Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz ayı Evde Bakım Aylığı alan iller ve tutarları..?

rap43

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
temmuz bakım aylığı alan arkadaşlar il ve ne kadar aldıklarını yazarlarsa sevinirim herkese hayırlı günler;)

bu ay hiç bi ile erken yatırılmadı galiba kimseden ses soluk çıkmadı ya tatildeler :):)

Biliyosunuz ben 5 inde alıyom ve temmuz aylığı net tutar 522.18 tl

yüce allah bereket versin

allah güle güle harcamak nasip etsin zam galiba ağustosta olcak

konya standart ayın 20 sı arkadaslar...

bida kütahya belli olsa ne zaman yatcağı :))

[safari]Biliyosunuz ben 5 inde alıyom ve temmuz aylığı net tutar 522.18 tl

yüce allah bereket versin) kardeşim sen aldıgın maaşın bu ayki oldugundan eminmisin çünkü bu ay 545 tl olması lazım

yoo 522.18 net 520 çektim kalan bakiye 2.18 dahada inanmıyorsanız bankamatiğin fişi bende camdan resmini çekerek gösterim size

pff kütahyadan hala ses soluk çıkmıyo paralarda suyunu çekti :))

bakım maaş zamları 1 ay geriden ödenir çünki önce bakım sonra para zamlı gelecek ay

hani bu ay zamlıydı öyle denmişti.yanılıyormuyum?

samsunda bakım parası alan varmı

bu ay samsunda bakım aylıgı alan varmı
bu ay dogru durust bır ver yok galıba bakım parası alan

bu ay herkez geç alıcak galiba kimseden ses soluk çıkmadı hiç :(

alla alla bu işten hiç bişi anlamış değilim geçen ay çanakkaleyle aynı gün aldık fakat çanakkale bugün yatmış bizimki hala yatmamış yoksa benim maaşımmı kesildi kütahyadan hiç alan yokmu arkadaşlar bi ses verin :)

öncelikle kandiliniz mübarek olsun merak etme rap paranızı alırsınız tahminimce en geç 3 gün içinde başlar dağıtılmaya şimdiden sizde güle güle harcayın sadece benim mrk ettiğim nekadar size verilcek ona göre bende gerekli uygulamayı yapıp bildircem onun için hergün kontrol etmek mecburiyetinde kalıyom yüce ALLAH-a emanetsiniz...

samsun bakım aylıgı yatmıştır

12,07,2010 samsun bakım aylıgı yatmıştır 523 tl

tşkler miraç kamsız dedim size bu ay zam yok diye bana gelmedi ki

neyse sağlıcakla kalın

ağlıcam şimdi he geçen ay bizden sonra alan iller aldılar biz hala bekliyoz belirli günüde yokki o günlerde bakalım kütahlı arkadaşlar alırsanız haber verin lütfen bıktım hergün bu sıcakta bankaya bakmaya gitmekten:(

Rap43 bankaya gitmeden telefonlada öğrenebilirsin..4440000 dan ziraat bankası müşteri hizmetleri no su..

Telefonla bakiye öğrenmek ;

444 00 00 i ara
2 yi tuşla
sonra tekrar 2 yi tuşla
16 haneli kart no nu gir kareye bas
sonra şifreni gir
1 e bas

çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için ;)

Tekirdağ'da evde bakım parası yatmıştır arkadaşlar..522 TL.(444 00 00) dan sordum.... darısı başınıza.... hayırlı günler dilerim....:eek:

Üst Alt