Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süreli raporla Süresiz vergi indirimi aldım. İlerdeki yeni raporlar bu hakkımı..?
dr.erdal
Başka ilden başvuru konusunda tam emin değilim, yanlış bilgi vermek istemiyorum. Ancak mümkün olsa bile ara karar çıkabilir, ek tetkik istenebilir, herhangi bir sorun yaşanabilir, o yüzden garanti yolu önerdim.
Benim vergi indirimim İstanbul'da idi, emekli olup İzmir'e yerleştim. Burada emekli olarak çalıştığım koca kurumsal firmanın insan kaynakları müdürü, benim vergi indirimimi kabul etmemiş, "ben İstanbul falan bilmem benim muhatabım İzmir vergi dairesidir" demişti. Dosyamı İstanbul vergi dairesinden İzmir vergi dairesine transfer ettirmek zorunda kalmıştım. Bunlar bir çırpıda olmuyor tabi, aylar sürüyor.
O yüzden ben olsam başka ilde mümkün olsa dahi kendi ilimde yapardım başvuruyu.
dun eski ismiyle Gata hastanesinden yuzde 93 oraninda raporumu aldim. ordan umraniye vergi dairesine gitttim. bana il saglik mud. de onaylatmam gerektigi soylendi. bu konuda biraz detayli bilgi verirmisiniz. bu surec nasil isliyor? mudurluk anadolu yakasinda var mi? ayni gunde biter mi? saygilar
dr.erdal
Gelir vergisi indirimi için mi başvurdunuz ?
Yetkili bir hastaneden alınan raporun vergi indirimi için kabulünde herhangi bir yere onaylatma gibi bir uygulama yoktu, nereden çıktı bu bilmiyorum.
dr.erdal
Önceki sayfadaki mesajınızda vergi indirimi ve emeklilik için başka ilden başvuru şeklinde sormuşsunuz. Bu mesajınızda ise ne için olduğunu yazmadan sadece vergi dairesine gittiğinizi ve il sağlık müdürlüğü onayı istendiğini belirtmişsiniz.
Burayı okuyan herkes bu sorunun da vergi indirimi konusunda olduğunu düşünecektir.
Lütfen sorularınızı net ifadelerle, anlaşılır şekilde yazın.
dr.erdal
Geçmiş olsun.
Bu başlık vergi indirimi ile ilgili, dolayısıyla kesin ifadeler bulunmayan sorular vergi indirimi ile ilgili olarak düşünülüyor.
ÖTV muafiyeti ile ilgili soruları kendi başlığında sormak daha faydalı olur diye düşünüyorum.