm olarak blog yazılarını paylaşırsan göz atmak isterim

teşekkürler :) yazdıklarımın çoğu silindi bende şuan ücretsiz bir blog açtım ama seneler önce bu forumda linkte bu bulunduğumuz site üzerinde blogumdaki yazıları paylaşıyordum hit gelmesi için istersen bakabilirsin bu forumdan Adrenochrome isimli üye benim şifremi unuttuğum için yeni açtım bu hesabı ama az önce buldum şifremi neyse konu sapıyor :D okumak istersen engelliler.biz adresinin blog kısmında yazılarım var Adrenochrome nicki ile Aşk Neden Erkeklere Daha Çok Acı Verir?

@Shamrain, bu forumda böyle bir sayfa olduğunu bilmiyordum. hocam kaleminiz gayet iyi bence. sanıyorum bir aşk acınız da var. bu yazdıklarınızdan güzel videolar çıkar aslında. bunu referans alacağım. sohbet etmek isterseniz dm atabilirsiniz. iyi akşamlar dilerim

@Ben_Claudius,
evet bende sonradan öğrenmiştim blog sayfası oldugunu eski tasarımdaydı site ozamanlar aşk acısı şuan yok çok şükür olan zamanları düşünerek bir şey yazmaya çalıştım biraz dalgalanıp daldan dala atladım nich kalamadım bloglarımda hiç ama sonuç olarak ne yaparsam yapim yine bir yere varamadım :) aklımda sadece hiç seo çalışması yapmadığım için gelişemediğimi düşündüm. şuan tek sıkıntım şu remisyon dönemini atlatıp tamamen hastalıktan kurtulmak. yok diyorlar tedavisi ama bende olmalı vardır illaki yani. tabi yazarım size isterim konuşmak :)

Üst Alt