Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofrenim. Ne mutlu çalışabiliyorum diyene!

Ancak memur olunca mı hocam rahatsızlık bitecek peki neden bitmiyor neden geçmiyor neden peki... 😣😣😣😞😞@true blue

tapasya, ben memurluk bile yapamayacam zannediyordum, memur oldum herşeyin kolay olduğunu gördüm, hem memur olmayı başarırsan hayatın da bir düzene girer ve kafan rahat olduğu için belki de atakların da olmaz ya da umursamazsın diye düşünüyorum, zaten rahatsız olduğun gün kafana göre hemen hastaneye ya da toplum ve ruh sağlığı merkezine gidersin 1 gün, 10 gün raporu alırsın kafanı dinlersin, kamu kurumu olduğundan kimse sana bu sürekli rapor alıyor diyemez, sana sual sormaz. Benim sosyal hizmetler uzmanım sakın memuriyeti bırakma dedi, canım işe mi gitmek istemiyor dedi, buraya gel hemen sana rapor yazalım dedi:)

İnşallah hocam 🙏 true blue siz ne mezunusunuz kaç yılında atama oldu sizin kaç puanla

[FONT=sans-serif]"VAROLUŞÇU PSİKOTERAPİ" ---"ŞİZOFRENİ TERAPİSİ" ---"DİVAN" adlı yapıtlarını da okudum.Size de tavsiye ederim [/FONT]
Hepsini okudum, sanırım 15 seneyi geçmiştir. Enfes eserlerdi. Ama ilk okuyacaklara önce Divan sonra Nietzsche Ağladığında adlı kitabını okumalarını öneririm.

tapasya, ben Gazi Üniversitesi tarih öğretmenliği mezunuyum, 2012'de üniversiteden mezun oldum, 2015'de de 74 puan ile ekpss ile memur oldum, memur olarak atanmadan önce sınavsız Ankara'da tarih öğretmeni olabiliyordum, kendime güvenemediğim için öğretmen olmak istememiştim, eğer sağlığım daha da iyi olursa öğretmenlik için tekrar kpss'ye çalışmayı düşünüyorum, benim zamanımda lisans mezunları böyle düşük puanlarla atanabiliyordu, şimdi nasıl bilmiyorum, ama durum hala aynı ise bir açıköğretimden lisans bitirmek atanmanı çok kolaylaştırır.

Hocam Bnde işletme okudum en son 2019 ta 78 ile kapamış kurumlara sanırım 80 altı zor gibi Allah yardımcımız olsun true blue

tapasya o halde puanlar yükselmiş, biraz ekpss'ye çalışman gerekebilir. Umarım sen de memur olursun 🙏

İnşallah cümlemize nasip etsin Rabbim siz vhki mi memur mu bilgisayar işletmenliği mi hocam☺️ true blue

tapasya bilgisayar işletmeniyim, ama
kamuda ünvanınıza göre iş yapmazsınız, ne iş verilirse onu yaparsınız, vhki ya da bilgisayar işletmeni olsanızda bu ünvan ile hiç alakanız olmayan bir işte size verilebilir, yani ünvanıma göre iş yapacağım diye düşünmeyin.

Kamu kurumunda çalıştım bi ara dönmsel olrak hocam bilmezmiyim 🙏@true blue

hozgul
Doğrudur başkan. Tavsiye edeceğiniz başka kitaplar var mı ?
tapasya
İnşallah sen de atanırsın

hozgul Böyle buyurdu Zerdüşt: Nietzsche'nin bu kitabı da güzel“Müziğin sesini duymayanlar, dans edenleri deli sanırlar.”

perseküsyon

Ivan Gonçarov'un Oblomov eseri de pek güzel. Konusu ve içeri diğerleri gibi değil. Rus aristokrasisine bir eleştiri getirir ve kitabın kahramanı olan Oblamov'un inanılmaz aylaklığını / tembelliğini konu alır. Hatta okurken sinir bile edebilir. : ))
Nurtan
Bu kitabı da okudum. Zaten bu bahsettiğimiz kitaplar bir seri gibi. Ondan ona hemen geçiş yapıveriyorsun.

hozgul

Tamamdır. Bu bahsettiğin eseri de okuyacağım. Teşekkürler...

bızler bos durmamalıyız sade işimizle degil iş sonrası hobıler edınmelıyız ben evdede bos durmuyom bu aralar sahtecılıgı onlemek dıye hobı edındım adlı durumlarda da kendımı gelısıtırıyom :D suan emeklı olsam kendımı ıyıce hobılerıme ve dını ıbadetlerıme ayırırım .d kıtaplarda okuyun kendımızı sureklı gelıstırmek durumundayız hayata calısmaya geldık. istihrat öte dunyada .d bende ısımde cok calısıom normal adamlardan bıle fazla calısıom ama olsun oraya calısmaya gıdıoz ne yapabılıyosak yapmamız lazım .d

Bi14PD_IcAAxPf2.jpg

Hangi ilaçları kullanıyorsun hocam ?

Sebebini tıbbın açıklayamadığı göz felci rahatsızlığım var, amirim ile konuştum, göz felci geçirdiğim zaman eve gitmeme izin verecek, zaten aylarca kuruma gelmesem bir gün gelsem bile işimi yetiştiririm, odada bir kişinin yapabileceği işi 7 kişi yapıyoruz, şimdi esnek çalışmadan dolayı hergün birimiz odaya geliyor ve iş yetişiyor, bu ne demek 7 kişi yerine 1 kişi olsa bile bu iş yetişir demek. Ama bu göz felci durumu beni çok rahatsız ediyor, amirim işi bırakıp eve gitmeme izin verdi, ama göz felcinden dolayı otobüs durağına gidene kadar akla karayı seçiyorum:(

Babam dedi ki oğlum bizim dedenden bize 30 dönüm arsa kalacak, sen çalışmasan bunları satsan yine geçinirsin dedi, Allah şükür toprağımız var, muhtemelen bizim atalarımız Osmanlı zamanında şeyh, derviş, hoca, tarikat ehli felanmış, biliyorsunuz Osmanlı'da bunlar ayrıcalıklı idi.
Bizim atalarımızdan biri toprak zengini birine gelin gitmiş, karı koca ölmüşler, çocukları da olmadığı için toprakları ortada kalmış, Ankara'nın kıymetli yerinde toprakları varmıştı, şimdi bu arsaları akrabalar üzerimize geçirmek için uğraşıyoruz, bunu başarırsak mahkemeyi kazanırsak buradan da babama toprak geçecek, durumumuz daha iyi olacak, yine dedemin teyzesi böyle zengin birine gelin gitmiş, karı koca ölünce muhtar topraklarını akrabalarına geçirmek yerine çevredekilere dağıtmış, bu topraklar da Ankara'nın kıymetli yerlerinde, ümitsiz vaka gibi duruyor ama babama talimat verdim, buraları mahkeme ile kazanıp kazanamayacağımız araştıracak,

Bunları niye anlattım, çünkü memurluğu bıraksam çalışmadan rahat yaşarım, inşallah mahkemedeki arsalarıda alırız da biraz daha varlıklı oluruz da ben de çalışmam, çünkü bu göz felci ile çalışmak bana çok zor geliyor, insanlar ile iletişim kuramıyorum, insanları anlayamıyorum, göz felci sırasında gözümü sürekli indirdiği için göz damarlarım da ağrıyor, bazen bir günde bir bazen iki günde bir bazen de 3 günde bir oluyor ve saatlerce göz felci sürüyor,
bana dua edin arkadaşlar 🙏 🙏 🙏 🙏
İlla sağlık arkadaşlar, sağlığınız yerindeyse şükür edin,
Annem dediki, oğlum keşke senin sağlığın yerinde olsaydı da bu arsalarımız olmasaydı dedi.

babamda diyor herkes diyor akrabam ailem sen çalışamazsın diyor hergün hayal kurmak hayal görmek le geçiyor teyzemin kızı bana öyle bir gaz verdi ki hergün çalışıyorum hayallerde

Ahmet T

ne ınsanlar var calısıyor sen nıye calısamayasın sınava gır kazan yapamayacagın bısı vermezler zaten artı senın sozlerıne bakılırsa ya cok hastasın yada dalga gecıon mılletle gercek adı kısmında bıle ınsan seytanı yazıyor bu bı ınsana hıc yakısmayan bı tanımlama . ınsanoglu ıcın tek gercek dusman var o da seytan. Hasta olsan bıle ıyı seyler dusun. Kendını evlıya san seytan sanma :)

true blue
kardes allah gonlune gore versın sızofrenler ıcın calısmak zor bısı kendımden bılıom zaten yorgun oluyoz iş ekstra yoruyor ama çalışmaya gelmısız dunyaya yapcak bısı yok . :)

Ahmet T
şu sozunden bellı sen sızofrenlerle dalga gecıon ama dıkkat et daha beterını vermesın allah sana :)

dalga geçmiyorum kardeşim 2007 den beridir ilaç kullanıyorum yüzde seksen raporum var hem hacettepe hem numune hastanesi

Ahmet T

bak hastalıgını fark et sana ne dusundurduklerını bı dusun sen oyle bısı dusunurmusun onu dusun dusunmuyorsan nıyetın temız ıse hıc bır olumsuzlugu kafana takma senın dusuncelerın degıl dert etme olumlu yone yonel sen seytan degılsın bısı degılsın hastalıgınında tesırı seytanında vesvesesıyle daha kotuye gıdersın hayata bı sekılde tutunmaya bak sen guclusun ustesınden gelebılırsınkı allah sana bu derdı vermıs rahmana sıgın manevıyatın guclu olursa hastalıgın hafıfler. peygamber efendımız demıs kalp saglamsa dıger hersey saglam olur.

Keşke biz de atanabilsek de çalışsak. Özel sektör bizi kabul etmiyor çünkü..

İstorika
Hocam ben de memur olmadan önce o kadar çalışamayacak durumda idim ki memurluk yapamayacağımdan çok korkuyordum, 5.5 yıldır çalışıyorum, şimdiye kadar hep hastalandığımda sakladım, iş yoğunluğu olmadığı için iş kolay olduğundan da sakladığım rahatsızlıklarım belli olmadı, gerçekten memurluk bulunmaz bir nimet, iş kolay, müsamaha var, saatlerce çalışmıyorsun, emekliliğime 7 yıl kaldı, şimdiye kadar isteğe bağlı sigorta ödeyerek emekliliğimi getirecek kadar da para biriktirdim, saygısızlık yapmadan işi sallamıyorum artık, geçen müdürün yanına gittim, izin aldım, artık rahatsızlandığım zaman çıkıp gidecem, umarım müsamahanın çok olduğu memurluğa sen de geçersin, ama bazı memuriyetlerde 8 saat tam mesai yapıyorsun, umarım öyle bir yere düşmezsin.

Üst Alt