Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu anda ne yapıyorsun?

Ben ayrı yazıyorum klavye ayrı yazıyor🤣 okumadan göndermeyeceğim bir daha ya.

@OğuzHan112, Rica ederim abi. :)

Ben de satışa koyacağım kitaplara fiyat vereceğim; gündüz şirkette çalış, akşam sahaf sayfasıyla uğraş ve kitap oku, yakında kitaba da başlayınca inşAllah biyoenerji uzmanı olacağım. :D

İnşallah olursun ya sen de o yetenek var.. bir enerji değil de metafizik ol sen bence 🤣

Bir para var bu işte.. senden başlayacağım yakında 🤣

Düzeltiyorum,
Metafizik, İyi para var bu işte.. bende mi başlasam diye düşünüyorum 🙂

@alitzelll🌈, Merhabalar, şu an 2 kitabım satışta, diğerlerinin baskısı tükendi; inşAllah tekrar baskı olacak. :) İlginize çok teşekkür ediyorum; benim kitaplarıma ve sahaf sayfama Nadir Kitap Com üzerinde ulaşabilirsiniz. Cengiz Sahaf benim dükkân, imzalı/ithaflı olarak gönderiyorum. :)

Koçlar liderdir bilirsin.. benden üstte olmanı sevmem 🤣

Nitekim binaaleh sen de koçsun 🤣🤣🤣🤣

Evren ve demirel'den alıntı

700 kişilik sülaleyi ben yönetiyorum ne haber 🤣

Benim cinlerim seninkinden daha fazla ama🤣 Ahmet abi Hasan abi Hüseyin abi Ayşe Bacı Fatma Bacı Gülsüm nine 🤣

@İnnocence,

@OğuzHan112, Kış kış cinler kış kış, yallah cinler yallah,
kış kış kış cinler kış kış, yallah cinler, yallah. :D

Sonuncuları da bitirdik, yüklemeyi yapınca takvimler ve gazetelere yavaştan geçeriz. Bitmez sahaf işi, nefeslenelim. :D

@OğuzHan112, Aman abi kalsın. :D
Sizinki 2 Koç burcu, "Hakanlar Çarpışıyor" aman dikkat. :D

@İnnocence, Maalesef hemşo, 2 cambaz 1 ipte oynamaz. Dediğim gibi o %10'luk kısım "Hakanlar Çarpışıyor" :D.

Mola vakti, kahve içiyorum.

Molaya çıktım; bir yemek yiyip, kahve içeyim. :)

Soda içiyorum ve bilgisayar başındayım. :)

Çamaşır topluyorum, erkek başına her şeye yetiş Emrah, forumdaki arkadaş haklı, "Her yere yetişen adam. " 😁🙈

Üst Alt