Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Son adımlarım ve [O an]

Yurumeye muhtac olmamak diye bakiyorum ben artik. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Allah yardimcimiz olsun.

Geçmiş olsun ,
öyle yazmışsın ki motosikletteki 6.kişi bendim sanki...
doğuştan engelli bir kardeşiniz olarak bazen düşünürüm...
Doğuştan engelli olmak mı zor .Yoksa sonradan olmak mı diye ?
Allah insanı alıştığından geri bırakmısın .

Geçmiş olsun canım Rabbim o günlerde ki acılardan bir daha göstermesin inşallah size. Benim kardeşimde trafik kazası geçirdi 3 yıldır tedavi görüyor ben doğuştan engelliyim. iki kardeş ikimizde engelliyiz. Beterin beteri var şükür bu günlerimize... Rabbim bütün şifa bekleyenlere şifa versin.

Çok değil 20 gün önce yaşadığımız olayı yaşamışsın, abim de motor kazası yaptı sol ayak kırık 4 kaburgası kırık kırılan kaburgalar dalağını ve akciğerini yırttı iç kanama yüzünden 5 gün yoğun bakımda kaldı :( bugün kontrole götürüldü rabbime binlerce kez şükür ki iğleşiyor kalıcı bir hasar oluşmadı.Sizin durumunuza çok üzüldüm rabbim şifa versin ayşe hanım çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Allah cumlemize yardim etsin.

evet gecmis olsun dfiycem bende amacokklasik olcak rabbimin imtihani demekten baskabi sey de elden gelmiyor sükürher halimize demekten baska. Aslinda bence her insan bir engelli adayidir. sizin olayda oldugu gibi bir dakika sonrasinin bile garantisiyok degilmiki rabbim sah damarimizdan bile bize yakin olan.

Bugün okudum çok geçmiş olsun.Benim kazayla hemen hemen aynı. Zor bir imtihandayız. Allah imtihanımızı hafifletsin İnşallah...

Çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun inşAllah :(

rabbim şifa verir inşallah çok geçmiş olsun çok üzücü olmuş.

Rabbim yardim etsin onun yaninda zor yok inan o dilerse ayagada kaldirir iyide eder. Imtihanda eder. Bnm esimde ayni sekilde yuksekten dusme sonucu omuriligi zedelendi cigeri parcalandi tup taktilar yogun bakmda kaldi ama cok sukur hayati tehlikesini atlatti . Ama malesf yuruyemiyor biz yeni evliyken boyle oldu daha bi yılimiz bile dolmadan Rabbim bizi boyle sinadi. Cok zor ama birbirimize destek olarak atlatmaya calisiyoruz hamd olsun bu durumumuza bile sizde sakin olaki isyana dusmeyin unutmayin ki bu dunya gecicidir hayat fani bu sıkıntilarla ahirette ne guzel hazirligimiz oluyor kim bilir

Allah razı olsun arkadaşlar insAllah.

Gözlerimi yaşarttın abim inşallah mutlu olursun inşallah daha beterlerini görmezsin bir daha yaşamazsın.

Hemserim gecmis olsun en azindan baskalari gibi isyan etmiyorsun yazdiklarin gercekten cok uzdu beni hem hemseri olarak hem bir kardes olarak herkesin bundan bir ders cikarmasi lazim en azindan hamd etmeyi bilmek gerekir rabbim tekrardan aifani verir insallah bosuna dememisler cikmamis candan umit kesilmez diye

Saolun çok tesekkur ederim dualarımız eksik etmeyin inşaallah

Oda bende sadece başkalarının birer kurbaniyiz ABİM hiç kötü biri digil luciano22

Üst Alt