Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih klavuzu 11-20 Temmuz tarihleri arasında yayınlanacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar kuraya katılacaklar nasıl tercih yapacak kura yapıldıktan sonramı eğer öyleyse kura ne zaman

meminx

yazıyı iyi okuduysan anlarsın ..

2012-ÖMSS’ye girilmiş ve ortaöğretim mezunları için ÖMSSP1, ön lisans mezunları için ÖMSSP2, lisans mezunları için ÖMSSP3 puanının alınmış olması ve Kura Usulü Yapılacak Yerleştirme için başvuru yapılmış olması gerekmektedir.

kısacası kılavuzda yer alan kurallara göre aynı tarihte olacak diye düşünüyorum

meminx; 11 temmuzda yayınlanacak kılavuzda sorunun cevapı var şimdi kimse bilemez.

Arkadaşlar sınavdan muaf olup ve sadece kura için başvuranlar da aynı tarihtemi işlem yapacak acaba?

Allah herkesin gönlüne/isteğine göre versin.
Artık devlete bizimde de bir yararımız / devletin de bize bir yararı dokunsun değil mi :)

hadi hayırlı olsun umarım beklenmeye değerdir... umarım bizi daha fazla bekletmezdirler...

tgyer

tercih klavuzu açıklandığı zaman anlarız şimdi pek bişey diyemiyoruz

poseydon ilgin ve bizi bilgilendirdiğin icin tşk ederim Rabbim hepimizin hakkındaki en hayırlısı neyse onu versin

ya arkadaşlar kılavuzun açıklandığı güzel olmuş da aklıma bişey takıldı ömss acaba seneyede sınav yapacakmı 2 yıl geçerliliği olduğunu biliyuoruz ama kpss 2 yıl geçerliliği var ama her sene sınav yapıyosanırım

muratcan67

ben her yıl yapılacağını düşünmüyorum sonuçta ömss başlı başına başka bir düzen

Her yıl yapılan sınavlar farklı bir de 2 yılda bir yapılan sınavlar var (KPSS)
Ömss belli değil 2 yılda bir yapılacağı kesin değil yani.

TarikUzel;

Ömss'de kesin sınav sonucu 2 yıl geçerli ve 2 yılda bir yapılacak ömss sınavı.

serdar86;

Üniversite öğrenci işlerinden bu yıl mezun olabilir diye yazı alıp sınava önlisans olrak gimen gerekirdi. sınavın gecersiz olmaması için lise seviyesinden atanmak için başvur. zaten istesende önlisans seviyesinden başvuramazsın.geçersiz puan türü diye uyarı cıkar. atanırsan hiç önlisans diplomasını karıştırma. taki aday memurluğun kalkıtıktan ( atandıktan 1 yıl sonra ) sonra atandığın kuruma önlisans diplomanı verirsin. sakın adaylığın kalkmadan ön lisans diplomanı verme. bu şekilde aynı önlisansların şartlarına kavuşursun. kıdem-derecen artar. maaşın da değişir. adaylığın kalkmadan hiç bir işlem yapamazsın. Ben M.E.B de özlüğe bakıyorum.memurum.

özkancey arkadaşın dediği çıktı :) bu gün belli olur demişti.. hakkımızda hayırlısı olsun...

golden_heart kardeşim ; evet 29 Kehanetim Tuttu ( 29 Nisan 2012 - ÖMSS Sınavının Yapılması - 29 Mayıs 2012 ÖMSS Sonuçları Açıklanması - 29 Haziran 2012 - ÖMSS Tercih Kılavuzunun Açıklanması ya da Bu Konuda Duyuru Yapılması ) .. Eee Şimdide 11-20 Temmuz 2012 Tarihleri arasında Başvurular Alınacak ; Yerleştirmelerin Açıklaması da 29 Temmuz 2012 Olursa Şaşırmayın ... ( 11-20 Temmuz Tercihlerin Alınması Süresi Uzatılmazsa eğer ) .... Hakkımızda Hayırlısı Olsun ...

Saygılar ...

özkancey;
yok yok ben şaşırmam artık :) zaten temmuz 29 olmasa ağustos 29a kalır demi :D şaka bi yana

Kura ne zaman çekilecek acaba bide bu var galiba :) iyice kafalar karıştı

ağustos yada en kötü ihtimalle eylül ayında iş başı... kış ortasında ev taşımak var işin içinde....off offf...çok geç

29 nisan
29 mayıs
29 haziran...x

yinede duyuru oldu tabii :)

hayırlısıyla..

Arkadaşlar Neden 11 Temmuz 2012' nin Cevabını da ben vereyim ... 2010 Tarihinde KPSS ye giren ; Ortaöğretim/ Ön Lisans / Lisans Mezunlarının Son Ataması için ; KPSS - 2012 /1 18 - 29 Haziran 2012 Tarihleri arasında Tercihler Alındı .... Ayrıca ; 2010 KPSS ye giripte ÖMSS - 2012 ye giren Arkadaşlarda var ... KPSS tercihlerinde tercih yapan Engelli Arkadaşlarımızın ( ÖMSS - 2012 ye de giren ) Yerleştirme Sonucları 11 Temmuz 2012 Öncesi Acıklanacağını dusunuyorum ... ÖMSS - 2012 ye giripte KPSS - 2010 a girip ; 2012 - KPSS /1 den Tercih Yapıp Yerleşen Adaylar ; Tekrar ÖMSS - 2012 Den Tercih yapması engellemek ya da yerleştiğini bileceği icin ; ÖMSS - 2012 den Tercih Yapmamak şeklinde sonuclandırmak icin boyle bisey yapılmış olabilir ... Şoyle Dusunun ; ÖMSS - 2012 Tercihleri 2 Temmuz 2012 de olsaydi ; ÖMSS - 2012 ye giren adaylar tercihlerini yapacaktı ... Bu kişi 2010 KPSS Sonucu ile 2012 - KPSS /1 Tercihlerini de 18 -29 Haziran da yapsaydı ve sonuc olarak hem KPSS hem de ÖMSS den yerleşmiş olsaydi ; birinde göreve başlayamacağı icin ; başka bir kişinin hakkını girmiş olacaktı ... Bir cok kişi belki de iki ayrı sınavla Hem KPSS hem de ÖMSS ile 2 Ayrı İşe yerleşmiş olacaktı .. Bu durumda olan tanıdığım çok kişi var ; Cok Sorular aldim cunku hem bu siteden hemde facebook uzerinden ... Bence bu durumları düşünmüş olabilirler ... Herkesin Hakkında Hayırlısı Olsun ....

Saygılar ....

özkan cey hep ayın 29 'tutuyoda inşaallah 29 şubat olmaz .çünkü dört yılda bir geliyo...

29 nisanda sınav, 29 mayısda sınav sonucu 29 haziranda tercihn yayınlanacağı tarihin bildirilmesine dair duyuru...3 ay oyaladılar bakanlım bundan sonra kaç 29 geçecek yerleştirmelere kadar hayaldi hayal kaldı..

Ben de bu sınava bir umut girdim işte. Ama işsiz arkadaşlardan daha iyi durumdayım, en azından devlette çalışıyorum. Ama tabii mezuniyetimden farklı bir meslekteyim. Mühendislik mezunları için ne olacağını merak ediyorum.

Hayden hayırlısı olsun

29 Nisan Sınav
29 Mayıs Sınav Sonuçları
29 Haziran Tercih Tarihleri

29 Temmuz Tercihlerin Açıklanması ( Tahmin ) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt