Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
gelir uzmanı özelge cevabında raporumu yanlış değerlendirmiş. Benim sağ kalçamda sorun yok sol kalça, diz bilek ve sol alt ekstremitede sorun ve 3 cm kısalık var.
Ayrıca 4760 ÖTV Kanununun II sayılı Tebliği (7/2-c) maddesi ni eski ve yeni halini inceledim. Bu tebliğin içinde ne kısalıkla alakalı ne derecelerle alakalı hiçbir ifade geçmiyor. Bana GİB deki memur sol ayakta 3 cm değil 5 cm kısalık olmalı diyor. 30.04.2010 tarih ve ÖTV-2 / 2010-3 sayılı sirküye görede otomatik vitesli araç kullanır diyorsa raporunuzda sol ayak ve sol alt ekstremitede sorun varsa ve H sınıfı ehliyetinizde otomatik vitesli araç kullanır ibaresi varsa otomatik vites tertibattan sayılır diyor. Daha ben ehliyetimi değiştirmedim. Bayiler ehliyeti değiştirmeden araç veriyorlar @SU35
arkadaşım burda ben golf siparişi verdim. vergi dairesi özelge cevabı gelmeden onaylmam dedi. Siz daha önceki aracı alırken vergi dairesine gitmediniz mi. Ötv den muaf belgesi almadan bayi nasıl fatura kesecek ötv hariç
2015de ek madde cıktı dediler bana. ben 2013 de aldım. ama ankra 2015 cıkan sadee ehliyetlerdeki değişiklikleri kapsıyor dedi.
2013 yılında aracımı alırken bayiye rapor ve ehliyet fotokopilerini verdim onlar vergi dairesine sorup hallettiler. Şu anda 2013 yılında aldığım aracımı halen kulllanmaktayım ÖTV den ve MTV den yaralandım. Halen MTV den faydalanıyorum
bu rapro ehliyet için değil mi araç için özürlü sağlık kurulu raporu alınması gerekmiyormu.
bulunduğum ilcedeki vergi dairesi doktor gibi soru soruyor neyin var bu şekilde alamazsın diye. Görsen doktor zannedersin..
vergi dairesi onaylamadı mı ne oldu ?