Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz ayı Evde Bakım Aylığı alan iller ve tutarları..?

evde bakım

istanbul anadolu alan varmı. arkadaşlar.....

istanbul hala yok şimdi baktım.

Evde bakım maaşı

ANKARA EVDE BAKIM MAAŞLARI YATTI HESAPLARDA ŞU ANDA HAYIRLI OLSUN..:cool:
:D

arkadaşlar bu evde bakım ücreti almak için neler gerekli yardımcı olursanız sevinirim.

bakım ücreti alabilmek için bağlı bulunduğun sosyal hizmetlere baş vurmalısın.bakıma ihtiyacı olduğuna dair rapor alıyosun.mal beyanı falan onlar yönlendiriyor zaten

Merhaba arkadaşlar...Yaklaşık 2 saat öncesi istanbul avrupa yakasında bir ziraat bankası şubesine ugradım.bana ayın 27 sinden önce yatmaz dediler.bilginize.....:(

Bu arada bişey daha sormak istiyorum..internet üzerinden ziraat bankası internet şubesi işlemini yapamayı beceremiyorum..Kart numaramı ve şifremi giriyorum ancak sonuç alamıyorum...en azından bankaya gitmekle ugraşmam..burdan kontrol ederim..nasıl yapmam gerektiği konusunda yönlendirirseniz sevinirim.teşekkürler...

444 00 00 'ı arayıp hesabınızı internet bankacılığına açtırmanız ve ordan internet bankacılığı şifresi almanız gerekiyor.. Kartınız ve şifresiyle direkt giriş yapamazsınız..

gökçekız;

teşekkürler acaba raporun derecesi önemlimi bunda?

muratyavuz, yanlış hatırlamıyorsam yüzde kırktan yüksek olmalı kendi işini kendi göremeyecek olmalı.rapordada ağır ibaresinde evet yazması gerekiyor.inşallah işine yarar.

Telden baktim kadariyla bu sabah yatti yinede gidip bankamatikden emin olmak lazım :) güle güle harcayın

müjde istanbul yatmış müjdemi isterim.

ben anadoulu yakasına baktım yatmıştı avrupada yatmıştır herhalde

gökçekız;

teşekkürler raporda agır ibaresi ever yazıyor.

ist. avrupa yatmış şimdi baktım netten..

İstanbul Avrupa Yakası 520TL Yatmıştır Gittikçe Düşüyor Önceden 540 TL Çekiyorduk 522 TL Oldu Şimdide 520TL Bakalım Daha Nereye Kadar Gidecek:p

temmuz ayı evde bakım ücreti 520 tl.istanbul ili avrupa yakasına bugün 26,07,2010 yatmıştır.

Üst Alt