merhaba arkadaşlar,
öncelikle rahatsızlığı olan bütün arkadaşlara çok büyük geçmiş olsun diliyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyorum.
ben kifozskolyoz hastasıyım. kifoz derecem 90 olduğu için skolyoz pek farkedilmiyor ve hatta yok gibi... son 3 - 4 aydır büyük çabalar sarfederek araştırmalara giriştim. hastalığımın çaresi olup olmadığını araştırıyorum ki araştırmalarım sonucu büyük bir olasılıkla riskli bir şekilde var.
2004 yılında Konya Meram Tıp Fakültesinde 3 kez ameliyat geçirdim. doktor isimlerini yanlış anlaşılma olmaması sebebi ile veremeyeceğim kusura bakmayın. uzun süren ameliyatlardı hepside. ilk ameliyatımda omirilik arasına kalçadan alınan bir kemikle destekleyip ikinci ameliyatımda platin taktılar. aradan fazla bir zaman geçmeden platin vücudumda uyuşmazlık yaratak deriyi yırtıp dışına çıktı. üçüncü ameliyatımıda bu sayede olarak platini çıkarmaya çalıştılar fakat nasıl taktılarsa artık nasıl bir iman kuvveti ile o vidaları nasıl sıktılarsa, biri vur demiş öbürü öldürmüş misali, sıktıkları gibi gevşeltemeyip çıkartamadılar, haliyle platini yarıdan keserek kapattılar. yani şu an sırtımda sağdaki tam ve soldaki yarım olmak üzere platin var.
aradan yıllar geçtiiiiiiiiii... teknoloji ilerledi, sırtımda fazla oturduğum zaman oluşan ağrı (olmaz olsun) ve yine uzun soluklu bir oturma esnasında sağ ayağımdaki şişmedeki ( şişmez olsun ) problemlerden başka bir şikayetim yok. diyeceksinizki daha ne olsun... dediniz bile hatta.. katılıyorum size.... eğerki o yılda kendimi emin ve güvenilir ellere teslim etseydim şu an bu şikayetleri etmeyi bırakın, burada forma yazı yazmak yerine muhtemelen halı sahada top koşturuyor olacaktım.... neyse...
şimdiiiiiiiiiii aradan uzun yıllar geçti... e haliyle teknoloji ilerledi... adamla çalışıyor çabalıyorlar ilerletiyorlar... bir çok doktor ismi bir çok hastane ismi duydum, gördüm. maddi imkanlar dolayısı ile sadece bir tanesine gidebildim... izmir 9 eylül ünv. prof. dr. Emin ALICI... yukarıda yazılanları uzun uzadıya okudum... yine çoğunun ismini duyduğum doktorların ismi telaffuz edilmiş... (du bi su içip geleyim) (geldim, nerde kalmıştık, heh) sonuç olarak emin hoca önce güzel sözleri telaffuz etti, içim pır pır böyle, iyileşicem yürüyebileceğim, koşabileceğim, o an sanki sonraki hayatım film şeridi gözümün önünden geçti (ahanda halı sahada top oynuyorum gol attım
)) ), bu güzel sözlerin ardından bir tokat misali felç olma riskinde var bunuda göz önünde bulundur dedi.( film şeridi koptu ) şimdi sonuç olarak, anladığım kadarı ile sizlerinde yorumlarınada bakacak olursak güvenebileceğim bir dr emin alıcı. he diyosunuz ki psikolojik olarak hastaya eksi sonuçlar veriyor... orası beni bağlamıyor ben yeterki iyileşeyim ben moralimi kendimde yaratırım ondan şüpheniz olmasın...
sizlerden öğrenmek istediğim,
1 - bu düşünceme katılıyormusunuz ?
2 - ameliyatımı gönül rahatlığı ile olabilirmiyim ?
3 - EMOT hastanesi özelmi ? EMOT daki bahsettiğiniz hoca M. Nuri EREL e hadi muayenemi olayım, ameliyat derse ki mutlaka diyecek, çünkü yaşımı almış birisiyim (bu arada çaktırmayın 30 yaşındayım, yaşlandığımı hissediyorum ) dediğim gibi bu ameliyatı EMOT hastanesi ne kadar yapıyor... yada tam olarak bir rakam veremiyorsanız yaklaşık bir sonuç verme imkanınız varmı ???
teşekkürlerimi sunuyor... hepinize sağlıklı, mutlu ve sevdikerinizle huzurlu bir hayat diliyorum...
))))))