Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SUV arac önerileriniz neler?

5 yıldır 3008 kullanıyorum inanılmaz memnunum Ötv siz 50000 LİRAYA ALDIM HATASIZ BOYASIZ FİYATI ŞU AN 65 70 CİVARI Şubatta Ötv bitiyor yeni alacağım aracım hiç şüphesiz 3008 olacak kimsenin yorumu umrumda değil aracım hiç üzmedi zarar ettirmedi şu an aracım 99000 km de ve hala 0 yeniliğini koruyor

Bıktım

Sanırım bu site bulgar sitesi.Türkçesini bulamadım.Bir de para euro değil levadır.Nissan xtrail skypack modeli ne kadar acaba?Birde benim oğlum zihinsel engelli bu aracı ben kullanıyorum.Yeni yasa gereği dışarıdan bu tip engelliler için minibüs tipi araç harici ithal etmeyi yasaklanmış duydum.Nissan qashqai ,xtrail yada peugeot 3008-5008 gibi araç getirtebilirmiyiz acaba ?

Ben şuan 2013 vw tiguan kullanıyorum güzel araba fakat yakıtı uçuk,ben aldığımda da otomatik şanzımanlı nissan-qashqai ve vw vardı bende vw aldım fakat şuan olsa almam dizel otomatik olanlar arasında şuan aklımda honda crv var

Yeni ÖTV değişikliği engelli araç alanları etkiliyor mu?

honda crv 1,6 otomatik dizel 8 aydır kullanıyorum güzel araba
şiddetle tasfiye ederim

Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanın.
Motor ve dış görünüş olarak çok güzel ama iç dizayn ve malzeme kalitesi çok kötü.
O fiyata o kalite hiç yakısmıyor malasef.

Sizi tenzih ediyorum ama halkımız konfora, kaliteye ve iç dizayna hiç önem vermiyor.
Marka takıntısı oluşmuş durumda.
Daha almadan 5 sene sonraki fiyatını hesaplama derdindeyiz.

Ne diyelim, Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu arabayı inceledim.1,2 motoru çok küçük,1,8 motor da engelliler zaten alamaz.Neden 1,6 motor çıkarmamışlar.1,2 motor çok fazla benzin tüketiyor.Teknik özelliklerinde yazıyor.

Yeni 3008 bir müddet sonra kronik problemleri olmadığı anlaşılırsa, tereddütsüz seçenek olur... Eskisi gibi şanzıman semitronic (yarı otomatik) hantal ve sorunlu Auto6R değil, yeni tip konvansiyonel otomatik gayet seri ve verimli çalışan EAT6... Motor daha verimli araç genel olarak daha hafif ve tasarım gerçekten önceki ile kıyaslanamayacak kadar farklı ve hoş... :) Ama alırken şunu unutmamakta yarar var; neticede Peugeot yani... :)

SiyahPelerinliAdam

Üstat bu araba çok güzel ama fiyatı bana göre çok fazla.Eski peugeot bende çok kötü imaj bıraktı.İkinci eli olmayan sıfırı ile ikinci el arasında çok fazla fiyat farkı olan bir araç.Belki bu araç peugeotun imajını kurtarabilir.
İkinci bir sorun ise yıl başından sonra ÖTV zammından bu araçın engelli statüsünde fiyatının artıp artmayacağı tam bir bilmece.
Aslında ben de bu aracı 2017 yılı içerisinde almayı düşünüyorum.Bakalım durumlara

Hafta sonu toyota chr yı test ettim hosuma gitti ama kucuk b segmenti yakıt biraz fazla renault kadjarı test ettim büyük genis edc sanzuman 1.5 dizel tasarruflu bir c segmenti arac qashqai cvt sanzuman berbat ve yakıt tuketimi çok bence kadjar

tiguan tuscon ateca falan derken şu anda en mantıklı ve dolu suv renault kadjar bence. kısmet olursa 21 aralıkta ötv raporunun muayenesine gireceğim sonra 1.2 renault kadjar icon keşif +macera paketleri + stepne dahil 73000 tl yazıyor. 2000 indirim yaptırsak 1000 mtv galiba 70e gelir gibi dizelide 76000tl , ama cam tavan kendi kendine park led far otomatik vites bir sürü şey var arabada ve piyasası renault olduğu için çok iyi birde, şanzumanıda qashqaiden daha iyiymiş çift kavramalı dsg gibi yani ben onu alacak gibiyim inşallah.

Üst Alt