Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Narsist olduğunuzu sanmıyorum narsistler daha kendine güvenli olurlar, sizin kendinize güveniniz dip yapmış bence olsa olsa aşağılık kompleksi olabilir bu da narsizmin tamamen zıttıdır.@*Sevgili* cevabınız için teşekkür ederimde, neden sinirlendiniz ki yukarda yazdığım şeyler size karşı bir tepki değil kendimi ifade etmeye çalışıyorum. narsist de olabilirim mesala SİZden duydum hemen araştırıdım doktora gideceğim zaman bundan da bahsedeceğim yoksa 30 dakika randevu geçmiyor
Haklısınız bizler uzman değiliz, ancak moral vermeye çalışıyoruz onu da başarabildiğimizden şüpheliyim, arkadaşın derhal iyi bir uzman doktora görünmesi onun içi en iyisi olacak gibi.Sinirlendiğimi nereden çıkardınız? Sinirlenmemi gerektirecek bir şey yok ama, konunun uzmanları varken buradan bilgi almanız size bir fayda sağlamaz.
Bazen bendekendime sinir oluyorum
Tiyatro yada müzik korolarına katıl
Kız arkadaş edin kendine açılmana fayda olur
Kendin çabalıcan ilaçlar bişi yapmaz
Kimse mükemel değil herkeste vardır çekingenlik azda olsa seni ezen kendini üste gören insanlardan uzak dur
Sinir eder seni
Valla bende az kalıntıları var kurtulmaya çalışıyom kendi çabamla işte ortamlarda sessiz olmamaya çlşıyom
Kendi yapımlada alakalı sanırsam çok konuşmayı sevmiyorum eskiye nazaran iyiyim ama çok şükür