Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sohbet Odası Hakkında

eski bir üye olarak ne kadar güzel zaman geçirdigimizi anlatabilecegim kelime yok
evet arada sırada ufak tartısmalar olabiliyordu onlarada nazar boncugu diyebiliriz
herkesin kamera acıp halay cektigi birlikte sarkılar söyledigi oyunlar oynadıgı bir ortam
varın siz hayal edin ;)

-DORLION- Sizi anlıyorum husumetli olanlar epeyce var. Ve geçmişe göre daha çok gibi kuşkusuz.
Ama seninde dediğin gibi bu 7/24 olduğunda yaşanılacak bir handikap gibi görülüyor. 7/24 değilde belli saatler arasında bu açılışın imkanı yok mudur? Mesela her akşam 20.00-24.00 arasında faaliyet gösterse ve yöneticiler bu saatlerde kanalı kontrol etse ki etmesi daha kolay ve olasıdır sanırım. Çünkü geçmişte (2014-2015 yıllarında) de sohbet kanalının teknik sorunlar sebebiyle çalışmadığı zamanlar oluyordu. Bu şekilde bir çözüm bulunamaz mı?

Bu sitenin en güzel olayı, o sohbet odasıydı. Olumsuz durumlar olmuyor muydu? Elbette oluyordu. Aynı olumsuzluklar her yerde herşekilde oluyor zaten forumlarda da oluyor olacaktır da. Ama genellikle odada birkaç yönetici oluyordu ve anında müdahale edebiliyordu.
Bazı sıkıntılar çıkacak diye insanların bir eylencesini elinden almak çok saçma.

Bu sitenin en güzel olayı, o sohbet odasıydı. Olumsuz durumlar olmuyor muydu? Elbette oluyordu. Aynı olumsuzluklar her yerde herşekilde oluyor zaten forumlarda da oluyor olacaktır da. Ama genellikle odada birkaç yönetici oluyordu ve anında müdahale edebiliyordu.
Bazı sıkıntılar çıkacak diye insanların bir eylencesini elinden almak çok saçma.
Açılsın oda

Açılmadır Veli Yöneticinin yönetim anlayışı da çok despotca zaten, ben ne dersem o olur ben bilirim üyelerin ne düşündüğünün, ne istediğinin pek ehemmiyeti yok. Burayı malı olarak görürdür belki, yasal olarak da malı zaten, Ama burayı önemli kılan bu üyelerin varlığı.

Üst Alt