Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olup da çalışabilen, evlenen, kız arkadaş edinebilen var mı?

@Death,

Karıya yalakalık mı :)
Sıkıntılıysan ilaçlarını al. Bunlar nasıl kelimeler böyle ? işim gücüm yok kız görüp yalakalık mı yapacağım ben sen değilim. Burada 1 kıza bile pm yada konuda taciz etmişliğim yok. Kişi sırf kız diye özellikle iletişim kurmaya bile çalışmam. Haddini bil gerekiyorsa ilaçlarını al. İnsanları alenen taciz ediyorsun.

Taciz ???? İlişkiye giren savunan ben değilim . Ayrıca ifade özgürlüğü var o sadece sana ait değil sen istediğini deyip beni toplum önünde ezeceksin ben susacağım çok akıllısın . Seninle aynı görüşte olmak zorunda değilim

@seda73838, evlenirken hastalığımdan dolayı bir zorluk çıkmadı. Eski eşim şizofren olduğumu biliyordu

bana karşı ittifak kurulmuş burada belli
Yahu yok öyle bir ittifak! Kimse kimseyi bilmiyor, tanımıyor. Herhalde açık kimliği ile yazan üç-beş kişi vardır. Ama sakin ol! Tırmanmaya gerek yok. Sakin yaz, ne istersen yaz.

Eskort var o da onurumusa aykırı.
Hayatsız Kadın Ayşe adlı bir kitap var. Ağır bir kitaptır, okurken iyi hissetmedim. Hayatım boyunca para karşılığı bir ilişkim olmadı ama yine de okurken utandım. Eskortluk çok ağırdır. Mutlaka bir denk gelme meseledir ve bazen gelemiyordur. Doğrudur.

@seda73838 gerçekten evlendiğini ve eşinin seni aldattığını düşün. Şiddet uygular mısın yoksa medeni olarak ayrılır mısın? Ben öldürürüm diyenler var , sence bunu yapacak adam evlensin mi?

Merhabalar ben psikoz hastasıyım ilaçlar kullanıyorum ama durumum çok kötü değil sağlıklı bir eş bulmam imkansız mıdır?

Ben de piskoz hastası biriyim 25 yaşındayım biraz diğer insanlar tarafından asosyal konuşmayan biri gibi gözüktüğüm için e konuşmayınca da bir bağ oluşmuyor sessiz sakin kalmayı seviyorum ben şahsen zor görüyorum kendim için kızlar biraz daha şanslı olabilir bu konuda inşallah gönlünüze göre birini bulabilirsiniz fakat kaçıngan hareketlerim aşırı utangaç tavırlarım biraz zor gibi ya.

Foxda Alper SALDIRAN bir dizisi vardı erken bitti. Bir aile hikayesi adı. Bipolar rolünde eski sevgilisinden aldatıldığı için ayrıldığını söylüyor. Sonra eski sevgili yeni sevgiliye onun bipolar olduğunu aslında aldatmadığını söylüyor.

imkansız değil. kusuru olan kusurlu biri ile evlenmeyi göze almalı. yani kabul edeceksin karşı tarafında kusurlu olmasını, o şekilde bir eş araman daha makul, sağlıklı kimse psikozlu biriyle evlenme riskine girmek istemez, ancak çok severse o riske girebilir. çok sevmek veya sevilmek de bu devirde piyango biletinin tutması gibi birşey.

@Elijah,

Bana da geliyor ki sağlıklı istemez demek doğru düşünüyormuşum o kadar sağlıklı kız varken beni neden alsın

@seda73838,
Sana bagli tamamen. Sunu soyleyebilirim, kendini hasta olarak gorup etiketlersen ve bana kimse bakmaz deyip icine kapanirsan EVET, kimse bakmaz.
Ayrica somurtkan biri olursan, küs küs oturursan da kimse bakmaz. İnsanlar neşeye çekilir.

Hoşuma giden kimse beni begenmedi, ben de yalniz kalmamak adina tiksindigim insanlarla birlikte olmadim. Sonuc olarak hâlâ bekarim. :) Soyle pismanim, keske kimse bana bakmaz deyip hoş insanlari kacirmasaydim, keske daha neseli civil civil olabilseydim.

İsminiz nedir söylemek isterseniz yazdıklarınız çok iç ısıtıcı çok hoş

Ne manyaklar sevgili ediniyor hatta evleniyor bile karısını, sevgilisini döven, vuran, öldürenler sanki çok mu sağlıklı söyleme olsun bitsin .

@seda73838, anonim geziniyorum. Tesekkur ederim. :)

Ayrica kesinlikle hastaligini belirli bir asamada soylemelisin, eger evlenme niyetin varsa. Hem esler arasinda durustluk ve samimiyet onemlidir hem de eşin de destek aginin bir parcasi olacak, hastaligin nuksettiginde, sagliginin idamesinde vs. Doktor nasil ki bu destek aginin bir parcasi, esin de oyle olacak. Sır mır, gizlilik olamaz eşler arasinda, olmamali. Gencken bile yedigin naneleri soylemelisin acikca. Kabul eder, etmez kendi bilir. Yallah diyeceksin, next next yapacaksin. Hele ki kendisi her halti yemeyi erkeklere mubah gorup kadinlara gelince meeehhh diyorsa zaten o aşamaya gelmeden anlayip gondermek lazim. :)

Ben zaten böyle bir durumda hiç gizlemem direkt hastalığımı söylerim gunahtir ona da kabul etmezse yapacak bir şey yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Mara
İş ciddiye binerse söylenir zaten saklamanın alemi yok evlendikten sonra illa ki öğrenecek o zaman öğrenirse daha kötü olur .
Ama ortada fol yok yumurta yokken söylenmese de olur .Ne gerek var birkaç gündür tanıdığın insana her şeyini dökmenin değil mi ama.

Zaten nasip işi bu olur yada olmaz geleceği Allah biliyor bakalım ne olacak

Basligi ben de yanitlayayim. :) Atipik psikozluyum, 30 yasinda gadınım. Bekarim.

Ben kimse bana bakmaz diye diye bu yaşa geldim. (Sirf hastayim diye.) Benim hayatta bakmayacagim kisiler de "bu bana hayatta bakmaz" diye nasil dusunmuyorlar, nasil bu cesarete sahipler hayret ediyorum dogrusu.

Kimler kimler evlendi gitti, hangi karaktersizler, kisilik sorunu olanlar, cirkinler...

Ben somurtkandim, ice donuktum. Durum boyle olunca, bu hâle gelince iyice somurtkan olasim geliyor.

@Samarra,
Beni kimse beğenmez diyerek kendi kendine bir özgüvensizlik yaratmışsın sen zaten .Hem ayrıca ne bilecekler ki senin hasta olduğunu. .

• Beğen
Abla sen umudunu kaybetme çıkar karşına inşallah

• Aşk
Üst Alt