hatice1;
Kendi adıma iki tane farklı marka cihaz takmak her zaman içimn iki aynı markadan çok daha verimli oluyor.
Naida sol kulağıma çok az geldiğini yetmediğini fark ettiğimden beri bir tarafa Naida diğer tarafa Beltone S90 analog takıyorum ve çok daha iyi sonuç alıyorum...
Dijitaller kötüdür demiyorum ama alışamadım kaç aydır.... Zaten Naida'nın birini satsam Naida olmayan başka marka mesela Widex Super serisi ya da Siemens Celio falan deneyecem...
Sen de odyocuya shukufe'nin dediği gibi kendi sesin iyi gelene kadar bıkmadan ayarlattır...
Analog cihazlarında ses ayarı denen birşey var fazla açmazsınız olur biter... Elinizde varsa hala analog ci,haz az duyan kulağınıza analog diğer kulağınıza dijital takın. Bir deneyin bakalım ne olacak... Ben memnunun böyle
Dijitale alışırken sesli kitap okumanın faydası da çok... Bazıları gülse bile inanın kelime ayırt etmede çok faydası var ....
aynurrr;
Valla ilan sahibine haksızlık etmek istemem ama 2-3 ay tatilde olan biri 2 senelik garanti öneriyor ve kurumsal bir firma imajı vermiyor...
Neyse diyelim... Fiyat ortada yok ve cihazda iyi bir özellik falan göremedim... Kulağımın içine bu cihazı takmam ben..
İşitme testi yaptırdıysanız işitme kaybınmızın seviyesine göre size marka model önermeye çalışırız....