Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Son adımlarım ve [O an]

Çok büyük geçmiş olsun.Allah başka keder vermesin.Okurken sanki seyrettim olanları.:((

Allah razi olsun. Cumlemize vermesin insAllah.

abla bende trafik kazası sonucu o.f t2 seviyesi parapleji oldum. sizin hikayeyi okudum da çook geçmiş olsun allah beterinde korusun diyelim.sizin şuan ki yaşam tecrübeleriizi almak isterim.siz uzun bacak yürüme cihazı kullanıyormusunuz. beende yaptırmak istiyorum teşekkürler

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin.

Canım yaş 15 okul dönüşü araba arkamdan vurdu ve sonuç tekerlekli sandalye 15 yıl geçti ne 2 yıllar devrildi mevzu değişmedi ama rabbimden geldi hala nefes alıyorum ve çok mutluyum hamd ediyorum bu günüme yaşamak her haliyle güzel

çok çok geçmiş olsun arkadaş. sen bu olayı çekmiş ve üstesinden geliyorsan inan ki senin gibi güçlüsü yoktur.

Tskr ederim arkadaslar Allah razi olsun. Rabbim yardimcimiz olsun

Çok güzel etkileyici yazılımış acaba kitap faalan mı yazsanız çünkü gerçekten mükemmel yazmışsınız benim gibi kitap okumayan bir insan bile bu yazıyı okuduysa herkes okur heralde :)
Ayrıca geçmiş olsun.

O kadar da digil ya abartmayin :) aci gercek. Ama gecmis. Tskr ederim saolun.

Sabır diliyorum size ve benim bizim gibi tüm yarım kalanlara..
Vardır elbet bu acıların da bir mükafatı diyerek avutuyorum bende yıllardır kendimi... :(

bende 23 yaşımda bacağımı kaybettim iş kazasında sizi anlayabiliyorum, hastanede yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum. buna da şükür ALLAH yar ve yardımcınız olsun. 4 sene oldu hala hastaneden kurtulamadım,:(

HER ZAMAN HER HALİMİZE ŞÜKRETMELİYİZ..GEÇMİŞ OLSUN.

Sizinde Allah yardimciniz olsun Allah razi olsun

Geçmiş bitmiş işte ve Ayşe çok güzel bir bayan olmuş:) hep önüne bak kardeşim geriye hiç bakma, güzel yarınların olur inşallah...

Kardeşim her an imtihandayiz .bu dünyada herşey in emanetcisiyiz. Sabır ve şükür edenler kazanacak inş.

Tskr ederim. Allah razi olsun. Suphesiz insAllah ole olucak.

Merhabalar Ayşe

O anını bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Geçmiş olsun inşallah bundan sonra güzel şeyler yaşarsın.
Şükrün daim olsun....

Çok geçmiş olsun , ayrica. Özür diliyorum çok çok...

çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm.
takdiri İLAHİ
inşallah bi mucize olur ve sabah uyandıgında sapa sağlam olursun arkadaşım

Çok güçlüsün Rabbim sırat köprüsünden ucarcasına geçmeyi nasıp etsın

Cok tskrm. Amin cumlemiz insAllah.

Arkadaşım çok büyük geçmiş olsun okurken gözlerim doldu.

Üst Alt