Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyozu olan ehliyet alabilir mi?

Tamam hocam b sinifi ile istedigim otomobili surcem ozaman otomatik manuel farketmeycek ve aile hekiminin raporu ile sorun olmaz dion sen tmm hocam

dedim gibi ehliyet değişimi için trafik şubeye gideceksin ,tabi artık herhalde sizin ehliyetiniz eski h-sınıfı şimdi eğer ki memur bir sorun çıkarır mı tabi bilemeyiz ama bence bir dene!

Evet eski h sinifi ama tertibata falan gerek yok aile hekimine gitdim gerek gormedi gerek gorde zaten uzman hekime gonderirdi sorun viksada sadece ortopedi doktoruna gider onada imzalatiirim teritibata gerek yok

çünkü skalyoz için deisen birsey olmaz gibi aile hekimini kabil etmesi gerek ama bilmiyorum nasil olut daha once bole bir deneyimi olan oldumu oturan bogaya sordum bulent abi bu konularda cok deneyimli oda Donus yapmadı henuz

aile hekimi sürücü olur raporu ile teribatsız h ehliyet yenileme

aile hekimi sürücü olur raporu ile teribatsız h ehliyet yenileme aile hekimi sürücü olur dedi verdi raporu ehlieyetim h tertibatım yok kifskloyuzm bununla b yapabirlmiym ehliyeti

oturanboga özellikle snein fikrini bekliiyorum abii

burak_br

Eğer manuel vitesli araç kullanmaya mani biri durum yoksa, aile hekiminin vereceği raporla sıradan B sınıfı sürücü belgesi alabilirsin. Ama tabii bununla ötv'siz araç almak mümkün olmaz.

Abi ehliyetim suan h sınıfı ve manuel araci istedim gibi sürüyorum h ehliyetimi yenilemek istedim aile hekime gitdim oda sürücü olur dedi ben simdi o raporla h ehliyetimi yeni ehlieyete cevirmek istiyorum aile hekimi raporu yeterli olurmu ben otv falan istemiyorum zaten

tşk ederim abi ozman emniyete gideyim ehlieyetimi alayım abi biizmki sadece b sınıfı yazacak degilmi tek kod b sınfı olan arkdaşlarımda ehlieyetinde b1 f m falnda ayzıyorda sınıf olarka bizde sadece eski h ehlieyet yerine sadece b olmuş oldu

ben şeyden çok sordum bülent abi yok,il saglık yok uzman hekim faln demişler dedim onlara gerek varmı diye sana ısralra sordum

@OturanBoğa abi ilsaglık faln diye yazan çok olmuş yzman heim faln die ondan ısrarla sordum sana

Onlar nasil olcak abi sınıflar

Bizde hangi kodlar olcak

Mr.Şahbaz

Abi aile hekimi raporu yeterlimi ehliyet degisimi icin ve hangi sınıflar yazacak kod olarak b olduya şimdi

Sadece bmi olcak abi ozman teribatsiz be b1 f m flan olmuycak aile hekimi raporda degisik icin yeterli dogrumduur ve ben bu ehliyet le tum otomobil lleri surecem ?

kelebek aile hekimiin verdigi raporr yeterlimi peki direk verdi aile hekimi uzman hekime grek görmedi

burak_br tertibata ve herhangi bir değişikliğe ihtiyacınız olmadığı için o şekilde yapıyorlar.

yani sorun yok kelebek editörüm benim ehliyet sınıfım şimdi bmi olcak degşimden sonra

Bununsundan sordum hocam emniyet kabul etmiyor falan gibi sinden yorumlar atilmis il saglik olmadan falan diyede benimkinide kabul etmez die korktum icin sordum

Ins dediniz gibi olur hocam raporu aldim ehliyetimi bye cevirrim bundan sonra daha rahat istedim araçları surerim b olunca polis falan cevirincede sıkıntı olmaz tertibatada gerek olmuycagi icin

Editorum a veya b olcak demis ikiside birinci grup emniyet nasil ayiracak bana mi sorcakki acaba

burak_br sen o raporla emniyete gider misin önce bi? Ondan sonra gelip orada ne derlerse onu sormaya devam edersin, gitmeden olabilecekleri çok kez söyledik. Bazı şeyler de yaşanmadan bilinmez.

Kelebek editorum sence hicbir sorun olmz diorsun sanirim ama olmamasi da lazım zaten ama bazi yorumları gördüm endiselendim ondan tekrar tekrar souyorum h ehliyet tertibat yok aile hekimim rapor verdi onla degisim olurmu budur sadece

burak_br sadece buysa sorun yok :) Evet demiştik biz buna daha önce 13918323 kez. :))) Sen yorumlara takılma, yaşamaya bak.

Tamm editorum yani git degistir b ehliyetini al cebine koy diorsun hicbjr sorun yok sana guveniyorum hocam

Tamam dsgistircem kelebek sana güveniyorum

Benim şimdi normal b sınıfı yeni ehliyetim var engel raporu falan almadim rapor alınca ehliyetim iptal mi olacak

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iptal olmaz yenilersin ehliyetini

kelebek editiyorum sana güvenip emniyete gitcemm

Süreli mi ehliyet heryil yenilenmesi mi gerek yada rapormu vermek gerek

Olmadi emniyet kabul etmedi sen saglamdinda niye h verdiler ozaman Dior doktor şimdi il sağlık onayı istiyor

Skalyozu olanlar ehliyet almada karşılaştığınız sorunlar

Kifoz skolyoz var. Engelli b ehliyet veriliyor ama ötv den yararlanılmıyor. Geçen sene istanbul ve tekirdağ da şansımı denedim. Olmadı raporu iptal ettirdim. Düz b ehliyet alabiliyorsunuz. Özel bir sağlık kuruluşundan sağlık raporu alın.

Ötv için bacak ayak yada kol el engeli gerekli yoksa verilmiyor. İşler sıkılaşmış.

Üst Alt