Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih klavuzu 11-20 Temmuz tarihleri arasında yayınlanacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖMSS tercih başvuru tarihleri belli oldu: 11-20 Temmuz 2012

Engelli memur adaylarının merakla beklediği ÖMSS tercihleri için başvuru tarihleri açıklandı. Tercih Kılavuzu, 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında yayımlanacak,

ÖMSS...Doğru KOLTUĞA oturtmamız lazım.....Daha öncelerde de paylaştığım bir konu fakat önemli .....
SN Fatma şahin bu ve buna benzer sözleri çok sarf etti ama buna karşın bu sözlerine kesin bir açıklama getirmedi....Aalında ÖMSS nin şifresi BU SÖZLER ...
Sn Fatma Şahin Hanımın Açıklamasından alıntı : Kişilerin işe yerleştirildiğinde oturduğu koltuğa değer katması, aklını, beynini ve eğitimini kullanarak o kuruma zenginlik kazandırması gerektiğini ifade eden Bakan Şahin, şöyle konuştu:

''Benim telefonumla, 'lütfenlerle' değil. 'Bu kadroları artıralım' diye karşının ikna edilmesiyle değil. Karşı bize gelecek, 'Ben çok istifade ediyorum, bir engelsizden daha çok faydası var...' Bu kadroda 10 bin açık varsa '10 binini de doldurmak istiyorum' diyebilmemiz için doğru yerleştirmeler yapmamız lazım. Doğru kişileri doğru koltuğa oturtmamız lazım. Onun için çalışıyoruz. İnşallah bunu da başaracağız.''

Yorumlarınız nedir arkadaşlar...

ÖMSSP1,ÖMSSP2,ÖMSSP3 bunun acılımı nedir ? özürlü memur secme sınavı puanı 'mıdır acılımı yoksa başka bişeymi

Kalender ŞAH;

Kendiside o koltuğa acayip bir değer katıyor :) kendinden biçtiği değer-benzeriyse boşa kürek çekmişiz haberimiz yok, başbakanlıkta söylenen tek birşey var öüne gelen metni okur bu kadar basit ke4ndisinin görevi.

DELİ YÜREK ; Amin . İNŞALLAH . Hepizin Hakkında Hayırlısı ...

Sametmenc05 ; Rica Ederim ... Umutlarımızı Hic Bir Zaman, Hic Bir Anda Kaybetmemeliyiz ...

Saygılar ...

sert olsam ; "" Kılavuzda yer alan kadrolardan tercih yapabilmek için, 29 Nisan 2012 tarihinde yapılmış olan 2012-ÖMSS’ye girilmiş ve ortaöğretim mezunları için ÖMSSP1, ön lisans mezunları için ÖMSSP2, lisans mezunları için ÖMSSP3 puanının alınmış olması "" Diyor ... Yani ÖMSS Sınavında Alınmış Olan Ortaöğretim Puanı ÖMSSP1 , Ön Lisans Puanı ÖMSSP2 , Lisans Puanı ise ÖMSSP3 Şeklindedir .. Eğer ÖMSS Sınavına Girdi iseniz ; Şu anda ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi --> ÖMSS Sonucunuzu Tekrar Görüntülerseniz ; Göreceksiniz ... İlk 2-3 gün ÖMSSP1 , ÖMSSP2, ÖMSSP3 Şeklinde Degildi .. Ondan sonra düzelttiler ve sisteme yeniden yüklediler ... O nedenle bu şekilde kafalar karıştı ...

Saygılar ...

acaba birkaç gün sonra alımların kurumlara dağılımları açıklanır mı? malum kpssde önceden açıklanıyor...

veydel ; bence açıklanmaz ... 11 Temmuz 2012 yi beklemek lazim .... İlk Alım Sayısı 3.512 idi ; Daha Sonra 4.861 'e cıktı ve bu sırada Kadro Dağılımları Şu Şekilde Açıklanmıştı :

"" Daha önce 3 bin 500 olarak açıklanan kamukurumlarının özürlümemurtalebi bu girişimlerin sonucunda 4 bin 861’e yükseldi. Bu artışta en büyük rolü ise Diyanet İşleri Başkanlığı aldı. Daha önce toplam 700 özürlümemuralacağını açıklayan Diyanet, girişimler sonucunda alacağımemur sayısını bin 275 kişi birden artırarak bin 975’e çıkardı. Diğer kamu kurumlarının özürlü memur talebinde ise 86 kişilik artış oldu. Diyanet’in ardından en fazla özürlü memur alacak kurumlar sıralamasında Tarım Bakanlığı bin 75, MEB 843, Yurt-Kur 108, SGK 92, Sanayi Bakanlığı da 78 memur alımıyla ilk sıralarda yer aldı. Bu 6 kurumun özürlü personel talebi 4 bin 171’i bulurken diğer onlarca kurumdan gelen kadro talebi 690’da kaldı.""

Bu acıklamadan sonra ; 4.861 olan sayı ; 7.000 e cıktığı ifade edildi .. Kurumlardaki sayılar bilinmemekle birlikte ; Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı ; Kadro Sayılarını yükselttikleri acıklandı ... özeti 11 Temmuz 2012 Ye kadar bu şekilde ...

Saygılar ...

özkancey
kadro netliği sağlayamadılar herhalde. bakalım 10 gün kaldı. artık tatilde bunlarla ilgileneceğiz. hepimiz için hayırlısı olur inşallah...

veydel ; Amin. İNŞALLAH ... Sürecin uzaması şu nedenle olmuş olabilir ; 3.512 Rakamının 7.000 lere cıkması 1 gecede olacak bisey degil .. Ben o sekilde dusunuyorum ... az kaldi 11 Temmuz 2012 de bir cok sorunun cevabını İNŞALLAH Bulmuş olacağız ... Hepimizin Hakkında Hayırlısı Olsun ...

Saygılar ...

inşallah özkan. beklemekten başka birşey yok...

Kura ile Özürlü memur başvurusu uzun sürdü! Sonuclar ne zaman acıklanacak?

güzel insanlar şu an icin bile 5 hafta oldu ve hala ne zaman sonuclar acıklanacak merak ediyorum ciddi anlamda :S

umudunu kırmak ıstemem ama memurlıuk ısı bıraz rafa kalkıcak be kardesım turkıyede 29 bın memur alınacak denılmıstı dusdu %10 na 63 bın aday memurluk ıcın basvurmus gerısını sen dusun dedıklerı gıbı alım olsaydı her ıkı kısıden bırının alınma sansı vardı sımdı 10 kısıde 1 kısı alınacak samanlıkda ıgne arayacaz

umud kırmakmı ne kelime :) yerlerde süründürdün :)

mevlam hayırlısını versin inş lakin yinede ümidim var :)

en azından bir sonuclar ne zaman acıklanacak belli olsaydı..

veydel ; aynı şekilde , beklemek ve sabretmekten başka yapacak bişey yok ... Hayırlısı ...

Saygılar ...

arkadaşlar çok isteyen değil hak eden atanır inşallah gerçekten ihtiyacı olan bakmakla yükümlü ailesi olan atanır çünkü çok ihtiyacı olanda ve sırf daha rahat bir ortam isteyenlerde girdi tabii torpili olanlarda ama bilmiyorlarki hak yiyenler bir gün kan kusar herkese hak etiği kadar bol şanslar arkadaşlar

Meminx aynen katılıyorum sana . İnşallah gerçekten ihtiyacı olanlar atanır. Keyfi şekilde yer değiştirmek için girenler atanmaz , maaşını az bulanlar atanmaz .Muhtaçlık aylığı ,evde bakım aylığı alan, bakmak zorunda olduğu yakını olanlar atanır

bana öyle geliyor ki torpili olan yerleşecek gibime geliyor

arkadaaşlar sakaryalı varsa kaç puan aldığını yazabilirmi?

Kesin sonuçlar 20'sinde açıklanır. Torpille ve sahte raporlarla girenlere hakkımı helal etmiyorum. Unutmasınlar ki yerin altıda var. Aldıkları para helal değildir. Haramdır

meminx; en fazla alımın diyanet ve meb'te olacağı söyleniyor ama tabii bunlar dedikodudan ibaret,tercih kılavuzu çıkmadan belli olmaz..az daha sabır 9 gün sonra bütün sorular cvp bulacak..

meminx ; İlk Alım Sayısı 3.512 idi ; Daha Sonra 4.861 'e cıktı ve bu sırada Kadro Dağılımları Şu Şekilde Açıklanmıştı :

"" Daha önce 3 bin 500 olarak açıklanan kamukurumlarının özürlümemurtalebi bu girişimlerin sonucunda 4 bin 861’e yükseldi. Bu artışta en büyük rolü ise Diyanet İşleri Başkanlığı aldı. Daha önce toplam 700 özürlü memuralacağını açıklayan Diyanet, girişimler sonucunda alacağımemur sayısını bin 275 kişi birden artırarak bin 975’e çıkardı. Diğer kamu kurumlarının özürlü memur talebinde ise 86 kişilik artış oldu. Diyanet’in ardından en fazla özürlü memur alacak kurumlar sıralamasında Tarım Bakanlığı bin 75, MEB 843, Yurt-Kur 108, SGK 92, Sanayi Bakanlığı da 78 memur alımıyla ilk sıralarda yer aldı. Bu 6 kurumun özürlü personel talebi 4 bin 171’i bulurken diğer onlarca kurumdan gelen kadro talebi 690’da kaldı.""

Bu acıklamadan sonra ; 4.861 olan sayı ; 7.000 e cıktığı ifade edildi .. Kurumlardaki sayılar bilinmemekle birlikte ; Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı ; Kadro Sayılarını yükselttikleri acıklandı ... özeti 11 Temmuz 2012 Ye kadar bu şekilde ...

Saygılar ...

arkadaşlar torpil heryerde hayatımızda var.

ben eşitlik diye bişey görmedim. otobüse metroya binersin önce binmek için hücum ederler. eşitlik öncelik yok.

hep torpillilerden bahsediyoruzda, bizimde bir dayımız olsa gel falan meselede sana yardım ederim nufuzumu kullanır senin sorununu meseleni işini kesin yaparım dese kim yok der.

balıklama atlar birde rahat ederiz benim işim garanti olur diye..

düzen böyle arkdaşlar. ahlaki kurallar yok denecek kdar azzzzzzzzz.

alımlar kendi mesleğimize orantılı olarak yapılacağına inanmıyorum :

Arkadaşlar öyle hayeller içindeyizki umarım bu hayellerimiz yerini hüsrana bırakmaz.Ziraat mühendisi arkadaşlar olsun öğretmenler olsun teknikerler olsun teknisyenler olsun. hepsi kendi kadrolarında atanacaklarına kendilerini iyi ce kaptırmış.Normal kpss bile teknik ve benzeri alımların ne kadar az olduğunu unutmuş olmalyızki burada büyük hayeller kurmaya başladık.Kimse teknik kadroda büyük kadro adeti olurda yerleşiriz hayeli kurmasın. kadroların çoğu anlaşılan düz memur ve 11 temmuzda ah yada vah demeyin derim.kusura bakmayın engelli adamı alıpta teknik işlerde çalıştıracak değiller. bir çoğunu arazide görevlendiremezler bile. kabul edelimki çoğumuz masa başı iş yapıcak bakanın açıkladığı herkes kendi mezuniyetiyle ilgili bir işe yerleştirilecek ifadesi tamamiyle günü kurtarma senaryosudur.

demir1 kardeş öyle yapanlar eminolki farketmedikleri geçiçi bir mutluluk yaşarlar o mutluluğun sonu hep acı olur benim tanıdığım var sırf bu memurluk için arayıp sormuyorum hata eli uzun bir abim vardı bana yapabileceğim bir şey varmı dedi yok dedim eğer hakkımda hayırlı ise çıksın dedim çünkü RABBİM sakın kul hakkıyla karşıma gelmeyin diyor sen kalbini ferah tut RABBİM herkese haketiğini verecektir

özkan abi bilgisayar sertifikası sence ilk 5 bin kişide kaçında vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt