Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu anda ne yapıyorsun?

Kasko/trafik sigortası araştırma....

Tek blr şey ile sınırlı kalmadı..genel olarak gün boyu tebesüm ve gülücük 🙂☺️

Yanlış başlığa yazdık sanırım, forumla ilgili güzel bir sıkıntı var sanırım, sen başla değil de bazen farklı bir başlığa gidiyor mesajlarım?

Hayatımın anlamı bana leblebi almış osmancık'tan kıyamıyorum ama yine de yiyorum ☺️

Son düzenleme:
Ben ayrı yazıyorum klavye ayrı yazıyor🤣 okumadan göndermeyeceğim bir daha ya.

@OğuzHan112, Rica ederim abi. :)

Ben de satışa koyacağım kitaplara fiyat vereceğim; gündüz şirkette çalış, akşam sahaf sayfasıyla uğraş ve kitap oku, yakında kitaba da başlayınca inşAllah biyoenerji uzmanı olacağım. :D

İnşallah olursun ya sen de o yetenek var.. bir enerji değil de metafizik ol sen bence 🤣

Bir para var bu işte.. senden başlayacağım yakında 🤣

Düzeltiyorum,
Metafizik, İyi para var bu işte.. bende mi başlasam diye düşünüyorum 🙂

@alitzelll🌈, Merhabalar, şu an 2 kitabım satışta, diğerlerinin baskısı tükendi; inşAllah tekrar baskı olacak. :) İlginize çok teşekkür ediyorum; benim kitaplarıma ve sahaf sayfama Nadir Kitap Com üzerinde ulaşabilirsiniz. Cengiz Sahaf benim dükkân, imzalı/ithaflı olarak gönderiyorum. :)

Koçlar liderdir bilirsin.. benden üstte olmanı sevmem 🤣

Nitekim binaaleh sen de koçsun 🤣🤣🤣🤣

Evren ve demirel'den alıntı

700 kişilik sülaleyi ben yönetiyorum ne haber 🤣

Benim cinlerim seninkinden daha fazla ama🤣 Ahmet abi Hasan abi Hüseyin abi Ayşe Bacı Fatma Bacı Gülsüm nine 🤣

@İnnocence,

@OğuzHan112, Kış kış cinler kış kış, yallah cinler yallah,
kış kış kış cinler kış kış, yallah cinler, yallah. :D

Sonuncuları da bitirdik, yüklemeyi yapınca takvimler ve gazetelere yavaştan geçeriz. Bitmez sahaf işi, nefeslenelim. :D

@OğuzHan112, Aman abi kalsın. :D
Sizinki 2 Koç burcu, "Hakanlar Çarpışıyor" aman dikkat. :D

@İnnocence, Maalesef hemşo, 2 cambaz 1 ipte oynamaz. Dediğim gibi o %10'luk kısım "Hakanlar Çarpışıyor" :D.

Mola vakti, kahve içiyorum.

Üst Alt