Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli halüsinasyon gören var mı?

@Ahmet T, sanki anlamadığımız bir konuşmayı, yarım yamalak duyduğumuz bir sesi bizim aleyhimize veya manideysek egomuzu şişirecek şekilde yorumluyoruz, insanların davranışlarını. Sene 2004 veya 2005 bir arkadaşla otobüsteyim kızın biri bakıyor sonra yolda biri bakıyor. Sonra arkadaş dedi ki kendini brad Pitt falan mı sanıyorsun dedi. Doğru herkes birbirine bakıyor, uzun bakarsan da uzun bakıyorlar, herkes bana aşık gibi bir hezeyan başka bir şey değil bu benimkisi yada ortada bir şey yokken biri benden hoşlanıyor diye düşünürsen bu ego savunmasıyla sen ondan etkilenmişsindir.

tedaviye dirençliyim ben bunu ben değil uzman dr dedi

@undefined, dostum yarın yatıyorum ben sen de yat.köklesinler ilaçları :)

gecek mi degil mi diye gecmiste dusundugum oldu tualar hayalalre gerceklerin karisiyorlara yaklasitigi ama gerceklik algisi kirilmaisa biraz dusunce yok olmadi oyle sey diyip geciyorsun

tecrubem omadigi icn uzmanda omadigndan atip tutmak istmiyorum
ama ortada halasyonlar varsa gorsel tisel falan kisi cok kez bunlarin gercekşgini da ayirt edemeyebilir.
yoksa siforendie falan neden risker olsunki
piskoz nevroz ayrimlari oldugu devlrerde degiliz tamam 40-50 sene gecitip ilerledi de
hastalarin cogu durum kotestirse durumlaini dogru degeriremez zati
bazen bunlarin gercek omadigin bilir ama bazende bilemez inanir.
sesler duyup bunun tanridan yada ilahi guclerden gelen emirleri oldugunu dusnenler olmstur

Üst Alt