Adi gecen siteden 2-3 sene once bir minder almistim. Bildigim kadariyla, guvenilir bir yer. Yalniz, gumrukte, hatirladigim kadariyla, asagi yukari minderin fiyati kadar bir miktar daha odemek gerekmisti; simdi nasil olur, bilmiyorum.
Bir de, urunu gondermek icin ayri bir sirketle anlasiyorlar; bu ikinci sirkete de 50-100$ gibi bir odeme yapmak gerekiyor (emin degilim; belki daha azdir, ki gonderim secenegi sunuyor olmalilar. Ulasim suresi uzadikca gonderim ucreti azaliyordur. Tabii bir de gecen sure zarfinda spinlife baska bir posta sirketiyle anlasmis ya da urunleri dogrudan kendilerinin postaladiklari bir sisteme gecmis olabilir).
Roho minder kullanmadim; havali minder istemiyorsaniz, Sunrise'in "Jay" marka urunleri de, bildigim kadariyla, gayet iyi; yine yukaridaki siteden bulunabilir (elbette, etkisi kullanana gore degisebilir. Yalniz, kullanicida ciddi bir basi yarasi tehlikesi varsa, ornegin Jay extreme degil de J2 Contoured Recline gibi bir model daha uygun olur sanirim).
Genelde, minderlerin koruyuculuk dereceleri fiyatlariyla dogru orantili! Roho sozkonusu oldugunda da en etkili minderler Yuksek profil, Contour Select, Enhancer modelleri gorunuyor. Son ikisi, mindere daha iyi yerlesmeyi, daha rahat bir oturma pozisyonu, saglayarak minderde otururken hareket etmeyi kolaylastiracak bicimde tasarlanmis.