Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofrenim. Ne mutlu çalışabiliyorum diyene!

markete girecektim babaannem o hasta çalışamaz dedi babama

Merhaba arkadaşlar , güzel bir konu olmuş bütün yazılanları okudum , ben hastalığımdan ötürü senelerdir amaçsız yaşadım fakat son birkaç yıldır birşeyler yapmaya çabalıyorum , ismek kursuna gittim , açıköğretim fakültesine yazıldım , ekpss ye girdim vs .. rızkımın peşine düştüm ama ondan hala korkuyorum bu korkumu yenebilirsem onu elde edebileceğimi biliyorum nitekim "Allahü Teâlânın rızık vermediği, bir canlı yoktur." , Allah doğru yolda olupta rızkı peşinde koşanları buna ulaştırsın inşallah arkadaşlar .

:)) Hocam ; erken emekli olmak istemiyorum Zorla mı yapacaksınız ?

:)) Hocam ; erken emekli olmak istemiyorum Zorla mı yapacaksınız ?

:p Bu lafı müdür yardımcısına söyledim Şaka maksatlı olduğunu bildiği epey güldü. Ve dedi ki ; işini düzgün yaparsan ve yüz kızartıcı bir işe karışmazsan kimse seni zorla emekli edemez . İşe zamanında gelip gitmek de en önemli kriterler dedi. Bu arada, 2022 martında erken emeklilik ( 18 sene + %45 süresiz rapor ile) hakkı kazanıyorum İstanbul'da ailemle yaşıyorum. Bana diyorlar ki emeklilik gelince yapalım ve Balıkesir gibi sahil beldesi bir yere taşınalım... İlk başta kulağa hoş geliyor Ama ben çalışmazsam sıkılırım. Yaklaşık 9 senedir aynı kurumda memurum. Düzenimi her şeyimi kurdum, ayarladım. Emekli olmasam gittiğim yerde şimdiki gibi rahat bir çalışma imkanı bulacak mıyım ? Yeni bir çevre değişimi, iş yerinde yeni insanlar falan filan . En güzeli olayı akışına bırakmak. haksız mıyım ? emekliliğe hak kazanınca düşünürüz Değil mi ?

Ben olsaydım gücümün yettiği yere kadar emekli olmak istemezdim çünkü çalişma ya alışan insan evde yapamaz.Devlet dairesinde çalısan bir insan için şehir degiştirmek ölümdür bence çünkü şuan çalıştığınız insanları tanıyorsunuz bir düzeniniz var yeni bir iş yeri demek sil baştan demek hele ki arsız kişilere denk gelirseniz ölüm demek tabi ki önemli olan sizin düşünceniz.

Bence emekli olduktan sonra ekonomik sıkıntı çekmezsen.Hayatinin geri kalanında kafanı dinlemeni tavsiye ederim.Doga temiz hava stresten uzak yaşam ve Balıkesir'de güzel bir şehir bır düşün derim🤗🤘

Mrcharming34

:) Hocam eyvallah Afyon'da köyde dubleks ve müstakil evimiz de var. Ömrümün kalanını orada geçireceğim Belli bir aşamadan sonra ve nasip olursa ... Ama işte emekli olduktan sonra SGK , tekrar kontrol muayenesine çağırıp ve rapor oranını düşürüp emekli maaşını kesebiliyor Forumda bununla alakalı bir sürü paylaşım var O sebeple. erken emeklilik konusunda tereddüt yaşıyorum

Üst Alt