Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SUV arac önerileriniz neler?

Yıllık yaptığınız km nedir? Peugeot 3008 in yeni kasası geliyo ekim ayında acil değilse onu bekleyin derim..

hummer bence; geniş olduğu için inip binmesi kolay olur diye düşünüyorum. ama park yeri bulunmuyor.

Nissan Qashqai yi Öneririm, SUV Modelinde Sınıfının En İyisi :)

kesinlikle nissan qashqai platinium premimum pack yada volkswagen tiguan comfortline ama göreceksiniz nissan efsane dolu bir araba
_MUSTAFA
nissan qashqai Türkiyede en çok satan suv oldu ikinci sırada dacia sandero 3 te tiguan var hem bostancıoğlunun bir engelli listesi var çok şahane fiyatı makul Engellilere Özel Fiyat Listesi - Bostancıoğlu Nissan
yanı normal fiyatları ötv indirim robotuyla indirimliye dönüştürdüğünüz zaman bile 5000 tl daha düşük olduğunu göreceksiniz

ergunnn
suzuki malesef benzinli ve bir suvda benzinli almak gerçekten arı yuvasına çomak sokmak gibi birşey .

Honda HR-V hakkında henüz deneyimi olan yok sanırım

Xtrail var bide q7gibi 7 kişilik ama kia ya bakmayın. Hem pahalı hemde haketmiyor

Benim sıralama 1 nissan qashqai platinium premium 2 passat comfortline 3 superb style 4 yeni jetta tdi yani bunlardan birini düşünüyorum gerçi tiguanda hoşuma gitmiyor degil

BLACKSAGAT Suzuki benzinli fakat yakıt tüketimi yüksek değil. Kullanıcı yorumlarına göre şehir içi 7 litre yakıyor. 1150 kg civarı olduğu için yakıtı düşük. Lpg ile tam uyumlu. Fiyat olarak ise donanımına göre piyasadaki en uygunu. Dayanıklılık ve sorunsuzluk olarak da suzuki iyidir. Test şürüşü yaptım gayet beğendim. İleri ki günlerde almaya niyetim var. Bence tam bir fiyat/performans aracı.
https://forum.donanimhaber.com/m_115002873/tm.htm
Şu başlığı takip edebilirsiniz.

Ben benzinli düşünmedigimden bakmadim tabi benzinli isteyende alabilir ama 140 beygir benzinli bir araç 7 litre garip

sadik55 qasqai kadar berbat bi şanzıman yok xtrial i de arkadaşım aldı çok övüyo baya özelliği var ama fiyat olarak da şanzıman olarakta wv tiguan var ötv siz en boş modeli 105bine doğuştan geçenlerde çıkardık araştırdım baya çoğuna kıyasla wv daha iyidir

Qasqai müşteri sikayetlerine baktımda gerek şanzuman gerek servis olarak çok kotu deniyor . 2017de suv olarak neredeyse her araç suv çıkaracak mesela vw polo ve boraya suv çıkaracakmış

Honda jazz var ama nedense bu arabanın dizel modelleri sanırım yok.Dizel araçlarla kıyaslandığında yakıt durumu ne olur acaba?Dizele nazaran Benzinli daha mı ekonomik olur.Bilen arkadaşlar cevap verirlerse iyi olur.

Nissan qashqailer pahalı birde 1,5 renault dci motor kullanıyorlar

Arkadaşlar suv araç modelinde peugeot 208 araçları gördüm.Fiyatı diğer suv araçlara nazaran gayet makuldü.Bence sadece eksik yani dizel motorun 92 hp olması.Eğer bu güç sorun olmazsa bence alınabilecek araçlardandır.

Renault kadjar lar hakkında bilgisi olan var mı

Chewrolet Casptiva diyorum abi ben bu arabata gastatın gönlümde xc90 var aslında Volvo nun canavarı

Arkadaşlar Qashqai nedir yahu, yapmayın.
Parasını hiç haketmeyen bi araç.
Sırf dizel ve yerden yüksek diye dünyanın parası isteniyor.
SUV alacaksanız avrupaya yönelin.
Yeni 3008, yeni tiguan, seat ateca,skoda sodiaci, renault kadjar vs.

BLACKSAGAT

Qasqaı alacağınıza gidin kia alın dağlar kadar fark var konfor,performans,GÜVENLİK ve arıza konusunda gidip bizzat hem test ettim hemde tecrübe.....

Üst Alt