Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu anda psikolojim çok kötü. Ne yapabilirim?

Ataklar dışında bipolarlar kısmen iyidir. Diğer kişiler bunu fark bile edemez çoğunlukla. Depresyon azalınca maniye gireceğim diye şartlandırmayın. Benim alkol bağımlısı arkadaşım var. Hastanede yattı depakin vs. bipolarda kullanılan ilaçlardan verdiler. Şimdi uyku için kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam. İleri derece bağımlılıklarda bipolarda kullanılan ilaçlar verilebiliyor . Bağımlılıktan kaynaklı bipolar , bağımlılık geçince ortadan kaybolabiliyor yani bizim gibi kronik değil diye biliyorum.

bipolar gitse unipolar gitmez yani 25 yıldır antidepresana devam. hem depresyon hem kumar kaybolması zor umarım unipolar da kalmaz. ama uyku ilacı gibi kullanmasan olmuyor bir şekilde depreşiyo

Kumarbaz sen kumar kumar diyosun tmm da
Hiç mi paran sifira inmiyo da kumar oynayabiliyosun
Kumar bağımlılığı paralari sıfıra düşürür çünkü

Hafif depresyon, distimi gibi benim kişiliğimde var. Yeni bir doktora gittiğimde beni depresyonda sanıyor ama sürekli gittiğim doktor benim bu halimin normal halim olduğunu biliyor. Eğer kişilikte bir sorun yoksa unipolar da tedavi edilebilir. Benim babam 70 yaş üstü , hala gençliğinden beri lustral kullanırmış.

Üst Alt