Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Harika gerçekten yüreğine duygularına sağlık kaleminin yüreğinin gücü tükenmesin arkadaşım ..
Bir bahara kandım
Kışla kumar oynadım.
Ne zalim kışmışsın öyle
Yalancı bahar olup beni kandırdın.
Sen kalbinin yalancısı
Sen umutların katili.
bu kısma bayıldım çok güzel ifade etmişsin içindekileri
gönül mürekkkebinin bitmemesi dileğiyle
Aşka veda ya da tövbe edilebilr mi, bu mümkün mü?
Şiirler için teşekkürler UMUDUN.
teşekkkür ederim akberk güzel yorumun için sağolŞiirlerin hepsi ayrı bir duyguyu yansıtıyor, yüreğinize sağlık...
Yüreğinden kopup gelen duyguları şiirlerin aracılığıyla bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Yüreğine ve kalemine sağlık.
Güzel duygulu bir şiir. Yüreğine kalemine sağlık UMUDUN.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]İşte favori şiirim. : ) Çok güzeeel ya.. uf.. : )
Sahi salıncak kuramaz mıyız gökkuşağının en enn ennn tepesine.. renklerin arasında salınamaz mıyız ki.. : ) gökyüzünden bahçem, buluttan evim olamaz mı.. sadece şiirlerde, düşlerde mi olur..
nasıl güzel bir düştür bu, nasıl güzel satırlar.. : ) yüreğine, kalemine sağlık.. Koca yürekli hemşom benim.. : )[/SIZE][/FONT]
GİTMEK GEREK
Masal okur gibi okudum masalsı mısraları...Gidilebilinse dedittirdi...
Gidilmesi istenilen yerlere ulaşılması dileğiyle...
Yüreğine sağlık Ümit...
sıcak ve yaşayan bir şiir...kalbi atan çok az şiir var Can arkadaşım Umudun...rüzgarı sen ol dedim olmaya devam et anlamındaydı...beğendim ben şiiri...şiir okuruna dokunuyor(okurunu etkiliyor) çünkü....