ben üniversitede bilgisayar dersini vermiştim. Ama saglık sebeplerinden mezun olamadan okulumu bıraktım . Bu bilgisayar dersi sertifika yerine geçer mi ki?
Onu Resmi bir Ağızda çok iyi öğren ,Evet olur derlerse resmi belge al...Lakin Sertifikalı yeri yazar oraya atanırsın , tutar bu durumu kabu etmezler, atanma hakkınıda kaybedersin.... ömss yönetmeliğini incele .......O konu aşşağıdaki maddeye giriyor..
Tercihin Adetinin çok olması matamatiksel olarak iyi....Eğer tercih adeti az olursa birde bakmışsın sen 80 le 90 atanamazken 50 li puanlar atanır
Bunun sebebide tüm şartlar uyduktan sonra belirliyici olanın puan olması....
[FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]Hak iddia edilemeyecek durumlar
MADDE 18
[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT](1) ÖMSS’de yüksek puan almak, kamu kurum ve kuruluşlarında görev[/FONT]
[FONT=TimesNewRomanPSMT]almada tek başına bir hak teşkil etmez.
(2) Yanlış, yanıltıcı veya gerçeğe aykırı beyanda bulunanlar ile Başvuru Belgesinde ve Tercih
Formunda kodlanmayan, yanlış kodlanan veya tutarsızlık bulunan bilgiler yüzünden
yerleştirmesi yapılamayan veya daha alt tercihlerine yerleştirilenler ile kura usulüne göre
genel yerleştirme talep edenlerden yerleştirilmesi yapılan adaylar, bu durumdan dolayı başka
bir hak iddia edemez.
(3) Kamu kurum ve kuruluşlarının atama için öngördükleri koşulları taşımayan adaylar,
yerleştirmeden doğan tüm haklarını kaybeder.[/FONT]
[FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]
[/FONT]