Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz nedeniyle öyle büyük bir acı var ki sırtımda!?

Bende aynı durumdayım gezeyim dedim az direk sırt boyun ağrıları vurduda vurdu gezdirmedi eve zar zor geldim.

Hangi sprey?

İlk defa duydum Flexo doktor bana öyle bir şey vermedi.

Benim denediğim ağrı kesici ve kas gevşeticiler şunlar ama Hiç Biri İşe Yaramadı

-Cabral
-bi - profenid
-Majezik
-Apranax
-rheumon sprey
-En sonunda kullandığım bel fıtığı olanı bile ayağa kaldıran iğne voltaren - muscoflex fakat buda fayda etmedi.

Benim ilacımı bulana çok dua edicem yemin ederim

Isıtıcı jele benziyen baharatlı bir ilaç aldım o çok pis yaktı ama yine fayda etmedi

Hayır içmedim ilk defa duydum yarın nöbetçi eczaneden bakayım

Pzt günü başka bir beyin ve sinir ceherraha gideceğim salı günüde ortopediye gidecem o zaman söylerim o zaman yazarlar

Bende ortopediye gideceğim salı günü,doktor gezmekten usandım 6 farklı doktor 6 farklı cevap.

Nasıl oldun bir gelişme varmı boynunda abla?

Bugün başka doktora gittim oda başından sağdı beni ilgilenmedi bile Allah bildiği gibi yapsın hepsini.

kullandığım kremlerin adı: RECOSİDE KASGEVŞETİCİ - DİKLORON JEL - VOLTAREN SR75 HAP
BENDE ÇOK İŞE YARADI

çok şükür ağrılarımı geçirdi bunlar şimdi 2 günde bi kullanıyorum. Bi kaç gündür dirseğim ağrıyordu bi defa sürdüm geçti daha da ağrımadı tekrar çok şükür :)

Acilde doktora yazdırdım. Kremleri günde 3 kere, hapı günde 1 defa kullanıyordum..

bende bu ayın nisan 20 de heyete gircem ortapedi 24 cilt 10 fizik 24 verdi yanılmıyosam fizikle ortapedicinin oranları aynı hesaplanıyor.ortapedici skolyoz filmide istedi ama sonucu görmedi heyet evraklarına skolyoz film kagıtlarını ekledi pisikiyatriden ilaç kullanıyorum pisikiyatriden bi takım testlere girdim .bu sürecte sağ kalçamda da agrı vardı sol ayagım engelli ..sağ kalçadan emara girdim odem filan hareket hafif kısıtlı filan bişeyler cıktı emarda bunların hepsini heyete teslim ettim .heyet skolyoz sağ ayak emar pisikiyatri heyette oran veririmi ? arkadaslar

Aynen ortapedi bakıyormuş bugün gidecem bakalım ne çıkacak

Hemen hemen hepsi öyle hep başından savuşturmaya çalışıyorlar

Bende skolyoz yok ama şizofreni var Allah hepimize acil şifalar versin.

Geçmiş olsun Allah hepimize acil şifalar sağlıklı hayatlar versin acılarımızdan arındırsın.

Amin Ecmain.. dualarımız kabul olur inşallah.

Ortapedi doktoru yarın için saat 13.30 da skolyoz filmi çekilmemi istedi bakalım ne çıkacak şu sırt ve boyun ağrısından kurtulsam

Ortapedi doktoruna gittim bugün skolyozum çok küçükmüş boyun kısmımın hemen aşağısında bulunuyor 4 tane ilaç verdi ama banamısın demiyor nedir bu çektiğim çile benim.

tadolok fort 400 mg
Elektra Jel
Panocer
Cabrel

Perşembe günü araştırma hastanesine gidiyorum inşallah onlar çözüm bulur şu bel boyun sırt ağrılarıma

15 gün olmuş vay be.

Halen ağrılarım var tedavi göremedim haftaya çarşamba günü araştırma hastanesindeki doktora görüncem inşallah derdime derman olur.

Üst Alt