Sebebini tıbbın açıklayamadığı göz felci rahatsızlığım var, amirim ile konuştum, göz felci geçirdiğim zaman eve gitmeme izin verecek, zaten aylarca kuruma gelmesem bir gün gelsem bile işimi yetiştiririm, odada bir kişinin yapabileceği işi 7 kişi yapıyoruz, şimdi esnek çalışmadan dolayı hergün birimiz odaya geliyor ve iş yetişiyor, bu ne demek 7 kişi yerine 1 kişi olsa bile bu iş yetişir demek. Ama bu göz felci durumu beni çok rahatsız ediyor, amirim işi bırakıp eve gitmeme izin verdi, ama göz felcinden dolayı otobüs durağına gidene kadar akla karayı seçiyorum
Babam dedi ki oğlum bizim dedenden bize 30 dönüm arsa kalacak, sen çalışmasan bunları satsan yine geçinirsin dedi, Allah şükür toprağımız var, muhtemelen bizim atalarımız Osmanlı zamanında şeyh, derviş, hoca, tarikat ehli felanmış, biliyorsunuz Osmanlı'da bunlar ayrıcalıklı idi.
Bizim atalarımızdan biri toprak zengini birine gelin gitmiş, karı koca ölmüşler, çocukları da olmadığı için toprakları ortada kalmış, Ankara'nın kıymetli yerinde toprakları varmıştı, şimdi bu arsaları akrabalar üzerimize geçirmek için uğraşıyoruz, bunu başarırsak mahkemeyi kazanırsak buradan da babama toprak geçecek, durumumuz daha iyi olacak, yine dedemin teyzesi böyle zengin birine gelin gitmiş, karı koca ölünce muhtar topraklarını akrabalarına geçirmek yerine çevredekilere dağıtmış, bu topraklar da Ankara'nın kıymetli yerlerinde, ümitsiz vaka gibi duruyor ama babama talimat verdim, buraları mahkeme ile kazanıp kazanamayacağımız araştıracak,
Bunları niye anlattım, çünkü memurluğu bıraksam çalışmadan rahat yaşarım, inşallah mahkemedeki arsalarıda alırız da biraz daha varlıklı oluruz da ben de çalışmam, çünkü bu göz felci ile çalışmak bana çok zor geliyor, insanlar ile iletişim kuramıyorum, insanları anlayamıyorum, göz felci sırasında gözümü sürekli indirdiği için göz damarlarım da ağrıyor, bazen bir günde bir bazen iki günde bir bazen de 3 günde bir oluyor ve saatlerce göz felci sürüyor,
bana dua edin arkadaşlar
İlla sağlık arkadaşlar, sağlığınız yerindeyse şükür edin,
Annem dediki, oğlum keşke senin sağlığın yerinde olsaydı da bu arsalarımız olmasaydı dedi.