Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abla bende trafik kazası sonucu o.f t2 seviyesi parapleji oldum. sizin hikayeyi okudum da çook geçmiş olsun allah beterinde korusun diyelim.sizin şuan ki yaşam tecrübeleriizi almak isterim.siz uzun bacak yürüme cihazı kullanıyormusunuz. beende yaptırmak istiyorum teşekkürler
Canım yaş 15 okul dönüşü araba arkamdan vurdu ve sonuç tekerlekli sandalye 15 yıl geçti ne 2 yıllar devrildi mevzu değişmedi ama rabbimden geldi hala nefes alıyorum ve çok mutluyum hamd ediyorum bu günüme yaşamak her haliyle güzel
Çok güzel etkileyici yazılımış acaba kitap faalan mı yazsanız çünkü gerçekten mükemmel yazmışsınız benim gibi kitap okumayan bir insan bile bu yazıyı okuduysa herkes okur heralde
Ayrıca geçmiş olsun.
bende 23 yaşımda bacağımı kaybettim iş kazasında sizi anlayabiliyorum, hastanede yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum. buna da şükür ALLAH yar ve yardımcınız olsun. 4 sene oldu hala hastaneden kurtulamadım,
HER ZAMAN HER HALİMİZE ŞÜKRETMELİYİZ..GEÇMİŞ OLSUN.