biraz geç olsa da, merhabalar. ben de 20 yaşında ileri dereceli doğuştan skolyoz hastasıyım. şu an doktorum Ahmet Alanay olsa da benim bu konuda tavsiye edebileceğim tek isim Azmi Hamzaoğlu olur. kendi doktorumdan da çok memnunum fakat Azmi Bey bu konuda daha tecrübeli ve başarılı. şu an ikisi de Özel Şişli Florence Nightingale Hastanesi'nde görev yapıyor. çok yerde araştırdım, hakkında yurtdışına giden hastalara ''Mr.Hamzaoğlu varken, buraya neden geliyorsunuz?'' dendiğini bile öğrendim. ayrıca Facebook'ta Skolyoz Destek Grubu adlı sayfayı incelerseniz yaptığı ameliyatları, kurtardığı hayatları görebilirsiniz. sihirli parmaklara sahip kendisi sanki. benim şanssızlığım da, adını önceden de duymama rağmen bu kadar başarılı olduğunu çok sonra keşfetmiş olmam. maddi konuda zorlanırsınız evet, ama ömür boyu bu illetten çok büyük ihtimalle kurtulursunuz. eğer kurtulma şansınız varsa inanın gerisi teferruat. eğrilik derecem 90 küsür olduğu ve bunun yanında omurgamda zamanla başka sorunlar ortaya çıktığı için şu an istesem de ameliyat olamıyorum ben. boynumun aşağısının felç kalabileceği söylendi. ben şu durumda bile kurtulmak için yine olmak istiyorum fakat ailemin gözü çok korkutuldu, benden çok onlar korkuyor şu an. yani bir de böyle bakın olaya. kurtulma şansınız ciddi anlamda varsa hiç durmayın. yardım kuruluşları var, vakıflar var, yardımsever insanlar çok şükür ki hala var. böyle olmayı kimse seçmedi, çekinmeyin. Azmi Hamzaoğlu'nun da bu şekilde ameliyat ettiği hastaları var. hatta bunlardan biri de benim arkadaşım. tabii ki hiç kolay değil, araştırmak gerekiyor, en az belki ameliyat kadar uğraşmak gerekiyor fakat sonunda hayatınız değişecekse, rol yapmayarak gülecekseniz hepsine değer.