cevdet.ozcubukcu;
Arkadaş Neden sordun ? ...Sertifaka ve benzeri durumları sık sık dile getirdiğim içinmi
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ?...Sertifaka ve benzeri durumları sık sık dile getiriyorum , nedeni ,Özürlüleri BİLGİLENDİRMEK İÇİN ...Bu siteyi takip Eden KİŞİLER ,Bu formda yazıp çizen bir avuç insandan ibaret değil... Herkes bunu göz önünde tutsun,benim yazılarımın geneli resmi belgelere ve ömss yönetmeliğine dayalı ....Kpss 2010 tercih Kılavuzunu ve 2012 kılavunu İNCELEDİĞİNDE cevabını Göreceksiniz.... Eğerki Kpss Benzeri bir tercih kılavuz yayınlasın ve nitekim öyle olacak gibi görünüyor... kendi nefsime yandım...Durum ozaman zor...
Benim Burada yazdıklarımın benim atanmama ne faydası olur ne zararı olur ....Ama yayınladığım şeylerde bir kişi yaralansa onun Allah katında sevabı olur , benimki özürlü dayanışması ,kendi içinde kavga değil
Biz neden okuduk onu hiç anlamıyorum? 2 yıllık emeğimizle 2 aylık sertifika eş değermiş meğer??
Vallahi durum bu ,fakat neden boşa okuyasın ,ömss de öğrenim düzeylerine göre kontenjan belirlenecek ,ön lisans dan sınava giren 7 bin kişi bunuda göz önünde tut, lise mezunu 47 bin kişi
Asıl ben ve benim durumumda olan arkadaşlar biz boşa okuduk..... Ben lisans son sınıf öğrencisyim , edebiyat bölümünde okuyorum , Ama ÖMSS sınav kayıt zamanı kredim kurtarmadı, Sınava Lise düzeyi girdim... Bu durunda 4 sınıfta oku lisans olarak bile sınava gireme ....... Şimdiki aklım olsa ön lisans okurdum .... Bir de kayıtan sonra öğrenim gördüğüm bölümümde iki sınava dahakatıldım..... kredim şimdi kurtarıyor ne çare...kimi arkadaşlarım diyorki bu şekilde hem ön lisns hemde lian gire bilirsin diyor.... geçen kpss yide lise düzeyi kayedtdiler aklımı yiyecem ... sınava lise diplomamla kayıt oldum, birde aslını istiyorlar....... Bir de şu durum var kimi kadrolar sadece mesleki okul şartı arıyor......Lise Önlisans ,lisans.....