Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli halüsinasyon gören var mı?

hayalini kurardım bu bende azaldı @sokr@t

benim için dünya hayal kurma gibi bir yerdi bi 3 veya 4 ay sonra bi yerlere başvuracağım

az önce sigara içmeye balkona çıktım yoldan geçenler kahkaha atarak gittiler ben bunun halüsinasyon olduğunu anladım

@Ahmet T, yani iğne ne işe yaradi? Sizce yaramadı mı diyorsun

Bence gerçekten geçmişlerdir.siz halaaa halinasyon diye düşünmüş olabilirsiniz

kafaya elektirik verdikleri tedavi baya ağır olanları bile kendine getiriyor.adam 2 kalbim vardı diyordu elektiriği yiyince tek kalbim var artık der olmuştu hastanede.

ben birşey yapmadım ki yoldan arabayla geçerken kahkaha atıp gittiler ortada gülünecek bi durum yok

@Ahmet T, senin dediğin bu kahkaha atıp gittiler olayı halüsinasyon değil adamlar kahkaha atmışta olabilir sen üstüne alınıyorsun .
Senin bu durumun adı alınganlık ve şüphecilik gibi adlarla anılıyor yani halüsinasyon görmüyorsun var olanı kendi üstüne alınıyorsun.

@Ahmet T, referans sanrısı deniyor, olayları hep kendinle ilgili varsaymak.

Yani oradan gerçekten gülerek geçen ve sana gülmeyen insanlar vardır ve sen sana gülüyorlar diye yorumladın.

Ayni sizin dediğiniz gibi bende bu şekilde düşündüm . oradan gerçekten geçmiş kişiler vardır fakat halinasyon görmüş hissetmiş olabilirsiniz dedim arkadaşımıza

gerçekleri şimdi anladım teşekkür ederim arkadaşlar

BEni en çok yoran korku ataklarım
Anksiyete demek yanında yavru kalır

Üst Alt