Spor fln yok ortama gir zorla bunlar çok iyide işte bu rahatsızlık ztn temelde bunları yapmanıza engel oluyor ne bir istek oluyor nede özgüven. Temelde yatan sebebin çocukluktan gelen bir tür hiperaktivite çeşidi olduğunu öğrendim ben. Hiperaktivite tabi bildiğimiz şu yerinde duramayan aşırı hareketli olan türünden değilmiş tam tersi bir türüde varmış ama aileler bunu farkedimiyormuş. Bizde bu türü çocukluktan beri varmış aşırı dalgın, dağınık, konsantre olamayan, çabuk unutan, eşya kaybeden v.s. Açıkcası ben şoktayım bir aydır bununla ilgili bir ilaç başladı doktorum temelde bu sorun hallolunca sf ninde yavaş yavaş yok olduğunu söyledi ve ben bu noktaya doğru ilerliyorum gerçek bir doktor sayesinde
İnanılmaz bir istek geldi bişeyler yapmak istiyorsunuz yaptığınız iş her neyse tam olarak ertelemeden bitiriyorsunuz. Çok ciddi anlamda gel git yaşayan duygularımdan kurtuldum bir sinirli bir mutlu bir laf sokan bir mutsuz sürekli değişen ruh halim stabil bir hal aldı dün neysem bugünde oyum cidden şoktayım sf kısmı hala tam geçmedi hala heyecan oluyor ama o kısma biraz daha zaman tanı dedi doktorum sonuçta bunca yıldır beyinde yerleşmiş düşünceler var onlarında anlamsız olduğunu zamanla anlıcaksın dedi