Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sohbet Odası Hakkında

selda*

Aktif Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
2
Üyeliği eskiye dayananlar bilirler, sitede bir sohbet odamız vardı. Özellikle iletişim kurmakta zorlanan, sosyalleşme imkanı olmayan, hastalığı veya rahatsızlığı sebebi ile dışarı çıkma imkanı bulamayan kişiler için iyi bir terapi yöntemi oluyordu.

Hatta bir kaç üye anımsıyorum şöyle ki önceleri tek kelam etmeden sadece yazışmaları okuyup tepki vermedikleri halde, sonradan iletişim kurmaya çalıştıklarını ve hatta espri yaparak sohbete katılım sağladıklarını gözlemlemiştim. Bu aslında sohbet odasının gücüydü...

Ne eksik ne fazla hiçbirimiz mükemmel değiliz, hemen hemen hepimizin ya fiziksel ya ruhsal bir problemi bulunuyor ve hayatın akışı içinde bir şekilde hayatlarımızı yaşıyoruz. Yaşam devam ederken de bir anlığına da olsa birbirimizi anlayan kişilerle herhangibir konuda iki lafın belini kırmak insana iyi geliyor. Bazen de forum genelinde negatif ya da pozitif yargıya vardığımız bir üyeyi yakından tanıma imkanı buluyor, önyargıları gideriyor ya da tam tersi insanların gerçek yüzlerini daha net görüyor ve mesafe koyabiliyorsunuz. En azından konu bulamadıklarından şu absürt en son kim yazar veya en son ne yedin tarzından oyunlar son bulur, cafe rahatlar yahu.

Ha arada kavga, gürültü çıkmıyor mu, çıkıyor...
flört edip evlenenler olmuyor mu, oluyor...
sapıklar dadanmıyor mu ahh onlar her daim aramızdalar, o vakit de Modlar gelip gereğini yaparlar.

Özetle tüm olumsuzlukları bir tarafa bırakıp hayattan zevk almayan bir engelli kardeşimizi, abimizi, ablamızı, arkadaşımızı gülümsetebileceksek ve bir nevi hayata bağlayabilecek isek sohbet odasının yeniden aktif olması taraftarıyım.

Gereği için söz OturanBoğa da...

Güzel bir açıklama
Yüreğine sağlık 👏

Evet güzeldi sohbet odası ,eğleniyor hoş vakit geçiriyorduk .

Zaten Dorlion'da başında durursa fazla olay çıkmaz .

Dorli siteyi çok güzel yönetiyor .

Onun sayesinde eskisi kadar olay da çıkmıyor .

Yalnız @MeTePe diye bir üye var , bütün entrikaların içerisinde o var .

Onu sohbet odasına almazsanız memnun olurum :rolleyes:

Bir de @Klavyetor var onu da almayın

Onu zevk için almayın dışarıda kalsın çatlasın :)

Ozamnlar ben yeni üyeydim dorlicimde görürdim hep:D

selda* çok güzel ıfade edıksın SERAFİM bana serbest :D Pluvia o vakıtler tıfıldın florya :D

şaka bir yana sohbet odası açılsın

Admin, sohbet odasının başına geç dedi. Ücrette anlaşamadık.

Seni sohbet odasının başına alırlarsa olacakları anlatayım :)

Bütün gün siyasi konular açıp ,üyeleri birbirine düşürür kavga ettirirsin .

Sonra da aaa yeter ama ,kavga edecekseniz size başka bir oda açayım orada birbiriniz yiyin , diyeceksin . :rolleyes:

Millet sohbet odası diye borsa'ya girdiğini farkedecek .

Dolar ,euro muhabbetleri havada uçuşacak :)

,üyeleri birbirine düşürür kavga ettirirsin .

Ben yemeği hazırlar, pişirir, tencereyle sofraya getirir koyarım. İsteyen etinden yer, isteyen salatasından... Kim aç kalktı, kim tok kalktı sofradan beni bağlamaz. :)

@SERAFİM siyaset ve ekonomi odaları kurulur orada görevlendirilir . Seçim zamanı siyasete bakarız , sabah ve akşamları döviz borsa durumlarını okuruz . Muhalefet bölümlerine de @mka yı , dini bölüme seni görevlendiririz biz de arada mekik dokuruz :D

Şarkı türkü bölümünü @vilanjik iyi yapıyor hakkını yememek lazım :)

İnşallah sohbet odası kurulumu olur selda nın dediği gibi evden çıkamayan veya toplumdan ve olaylardan uzak kalan arkadaşlarımıza iletişim yeri oluşur . Zarar veren kişilere karşı iyi niyetle kurulan bölümü elbette sahip çıkacağız . Sadece yöneticiler değil üyelerin de koruması altında olur .
Ben baki kalıcı değilim , bunalırım , rahatsızlanırım bırakırım veya yönetim teşekkür eder yöneticiliğime son verir . Önemli olan biz engellilerin söz hakkı olduğu , kendini ifade ettiği forumu ayakta tutmak ve sahiplenmektir . Bizden sonra ki yeni gelen engelli kişilere fayda sağlarsak ne mutlu bizlere :)

selda* Bahsettiğiniz oyunların bir tanesini ben açmıştım. Ha absürt geliyorsa oynamazsınız o ayrı mevzu; ama oynayanların keyif aldığı bir oyuna absürt demeniz pek yakışık almamış. -DORLION- Hop dedik! Dini bölüm benim hakkım :D

selda* haklı en son ne yedin, ne içtin, neye para harcadın 🆚 ne saçma oyun

(ben) Saçma gelen oyunları oynamazsınız; sizin oynadığınız oyunlarda belki başkalarına saçma geliyordur. Ama çoğunluğun ses etmediği durum olduğu için ses çıkartmayanlar olabilir. Burası bir engelliler sitesi ve çoğunluğun dediğine göre hareket ediliyor.

Ben baki kalıcı değilim , bunalırım , rahatsızlanırım bırakırım veya yönetim teşekkür eder yöneticiliğime son verir .

Aman İbrahim'cim ağzından yel alsın .

Sensiz olmaz buraları .

Senin kadar seviyeli , insanlara eşit mesafede yaklaşan bir mod daha gelmedi bu siteye .

Sadece ben değil herkes seni çok seviyor .

Enerjini herkesin iyiliği için harcıyorsun .Sen bir tanesin :rolleyes:

dini bölüme seni görevlendiririz

Ahahah :) Dini bölümle benim ne alakam var :):):)

Muhalefet bölümlerine de @mka yı , dini bölüme seni görevlendiririz biz de arada mekik dokuruz :D

Mka'ya müştemilat yaparız oradan bize boğazımız kuruduğunda çay ,kahve getirir :)

Şarkı türkü bölümünü @vilanjik iyi yapıyor hakkını yememek lazım :)

Üzgünüm ama Hasan'ın o karabasan müzikleri siteye karanlık bir hava katar .

Müzikal anlamda iyi bir kulağı yok .
MeTePe'nin müzik zevkini beğeniyorum . O olabilir mesela . :)

Belki farkında değilsiniz ,Dr' un mükemmel bir müzik kulağı var . :rolleyes:

(ben) Saçma gelen oyunları oynamazsınız; sizin oynadığınız oyunlarda belki başkalarına saçma geliyordur. Ama çoğunluğun ses etmediği durum olduğu için ses çıkartmayanlar olabilir. Burası bir engelliler sitesi ve çoğunluğun dediğine göre hareket ediliyor.

Kime faydası var bunları yazmanın kim ne yerse yesin gözüm yok afiyet olsun

Abim ne kadar emegim var bu sitede bi mod luk görevini bana cok gördüler.
Veysel uluagacın seni bana cok gördüler
Sevda tüten buram buram aşk kokan parçası gibi
SERAFİM bence de senin hakkın

selda* dediyse yeter Çoğunluk ne demiş önemli degil

Onun demesi yetmiyor. Burada bir üye yok. Binlerce üye var. Neyse eyvallah. Hayırlı günler.

Arkadaşlar, güvenli ve kullanılabilir bir sohbet odası yazılımı için bakınıyoruz.

Abim ne kadar emegim var bu sitede bi mod luk görevini bana cok gördüler.
Veysel uluagacın seni bana cok gördüler
Sevda tüten buram buram aşk kokan parçası gibi
@SERAFİM bence de senin hakkın

Dostum senden mükemmel bir mod olur ,

ama benden olmaz , benim o kadar vaktim yok ,bir de yönetmeyi sevmiyorum . :)

Ben üyeyi mod düşünemiyom:D

açılırsa çok mutlu oluruz:) eski tadı yerine gelir diye düşünüyorum:)

Hadi bakalım gelsin sohbet odası :) Hayırlı olsun :)

Senden daha üstünleri var modluk için ben

Kolaymı modluk

Üstün derken? Konulara kilit vurmak ne kadar zor olabilir ki.

Üst Alt