Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Su geçirmeyen Phonax Naida serisi işitme cihazları hakkında bilgi almak istiyorum.

fiatini soylemek isine gelmiyorsa bisey demiyom:eek: ama bu dunyaya bida gelmiycez olan paramizi cihaza verelim anlayin bana biraz acaip geldi sindi:) para coksa cihazda iyiyse neden olmasin verilebilir :)yalniz odcu cihazdaki 3 4 programi yukledikten sonra neden o kumanda seyisini basima bela edeyim benim dusuncem:confused: basarsin dugmeye bip bip bip:) yoksa cihazlara ole kumanda seyisi alalim diyemi tek program yukluyo bu odyocu milleti cihazlar:confused:

peki shukufe,bu starkey x110kanal içi cihaz hakkında ne düşünüyorsun çok merak ediyorum :)

Ozan bey ille de siemens diye tutturmuş gidyor.... Hem de kullanmadığı cihazın reklamını yapıyor :)
Siemens satıcısı değilse mutlaka bedava almıştır bu kadar reklama :)

Sivaslı arkadaş; görüntü önemli değilse kulak arkası al. Kulak içinden tabii ki daha performanslı olacak..
Ben starkeyi çok araştırdım %60 teknik servisi berbat diyor %40 ı harika diyor bende anlamadım...
Yoksa cihazları fena değil....

sivasli sana kakalanan unitronun parasini aldin yerinede istedigin starkeyi aldin keyif dortkose herhalde:) yada is gene olmadiki bana soruyosun:confused: bende merak ettiydim bu starkeye ama azicik isitmem oyle kiymetli ki:( cieloyla isi yapincA BIDA ZOR OTURURUM odyocu karsisina:mad: ilk programlamasiyle kullaniyom:( bunuda nadiadaki gibi bozarlarsa is kotu olur dusuncesiyle:( baska birazicik ayak seslerini sevemedim ama kulakta rahat kullanabiliyom:) sen hele overmisin dovermisin dagarciginda ne var:eek:

bilbensoy ozan reklam yapti diye micon verirlerse cok iyi:eek: o kadar resound diye bagirdiydim bana kimse bedavasina resound vermedi:p sen nadiani bolemi aldin he:eek:

ankarada phonak marka işitme cihazını programlayacak yer biliyormusunuz?

neden sordun dark:)eskimis nadiandan meted umuyorsan hava alirsin:) ben yesyeni nadia icin dort donduydum:( selis isitmede sakar bi odyocu var isi biliy sakar olsada:) ama is mudire hanimda :) elinden hersey geliyor keski cihazi o ayarlasaydi ama kadin yasli oyle bile olsa sakar odyocusunun bozdugunu onarabiliyo:) bide oyle guzel ayar cihazlari almiski:) benim kusurum burdan begenmistim nadiayi:( indirim yapmadi hic bide hani bi inanis varya distruborluk gibi bizde iste indirim yapti diye bide nede olsa distruborler ayar isinde daha iyi diye biliyozya:( ona inanip yanildik:mad: sonrA SUKLUM PUKLUM GITTIM AMA ondan almadigin cihaza ayari oylesine yapti odyocu:( tebdili kiyafet edeydim keski:( selis isitmenin mudiresi isi iyi biliyo indirim yapmiyo ama parayida aferinide hakediyo simdi

shukufe merhaba. elimde bir tane phonak nadia 5 var. uzun zaman kullanmıyordum. tekrar düşünüyorum kullanmayı. o yüzden işinde uzman odyolog arıyorum. çünkü bu cihazı kullanırken cisimlerin yere düşmesinde oluşan ses çok yüksek. ama insan sesleri düşük. bu sıkıntıyı gidermeye çalışıyorum.

bence nadiada is yok:( yuksek sesleri ayarina oturttu o selisteki ama konusma sesleri az gelirken bu seferine carpma sesleri yuksek geliyor bide harfler yapisik yapisik islak isalk diyim ben oyle olduydu:( sevemedim odyocuya bu boyle diyince o cihaz oyleki dedi duzeltelim deyince acelece oldu iste diye tinmadi bile
bunu baska yerde duzeltmeye kalkinca o dirliktende oldum :mad:artik attim kutusuna duruyor yazik oldu parama yedek cihaz yerine bile kullanmam artik bikac kisiye verdim geri geldi:( olsun kulagin koku bende o olmassa baska cihazmi yok
bu nadialarin gurultu onlemesi yetersiz bi dene istersen belki sen sevebilirsin
selisin odyocusundan baskalarinin yaptigi hic kullanilacak gibi olmadi bak bunu diyim sana

Shukufe sana bir cihaz önereyim mi... Sen de benim gibi analog kullan...
Beltone S 90 .... 100 tl civarı fiyatı.... Hatta denemene bile izin verirler... Valla diyorum bak memnun kalırsın...
Git tecrübe et...

arkadaşlar merhaba konuyla alakalı değil ama ben 1 temmuzda cihaz aldım devlet bana ödemesi gereken 550 lirayı hala yatırmamış 2 ay oldu nerdeyse normalmi ? birde tam 550 lira ödüyormu yoksa kesinti oluyormu teşekkürler..

100 liraya niye ugrassin odyocu cihaz satarak:) olsa bile analoglari hic kullanamadim ben :(hatta koklear oncesi alinan analoglar icin bi araba azar isitirdim inat ben gene takmazdim:( sana ne guzel ayara oturucam bile demeden kullan iste 100 liralik cihazini bilbensoy:) benim isitmem coook kiymetli gurultu onlemeyen cihazi bedava verseler kullanmam

bbilensoy;
bende analog cihaz kullanıyordum fakat ileride yüksek sesden dolayı işitme ilerler ve daha fazlasını duymak istersin daha güçlü analog cihaz alırsın ve algılama eşiğin kötüleşir diye soylemişlerdi o yüzden mecburen dijital cihaz almak zorunda kaldım 1 haftadır farklı farklı cihazlar takıyorum alışamadım daha kendi konuşma sesim çok farklı karşı taraftan gelen ses çok farklı önemli olan da kendi sesime alışmak ve konuşmamı kaybetmemek için ne yapmalıyım bol bol yüksek sesle kitap okumamı önerdiler siz bu alışma surecinde bu gibi şeyler yaptınız mı?yoksa bir kulaga analog taktınız sıkıntı olmadı mı?

hatice konusmayi ogrendikten sonra tasa etme:eek: olene kadar hic ses dymasan bile konusma unutulmaz bitek robenson hayati yasarsan o zaman unutabilirsin:) sesli kitap okurkende insani hic sarmiyo be:( bide ailedekiler insani gule soylete konusturur:) kendi sesin baska gelmesi odyocuya tarif et ben hep tikaniklik oluyo kendi sesim diye gicik ettiydim nadiayi ayarlatirken:( ayarla bunu yapabilirler bide bir muddet cihaz kullanmadan alaydin cihazi o zaman daha kolay alisabilirdin dijitale

evet işte sanki kulagım tıkanık gibi kendi sesime bir türlü alışamadım gıcık olmadım degil önceden daha ince daha netdi zaten cihaz degiştirecegim diye analog cihazımdaki ses seviyesini düsürmüştüm çok cabuk alışayım diye konuşma terapistine bile gitmeyi düşünmedim degil bu düşünceden dolayı çok kalın ve uzaktan söylüyormuşum gibi geliyor çok farklı gerçekten hayırlısı inşallah teşekkür ederim shukufe ceavp verdiğin için:))

microlux invisible black kulak içi işitme cihazı hakında bilgisi olan varsa lütfen paylaşırmı

hatice1;
Kendi adıma iki tane farklı marka cihaz takmak her zaman içimn iki aynı markadan çok daha verimli oluyor.
Naida sol kulağıma çok az geldiğini yetmediğini fark ettiğimden beri bir tarafa Naida diğer tarafa Beltone S90 analog takıyorum ve çok daha iyi sonuç alıyorum...

Dijitaller kötüdür demiyorum ama alışamadım kaç aydır.... Zaten Naida'nın birini satsam Naida olmayan başka marka mesela Widex Super serisi ya da Siemens Celio falan deneyecem...
Sen de odyocuya shukufe'nin dediği gibi kendi sesin iyi gelene kadar bıkmadan ayarlattır...
Analog cihazlarında ses ayarı denen birşey var fazla açmazsınız olur biter... Elinizde varsa hala analog ci,haz az duyan kulağınıza analog diğer kulağınıza dijital takın. Bir deneyin bakalım ne olacak... Ben memnunun böyle :)
Dijitale alışırken sesli kitap okumanın faydası da çok... Bazıları gülse bile inanın kelime ayırt etmede çok faydası var ....

aynurrr;
Valla ilan sahibine haksızlık etmek istemem ama 2-3 ay tatilde olan biri 2 senelik garanti öneriyor ve kurumsal bir firma imajı vermiyor...
Neyse diyelim... Fiyat ortada yok ve cihazda iyi bir özellik falan göremedim... Kulağımın içine bu cihazı takmam ben..

İşitme testi yaptırdıysanız işitme kaybınmızın seviyesine göre size marka model önermeye çalışırız....

Arkadaşlar ssk işitme cihazı yaptırıken ödenek veriyorum Bilen Varmı?

Tamir için bir ödenek vermiyor ... Hangi cihaz tamiri için ödenek veriyor ki :)

tamir icin degil yeni cihaz yaptırıken diyorum nerden cıkardın tamiri;)

Yeni cihaz yaptırırken diyince :)
alırken yaklaşık 500 tl geri ödeme yapıyor sadece :)

Üst Alt