Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih klavuzu 11-20 Temmuz tarihleri arasında yayınlanacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poseydoon

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
BASIN DUYURUSU
(29 Haziran 2012)

2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme:
Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına
Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

“Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca yapılan 2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır.Bu amaçla hazırlanan 2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda, İlköğretim/ortaokul/ilkokul, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadrolar yer almaktadır.Tercih Kılavuzu, 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında ÖSYM’nin ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresinden yayımlanacaktır.Kılavuzda yer alan kadrolardan tercih yapabilmek için, 29 Nisan 2012 tarihinde yapılmış olan 2012-ÖMSS’ye girilmiş ve ortaöğretim mezunları için ÖMSSP1, ön lisans mezunları için ÖMSSP2, lisans mezunları için ÖMSSP3 puanının alınmış olması ve Kura Usulü Yapılacak Yerleştirme için başvuru yapılmış olması gerekmektedir.Adaylar tercihlerini, 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden teslim edilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. 2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

kaynak: http://osym.gov.tr/belge/1-13556/2012-omsskura-ile-ozurlu-memur-yerlestirme-bazi-kamu-ku-.html

Sonunda tercih yapma tarihini verdiler, Keşke daha önce verseydilerdide bukadar sıkıntı yaşamasaydık tarihi bilip bekleseydik.... Herkez için en hayırlısı olur inş.

yapacak bişey yok tek yapmamız o tarihi bekleyip tercihlerimizi yapıp tekrar beklemek hepimiz için hayırlısı olsun ....

yaa gördünüz mü sabır edip bekleyenler işte istediğimiz oldu.hadi hayırlısı bize kalır tarihi beklemek

29 Nisan 2012 tarihinde yapılmış olan 2012-ÖMSS’ye girilmiş ve ortaöğretim mezunları için ÖMSSP1, ön lisans mezunları için ÖMSSP2, lisans mezunları için ÖMSSP3 puanının alınmış olması ve Kura Usulü Yapılacak Yerleştirme için başvuru yapılmış olması gerekmektedir.
bu nedemek anlamadım...

demekki bakan çabalamasa, arayıp sormasa seneye açıklayacaktı ösym tercih formunu... sağolsun büyüklerimiz,bende dahil sınava giren kardeşlerimin her gün dakikalarını ösym sitesinde geçirmeyecek olmaları güzel. ;)

Açıklama böyle olmalı kulaktan duyma değil resmi herkes için hayırlı olsun

hüsayinbey kısaca anlatayım ömss sınavına giren veya kuraya başvuran kişiler için yani ...

arkadaşlar bisorum olacak ben lise düzeyinde girdim bu aradaa açıktan üniversitede okuyordum önlisans diploması aldım 28.06.2012 tarihe dikkat sınav nisan sonunda yapıldı buyüzden elimde diploma yoktu(önlisansdiploması)ben nasıl tercih hakkımı kullanacağım lise mi önlisans mı bilgilerinize ihtiyacım var teşekkürler ne yapmam gerekiyor

hangi diplemo ile başvuru yapmışsan o diplemodan sorumlusun diye düşünüyorum ...

şimdi lise düzeyinden kaçtane
önlisanstan kaçtane
lisanstan kaçtane alınacak

özkancey arkadaşın dediği çıktı :) bu gün belli olur demişti.. hakkımızda hayırlısı olsun...

peki tercih klavuzu da o zamanmı yayınlanacak

tosun paşa şuandan itibaren önlisans mezunuyum ben açıktan üni okuyodum 3.sınıf alttan dersim olduğu için önlisans olarak başvuramamıştım ömss ye alttan 2 dersimi verdim yani geçtim dün aof ye gittim başvurdum önlisans diploması için ve gerekeni yaptım ömss sınav nisan sonuydu ve aof finalleri haziran başıydı şuan büyük bi ikilem yaşıyorum

Hadi hayırlısı artık bir tarih var en sonunda, bu da bi şeydir demek zorundayız, ne yapalım bizi bu hale getirdiler. Ama hala alım sayıları hakkında bir bilgi yok maalesef. ALLAH hakkımızda hayırlısını versin....

Allah herkese en güzel tercihler eylesin.Tüm dostlara başarılar..

tosun paşa;
banada öle geliyo..artık 29 lara odaklanmak lazım :)

Tercihler (Buro İşcisi Hizmetli )

arkadaslar ben genel özürlüyum raporumda her hangı bır kısıtlma yok iş konusunda lıse mezunuyum buro işcisi yada hızmetlı bolumlerını tercıh yapabılırmıyım acık varsa yada tercıh hakkımı varmı bu bolumlerı bılgısı olan varsa paylasırsa sevinirim

tosun paşa şuandan itibaren önlisans mezunuyum ben açıktan üni okuyodum 3.sınıf alttan dersim olduğu için önlisans olarak başvuramamıştım ömss ye alttan 2 dersimi verdim yani geçtim dün aof ye gittim başvurdum önlisans diploması için ve gerekeni yaptım ömss sınav nisan sonuydu ve aof finalleri haziran başıydı şuan büyük bi ikilem yaşıyorum

Neyseki kafamızdaki soruların bir kısmı kalktı e 12 gün bekleriz ne olacak o kadar beklemişiz yani..

serdar86

önce ki mesajda da yazdım hangi diplemoyla başvuru yapmışsan o diplemoya göre tercih yaparsın sıkıntı yaşamaman için ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt