Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz nedeniyle öyle büyük bir acı var ki sırtımda!?

Skolyoz un türleri çok kimisi ilerlemez kimi çok hızlı ilerler. Bende de ablamda da skolyozdan ameliyat olduk. Skolyoz konusunda ****ankara tıp fakültesi hocalarından***** prof.dr.tarık yazar a muayane olun skolyoz konusunda türkiyenin en iyilerindendir. Benim de ablamında tedavisini o yaptı yıllar geçti bir sıkıntımız yok çok şükür

Bazi sahtekarlarlar sizin gibi dusunmezler ama
fazla puan almak icin deli numarasi yaparlar.

Hatta bunun filminide yapmislar (sir kapisi)diye flim
Adam koca mudur,malulen emekli olmak ve tazminat almak icin,haksiz yere agir ozurlu raporu alir.
Allah onu carpiyor.

Yarın her şey ortaya çıkacak gün geçtikçe karanlığın içersinde çağresizce batıyorum gibi hissediyorum.Acı,keder,üzüntü,baş dönmesi her şey üst üste geliyor.

Yorum yazmanıza gerek yok arkadaşlar isteyenler yazabilir tabi,dertleşecek veya acılarımı paylaşabileceğim biri olmadığı için buraya yazıyorum umarım spam olarak algılanmaz.

Despair

kardeşim bende 95 derece kifoz + skolyoz vardı ve yedi yıl önce bunun tedavisi olmadığnı biliyordum intihar bile ettim ama boşunaymış meğer ameliyatı varmış
saolsun o zaman ki kız arkadaşım şimdi ki eşim bana yol yardım gösterdi istanbula gittim ameliyat oldum ve yedi yıldır muhteşem bir hayatım var şükürler olsun

yani canının sakın sıkma güzel bir doktora git görün ameliyat ol ilk 6 ay biraz ağrıların olacak ama sonunda güzel bir hayatın olacak inşallah

Kime ameliya oldunuz, sgk kapsamında tavsiyede bulunacağınız doktor var mı?

Allah'a şükürler olsun iyi haberlerle geldim yanlış teşhis koyulmuş fıtığım yokmuş sadece kireçlenmem varmış,skolyozum az olduğu için her hangi bir ameliyat vb yapılmayacakmış şimdi fizik tedaviye gideceğim hayata bir kez daha döndüm,Allah tüm hastaların yardımcısı olsun acil şifalar versin tüm hastalara,acı çekenlere,üzülenlere umarım herkes bir an önce sağlığına kavuşup güzel bir hayat sürer Allah işinizi ras getirsin bol rızıklı sağlıklı uzun ömürlü hayatlar versin.

Fulya83

Teşekkürler bugün kötü haberleri aldım boyun düzleşmem (kireçlenmem) varmış,çok ufak fıtık başlangıcım varmış ama gözle bile belli olmuyor morelim bozuldu ben duygusal bir insan olduğum için duygularımı çok yoğun ve ani duygu değişikliklerim olduğu için anında değişiyorum,sanırsam adaş olduk sende bende boyun düzleşmesi mevcut.

Despair

Hani iyi haberlerin vardi.

Aslinda ben senin derdinin caresinide anlamişam.

Yalan oldu hepsi,yine üzüntü keder acı ile baş başayım.

Takma kafana
Düsunulenler düsunsun.

erdal71
Keşke keşke.

Fulya83
Ne tür egzersiz yapılıyor doktor bir kaç egzersiz verdi fakat sizin egzersizleriniz nelerdir ve sıcak uygulamak iyi geliyor mu? ömür boyu bu ağrı acı geçmiyor mu?

Anladım,peki sizde baş dönmesi yapıyormu veya bileklerde acı varmı?

Bence kiloyla alaka yok,aslan gibisin.
Zayif yönleri guclendirmen icinde spor yap bari kaldir indir.

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sitede bilen vardır diye buraya yazıyorum ben sag omuz ameliyatı oldum 6 aydır raporluydum raporum şu an halen devam ediyor iş yerinden raporlu oldugum zamanlarda ödeme maaş almadım SGK rapor paralarını ödüyor sgk primleriyle ilgili sayfama bakınca mesela 10 cu ayda eksik gün 12 gün olarak yazıyor..11 ci ayda eksik gün 1 gün olarak yazıyor..12 ci ayda eksik gün 12 gün olarak yazıyor..(1ci ay 0) (2ci ay 0) raporlu oldugum süreler sürekli bu şekillerde işlenmiş bu durumda skg primim eksik olarakda yatırılmışmı oluyor yada bu durum nedir

300 kiloyla sumo gürescisi olanlar var.

Ases sgk ile iletisime gec.forumda emeklilik bolumede yaz.

Fulya83

140 kiloya düşmüşüm 145 den hiç bir şey yapmadım halde üzüntü ve iştahsızlık.

dikkat ediyorum artık yediklerime birde diyetisyene gideyim o bana daha iyi bir yol gösterir doğru söylüyorsun

Fulya83

Vallahi hastanelerde geçiyor tüm günüm,hala tam teşhis konulmadı sağlığıma bir kavuşsam diyet falan hepsini yapacam hatta gittim bir manipülasyoncuya sırtımı kırtlattı masaj falan yaptı ama nafile.

Sizin durumunuz nasıl oldu?

Fulya83

benim skolyozda yok denilebikecek kadar az ama belirli bir açısı söylenmedi,sırtta acı yapıyormu?

Şu Masaj salonlarına gitsen.

ben ısı tedavisi görüyorum boynumdaki ağrıları alıyor tavsiye ederim devlet hastanesinde

evet fizik doktoru ultrason tedavisi verdi boyun düzleşmesi var diye hafta içi her gün 20dk boyunca sırtına boynuna ısı veriyorlar rahatlıyor benim ilk günküne göre boynumdaki ağrılar ciddi bir şekilde azaldı 10 gün boyunca gitcem 5. günümdeyim şuanda fakat sırt ağrısına pek iyi gelmiyor açıkcası

Başka doktora görünün fizik doktoruna görünün sizi muane ederler sonra gerekenini yaparlar ben epilepsi hastası olduğum için 12 yaşında iyileştim sonra bir daha tetiklenmedi fakat olurda epilepsim tetiklenir diye sadece ısı tedavisi verildi sizde gidin durumunuzu anlatın cidden rahatlarsınız

Fulya83

Vallahi yağ falan hikaye bu hastalığın çağresi egzersiz diyorlarda geçici olarak sadece geçerli o biz bu genç yaşta tükendik bile ileride halimiz ne olcak kim bilir.

Skolyoz nedeni ile son 2 aydır sırtımda dayanılmaz ağrılar çektim iş yerinde duramaz hale geliyordum izin alıp eve gidiyor yatıyordum. 1 ay kadar önce Malatya İnönü Üni Hastanesinde Doktor Mehmet Fatih'e muayene oldum mr vs istedi çektirdim baktı belimin yamukluğu ciğerime baskı yapıyor ve nefes almamı zorlaştırıyormuş. Nefes darlığının bundan olduğunu o gün öğrendim. Fakat korktuğum için ameliyat olmadım eğer ameliyat olursam nefes darlığım zamanla normale dönecekmiş öyle demişti doktor bey. Yine de ben başka birilerine muhtaç hale gelirim diye ameliyat olmadım korktum başkalarına ihtiyaç duymaktan şimdi ki gibi hareket edememekten. Geçen hafta acile gittim, bel ağrılarım çok rahatsız ediyordu acildeki doktor 2 tane jel ve bir hap yazdı. ilaçları akşam kullandım ve 5-10- dakika içinde işe yaramaya başladı. 10 güne yakındır kullanıyorum jel ve hapı şuan çok rahatım bel ağrılarım açısından ama nefes darlığının sıkıntılarını hala çekiyorum beni de en çok bu nefes darlığı zorluyor çabuk yoruluyorum..

tılafsınlı

Çok geçmiş olsun aynı şikayetler bendede var sırtımda aşırı bir acı ağrım var anlatamam jel ve hapların isimleri nelerdir?

voltaren - muscoflex iğne oldum yine banamısın demiyo bu ağrılar

Üst Alt