Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih klavuzu 11-20 Temmuz tarihleri arasında yayınlanacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huderix;

İkisini nasıl birbirine bağladın anlamadım. Sizin iki yıllık diplomanızla 2 aylık sertifika tabiki ayrı şeyler. Nitelik kod gibi bir durum olursa orda 2 yıllık üni. mezunu der veya pc işletmenlik sertifikası der .Sertifikadan bahseden arkadaşlarda önlisanslıyı almasın benim serifikam var beni alsında demediler. ( sertifikam yok bu arada)

Arkadaşlar sertifika konusunu genel olarak düşünmeyin; çünkü 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite bitirmiş arkadaşların zaten bilgisayar sert. almasına gerek yok. Onlar zaten okulda bilgisayar dersi gördükleri için transkrip vermeleri yeterli olacaktır.

Bilgisayar sertifikası tarzındaki sertifikalar liselilerin işine daha çok yarar, o da düz liselilerin ve bilgisayarla ilgili bir liseyi bitirmemiş olanların. O yüzden liseliler için bilgisayar sertifikası önemlidir. Arkadaş diyor ya 2 yıl okuduğumuzla, 2 ayda alınan sertifika bir tutuluyor diye, böyle bir şey yok. O 2 yıllık bitiren arkadaşın zaten hali hazırda, sertifikası var, üniversitede bilgisayar dersi gördüğü için.

Bu açıklama sadece bilgisayar sertifkaları ile alakalıdır, öbür sertifikalar için aynı genellemeyi yapmak doğru olmaz.

cevdet.ozcubukcu;

Arkadaş Neden sordun ? ...Sertifaka ve benzeri durumları sık sık dile getirdiğim içinmi

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ?...Sertifaka ve benzeri durumları sık sık dile getiriyorum , nedeni ,Özürlüleri BİLGİLENDİRMEK İÇİN ...Bu siteyi takip Eden KİŞİLER ,Bu formda yazıp çizen bir avuç insandan ibaret değil... Herkes bunu göz önünde tutsun,benim yazılarımın geneli resmi belgelere ve ömss yönetmeliğine dayalı ....Kpss 2010 tercih Kılavuzunu ve 2012 kılavunu İNCELEDİĞİNDE cevabını Göreceksiniz.... Eğerki Kpss Benzeri bir tercih kılavuz yayınlasın ve nitekim öyle olacak gibi görünüyor... kendi nefsime yandım...Durum ozaman zor...

Benim Burada yazdıklarımın benim atanmama ne faydası olur ne zararı olur ....Ama yayınladığım şeylerde bir kişi yaralansa onun Allah katında sevabı olur , benimki özürlü dayanışması ,kendi içinde kavga değil

Biz neden okuduk onu hiç anlamıyorum? 2 yıllık emeğimizle 2 aylık sertifika eş değermiş meğer??

Vallahi durum bu ,fakat neden boşa okuyasın ,ömss de öğrenim düzeylerine göre kontenjan belirlenecek ,ön lisans dan sınava giren 7 bin kişi bunuda göz önünde tut, lise mezunu 47 bin kişi
Asıl ben ve benim durumumda olan arkadaşlar biz boşa okuduk..... Ben lisans son sınıf öğrencisyim , edebiyat bölümünde okuyorum , Ama ÖMSS sınav kayıt zamanı kredim kurtarmadı, Sınava Lise düzeyi girdim... Bu durunda 4 sınıfta oku lisans olarak bile sınava gireme ....... Şimdiki aklım olsa ön lisans okurdum .... Bir de kayıtan sonra öğrenim gördüğüm bölümümde iki sınava dahakatıldım..... kredim şimdi kurtarıyor ne çare...kimi arkadaşlarım diyorki bu şekilde hem ön lisns hemde lian gire bilirsin diyor.... geçen kpss yide lise düzeyi kayedtdiler aklımı yiyecem ... sınava lise diplomamla kayıt oldum, birde aslını istiyorlar....... Bir de şu durum var kimi kadrolar sadece mesleki okul şartı arıyor......Lise Önlisans ,lisans.....

Ösym'nin Hatası Yararımıza mı oldu ?

Sayın Arkadaşlar,

Ösym 06.07.2012 tarihinde duyurular kısmında 17:00 civarında ÖMSS1 tercihleri diye bir konu açmış ve kısa bir süre sonra kaldırmıştır.
Şuanda ösym sitesine girip ADAY İŞLEMLERİ SİSTEMİ'nden giriş yaparsanız ÖMKUY diye bir tercih var ömss kura usulu tercihler diye ama içeriği boş.
Hazırlıklar tamam, Bu demek oluyorki muhtemelen önümüzdeki hafta klavuz yayınlanacak.
Not : Tamamen kendi şahsi fikrimdir.
Bilginize.
Syg.

Kaynak: ÖMSS 1 tercihi diye ÖSYM bugün duyuru açtı (Memurlar.Net - Forum)

ömss 2012/1 tercih başlığı olarak gördüm ben. tıklayınca kpss 2012/1 tercih geliyordu. ibrahimin dediğide olabilir ama bence ösym nin beceriksizliği. belki de torpil döndü. güvenim yok hiçbirine...

Arkadaşlar yağ sabır şurda 3 gün iki gece kaldı şurada sabır...işallah her özür gurubu ve öğrenim düzeyi için adaletli ve oarantılı bir atama olur

Ösym nin sitesinden bana verilen şifre ile giriş yapıyorum

Sadece üyelik bilgilerim dolu ( kuraya katılan arkadaşlar sizde de öylemi ) lütfen yardımcı olunuz yanlış birşey olmasında o kadar bekledik yani

bu ayın 11 inde tercihler yapılacak sorun yok bende de aynı.

Bence 18 ile 20 temmuz arası yayınlanır. 9 Günlük esmene payı varken ilk gün yayınlayacaklarını düşünmüyorum. Bekliyorum işte yapacak birşey yok.

inşallah tercihde orun yaşamayız site bazen hata verdiği oluyor

hangi şehirden kaç kişi alınacak acaba ... inş. herkes gönlüne göreverir yüce rabbim.

inşallah herkezin istediği olur ramazan ramazan bi hayır işler devletimiz.

kuraya katılanların sonucu da mı 11 20 tarihinde belli olacak

ya arkadaşlar bana hiç şifre verilmedi.şifre yi nasıl alabilirim.

en yakın ösym bürosuna gidip isteyin;3 TL ödeniyordu sanırım.

Size verilen başvur formunun en alt kısımda yazıyor şifre daha önce almadıysanız eyer aldınız ve kaybettiniz ise bir ösym bürosuna gidip yeni şifre alınız...

Herhangi bir okul müdürlüğüne gidip şifreni alabilirsin sanırsam 3 tl karşılığında alıyorsun.

Hadi bakalım tüm dostlar ,arkadaşlar, Perde kapanıyor son tango...... Savundumuz fikirler düşünceler ... yarın doğrumu yanlışmı orataya çıkacak...Ama Hepinize Boş Boş Oturmak yerine ,yandaş yada karşıt fikirli olsanızda ÖMSS İÇİN yaptığınız tüm yorumlar için ALLAH sizden razı olsun....çok teşekkürler

Bu formda.......

Her ne kadar sürç-i lisan ettikse affola

Hacivat/KaraGÖZ

eylesen tutiye kelimeyi edayı talimat
sözü insan olur amma özü insan olmaz

Fuzüli (Divan ŞAİRİ)

(Papağana eğtim verip insan gibi konuşmayı öğretsen sözü insan olur özü insan olmaz)

Bizi ondan bundan ayıran insan olmamız , bizi diğerlerinden ayıran konuşuyor tartışıyor olmamız

Cogito ergo sum ne demiş:Düşünüyorum,öyleyse varım

Bu güne kadar SAVUNDUĞUM FİKİRLERİMİN ÖZETİ....Aşşağıda ....Haydi ALASMARLADIK Artık form da yazmayı bırkıyorum .....VARSA HAKKINIZ HELAL EDİN BENDEN yana HELAL OLSUN......

Atamalar Branş BÖLÜM şeklinde olacak...Büyük ihtimalde özür gurupları ayrışacak...sn Fatma şahinin sözleri ' Herkes oturduğu Koltuğun Hakını verecek , Nitelik KOD Kılavuzu ve özel şart denilen şeyve Herkesin göz ardı Ettiğİ ömss yönetmeliği ...Böyle olacağını gösteriyor Bu güne kadar savunduğum fikirlerin özeti;ve lise mezunu alımı sınava katılım sayısı nedeniyle yüksek olacak.....

şair ne demiş

Tam otuz yıl işlemiş saatim ben durmuşum
Gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmuşum.

N. Fazıl Kısakürek

Kalender ŞAH olarak ALLAH cc hepinizin şifasını ...Hepinizin Atanmasını nasip etsin .... Dua etmekten başka yapa bileceğimiz yok .....

sağolasın bizede tartışma nasip ettiniz bu konuda
hepinize allah dan dileğim hepimize en kısa zamanda memur olarak işbaşı yapmamızı nasip eylesn.atanmayanlarda üzülmesin daha alımlar olabilir ösymyi takip edelim.
hepinize teşekkürler

1.büyük gün geldi çattı... heyecandan uyuyamayanlara selam olsun... sabırla beklemekteyiz tercih kılavuzunu...

saat 10 da yayınlanır. ösym genelde böyle yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt