Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sohbet Odası Hakkında

Muhalefet bölümlerine de @mka
almayım üstü kalsın :D

@selda* dediyse yeter Çoğunluk ne demiş önemli degil
tek kelime ile saçmalamışın .bu lafın dığer üyelere saygısızlıktır. kendı adına konuş
1k1JkL.gif

Mka'ya müştemilat yaparız oradan bize boğazımız kuruduğunda çay ,kahve getirir :)
az zıkkımlanda kendıne hizmetçi tut ayten.
mka ne yapacagını bilir sen kendıne bak.

Mizahi olarak sohbet bölüm sorumluları yazmıştım .

ATOM KARINCA doğru diyorsun organizasyon falan lazım , kuru kuru açtık dükkanı demekle olmaz :D

Herkese benden çay, @-mka ya yok:cool:
canın sağolsun.zaten kahvaltı hariç çay içen biri değilim çok çok nadır belkı içerim.ama önceden sogukda olsa çeyrek bardakta olsa öğle yemegınden kerri mutlak içmek isterdim yıllarcada içtim ama şimdi cıkss :D

Niye ki? O içince dağıtıyor mu? :)
abbovvv hemde ne dağıtma.darma duman edıom :D yok be hoca dediğim gibi çay'ı çok arayan olmazsa olmaz diyenlerden deilim.

nescafe neci neye benzıo yenılıo mu içilio mu.ben nescafe bilmiom be abla :D
şaka bi yana kahvede içmem ama kahve kokusunu severim içecek olursam şekerli ve sütlü olması burcu burcu kokan yeni çekilik Türk kahvesi tercihim olur

-mka, Çiçek Abbas filmindeki "herkese benden çay, Şakir'e çay yok" repliğini bilmiyorsun sanırım, ona atıfta bulunmuştum :)
Yalnız Türk kahvesini sütlü sevmek gibi ortak bir özelliğimiz varmış.

-mka,

tek kelime ile saçmalamışın .
Tek kelime ile bu kadar oluyor, mıka

@-mka,

tek kelime ile saçmalamışın .
Tek kelime ile bu kadar oluyor, mıka
hele sylede saçmaladıgım yeri bileyim kıme karşı saçmaladıysamda özür dileyim ama yok saçmalamadımsa sen özür dileyecekmisin.

@-mka, Çiçek Abbas filmindeki "herkese benden çay, Şakir'e çay yok" repliğini bilmiyorsun sanırım, ona atıfta bulunmuştum :)
Yalnız Türk kahvesini sütlü sevmek gibi ortak bir özelliğimiz varmış.
repliği biliom. şener şenin filmiydı şener şen ayrı bir usta özelliklede kemal sunallı filimlerini begenıom
sütlü + şekerli tercihim.şimdi moda kahve yanında çikolata ya da lokum oluyo.ben sadece kahveyi tercih eden biriyim.sonra dedım bunca mıllet anlatıo paylasım edıo vardır bi bildikleri diye bende çıkolata ve lokumla denedım.benım sade içtiğimin yerini tutmadı.belkide alışık olmadıgımdandır

selda*
istanbuldasın sütlü gaveyı bol içen artıkın ne de olsa ekrem süt beleş deyik :d

bana sorma söz veren ekrem.oy almak için süt verrim die koyun ve inekleri sağıp oylarını aldın :D

En azından vatandaşı sağmak geçmiyor aklından .

İmamoğlu 800 bin fark atmış ,artık saygı duysanız diyorum . :)

isterse oyların tamamını alsın yalan makinası.saygıyı hakedene gösterrim.

Arkadaşlar, güvenli ve kullanılabilir bir sohbet odası yazılımı için bakınıyoruz.
Konudan bayaca uzaklaşılmış. 15 ay önce bunu demiştiniz ancak geçen sürede yeni bir açıklama göremedik. Sohbet odasıyla ilgili bir gelişme var mıdır?

naps şuan sohbeti açarsak başımıza geleceklerden endişe ediyoruz . Forum da bile birbiriyle uğraşmaktan laf sokmaktan çekinmeyenler sohbet odasında online olarak tartışmaya başlarlar ise bunu önleyemeyiz diye çekimser durumdayız . Forum da yazdıkları silinir veya uyarılır fakat online sistem de BANNED yapmak zorunda kalacağız .

İşin özü forumda tartışanları gördükçe sohbet odasını aktif etmeye korkuyoruz . 7 - 24 de online olarak da kontrol edemeyiz .

bence acılmalı gerekirse de herkes banlanmalı rahatsız edenler siyasi tartısma hakaret iceren vs vs bu gibi durumlarda belki ilk seferinde günlük sonrasında temelli bir banlama olabilir kişilerin uygunluguna göre 1-2 kisi degil 10 tane misal admin olabilir kimin hangi saatte uygunlugu olursa artık bi sekilde bu sorunda cözülür diye tahmin ediyorum bu pandemi süresinde sosyallesme önemli diyede düşünüyorum açıkçası

adminlere örnek vermek gerekirse zamanında mac,vilanjik,dorli,kelebek gibi arkadaslar gayat iyi adminlik yaptı daha yapabilecek arkadaslarda oldugunu düşünüyorum

Sohbet odası açılsın diyenler el kaldırsın

🤚.....

Ben sohbet odasını bilmiyorum ama eger faydalı olucak sa acısın 🖐️

Kaldırmasam🙄

Bende bilmiyorum.
Ama iyi bir şeye benzemiyor gibi 😁😁
Orada neler döndüğünü tahmin etmek zor değil 👀
👀

Kapatılsın 👎🥸

Üst Alt