bilbensoy zaten ise yarayan ayarla cihaz satana helal olsun
biz cihazlari insan arasina katilmak duyanlari duymadigimiz icin bize laf anlatmak icin eziyet etmemek icin aliyoruz cihazi
satlas odyometristci olm usun diyecem sana
gerci biz sagirlar icin doktorlar isitmemizi geri getiremedikten sonra nerdeyse doktorlardan daha bizler icin doktor olacak bi meslek bende saygi duyarim isini guzel yapmaya calisanlara
ama bu iktidarin doktorlar icin TAM GUN YASASIndan ornek alan davranisa yoneliyorsa cok cihaz saticam diye sattiktan sonra ugrasmiyorsa iste buna kiziloiyor
ben yeni mezunlardanim okuldan ogrendigim kadarini isitme kayiplilari dinliyerekte ogrenecegim seyler var
bu hastanin isitme kaybi sinirsel
bu hasta yuksek seslerle rahatsiz oldugunu soyluyor acaba odyo olcumunde terslikmi var
onlar biz gibi saglikli duymuyorlar ogrendiklerimi gozden gecireyim bu sattigim cihaz icinde ugrasayim
bu benim meslegim insanlara cozum sundukca ben kazancliyim hasta kadar
firma sahibini cok cihaz satarak memnun etmek kadar hastalarin isine yarayacak ayari yapmak benim gorevim
uymayan ayarlarla bu insanlar cihazlardan soguyacak olerisi icin bizlerin meslegimiz icinde iyi degil
diyebiliyorlarsa iste ilerlemek onlarin hakki
ilk birkac ayarda tutturamasa bile sonunda nasilsa ugrasirsa olacak olan birseyler icin hastalarini dinleme zahmetine katlanmadan artik onlardan aldik alacagimizi basinin caresine baksin derlerse bu insanlar meskleklerinin kuyusunu kaziyorlardir