Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz ayı Evde Bakım Aylığı alan iller ve tutarları..?

bakım maaşı

murat01_80;

:eek:istanbul yarın yatarmı acaba?
[SIZE=2][SIZE=2]
[/SIZE]
[/SIZE]

ankaradaki maaş alan arkadaşlar ben aradım sosyal hizmetler ankara il müdürlüğünü; haftaya en erken çarşamba gibi yatacakmış ankaranın maaşları şunların yaptığına bakın rezillikleri diz boyu hem yatırırlarsa 16 sında yatırıyolar hem de bugün bile değil haftaya yatırıyolar ben çok mağdur oldum şahsen; şikayet edelim bunları başbakanlığa bi yere................

Arkadaşlar adıyaman'da yatmış 15.07.2010'da gittim baktım ve 522 tl yatmıştı

valla halen tık yok ilk alan kim olcak ist bakalım :)

istanbul baktık hala birşey yok yarın inşallah...:rolleyes:

Arkadaslar Gecen Ay,Ş.urfa 19'unda yatmıştı...Bu ay Ş.URFA'dan hala ses yok mu acaba.?

izmir 502 tl yatmış,herkese aynımı bi bilgisi olan var mı acaba...

istanbul 27 sinden önce yatmıyor arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba kocaeli bakım maaşı yatmıştır.522 tl. yatmıştır bunun 3 ayda bir 10 tl si kesiliyor.

arkadaşlar konya noldu en geç 20 sinde yatar diyordunuz yatmamış hala=((:)(

adana standartı bekliyor yani 28 temmuz 1hafta kaldı

konyada 21.07 evde bakım parası 521 tl yatmıştır hayırlı olsun

ankaralı arkadaşlar maaş yarın sabah sekiz buçuktaymış......

arkadaşlar illere yattığında tüm ilçelerede yatmış oluyormu???

birsise evet..:)
o ilçelerde oraya baglı,merak etme..

Arkadaşlar bende 502 aldım bu ay neden böle oldu? bilgisi olan sölüyebilirmi acaba:confused:

Evde bakım maaşı

ankaralı evde bakım maaşı alan arkadaşlar, şimdi sosyal hizmetleri aradım telde, maaş çekmeye gitmeyin yarın yatacakmış.....

seaman83;

ohooo ölme eşeğim ölme. 3 gündür yarın yatıcak deyip duruolar. mart maaşını nasıl olduda 13ünde yatırdılar çok merak ediorum. herhalde kafalarına saksı deilde çiçek bahçesi komple düşmüştü.

istanbuldan halen bi haber yok değil mi ? :)

Ş.URFA ses yok mu yaw...gecen ay 19'unda yattı...

Üst Alt