Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih klavuzu 11-20 Temmuz tarihleri arasında yayınlanacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 temmuz demek 24 saatlik bir zaman dilimi demek..sabır..kaçarı yok bugün mecbur açıklanacak..

ösym her zamanki gibi kraldan daha kral olduğunu belirtecek.

ALLAH SORSUN ........Bukadar özürlüyü mağdur Edenlerden......Gece 12 den buyanlı Löbet tututuyoruz......

Arkadaşlar Konu Başlığını Okurmusunuz ? Konu Başlığını Okuyup Yazarmısınız ? Ama Derin Derin Okuyun, Geçtim ÖSYM yi siz buradaki konu başlığını kavrayamamışsınız ki. Baltazar_79 , xcool , godislove.

Yazmayacam diyorum çizmeyecem diyorum ...... Ama bukadarda olmaz ki....

Özürlü değil köle.....

bugun 12 ye kadar yayında olmazsa 21 de mutlaka yayında olacaktır

sabreden derviş sonunda damlaya damlaya göl olur

zaten bekliycemiz kadar bekledik bu ne ya.

sabreden derviş sonunda damlaya damlaya göl olur<BR>

burda br yanlış anlaşılma var 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında demek 11inde terçiler başlayıp 20sinde terçih yapımı sona erecek demektir..

sabır taşı olduk gelen geçen el sürer artık

Normalde şuanda yayınlanması gerekiyordu, ınsanları oyalamak bu başka bişey değil...
Ztn yayınlandığındada sistem çöker bişeyler olur mutlaka emin olun, bi kargaşa yaşanacak illa...

merve bende tokattayım yemek ısmarlarsın artık :)

Yavuz_can yanlış anlaşılmayı şuan siz yapıyorsunuz ÖSYM sitesinde de açıkça belirtilmektedir. 11-20 temmuz arasında yayımlanacaktır yazıyor. Bu ne demek ?

Arkadaşlar Konu Başlığını Okurmusunuz ? Konu Başlığını Okuyup Yazarmısınız ? Ama Derin Derin Okuyun, Geçtim ÖSYM yi siz buradaki konu başlığını kavrayamamışsınız ki. Baltazar_79 , xcool , godislove.

Arkadaşım konu başlığını okusam ne olacak, bu kadar kişi anlamıyor, bir tek sen anlıyorsun onu mu demeye çalışıyorsun, derin derin, töbe töbe.... Kılavuz çıkmadan neyin tercihini yapacaksın arkadaşım????
Bence sen derinliği, sığlığı boşver de otur kendin bir oku, tabi anlayarak bir zahmet olmaz mı....

11-20 Temmuz tarihleri veriliyor son tercih gününü ayrı olarak belirtmediklerine göre son gün 20 temmuz demektir.

gereksiz kelime oyunu yapmayın
hersınavda bu boyle
11-20 temuz tarıhlerı arasında acıklanacak demek ne demek ...

11-20 temmuz arasında tercıhler acıklanacak sonra bılmem hangı tarıhler arası tercıh yapılacak sonraa bılmem hangı tarıhler arası tercihler acıklanacak ...

tarih arası ne ya yazmak isteyipte yazamadığım çok şey vr

ya arkadaşlar bu ne yanlış anlaşolma bu ne yorum farklılığı

11-20 temuz tarıhlerı arasında acıklanacak demek tercihler bu tarihler arasında açıklanacak ve yine herkes bu tarihler arasında trcih yapacak ve 20 temmuzdan sonrada yerleştirmeler açıklanacak demektir. boşuna bir birinizi kırmayın

ne kadar sabırsızsınız şu halinize bir bakın :) 11-20 temmuz tarihlerinde açıklanacak dediyse 20.sindede açıklanabilir 20 temmuzda açıklanırsa 1 ağustosa kadar tercih yapma süresi verirler.onların açıklnmasıda 15-20 gün sürse 20 ağustosda kim nereye girecekse belli olur bu benim görüşüm :)

ne kadar paniksiniz arkadaşlar..sakin olun..yüzdünüz kuyruğuna geldiniz,kuyruk sizden kaçacak değilya :)

Kim ne derse desin yazılan belli 11-20 temmuz arası yayınlanacak diyor ha tercih süresi verir vermez bilinmez ama 11-20 temmuz arası tercih klavuzu yayınlanacak illa 11 i olacak değil Tercih Kılavuzu, 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında ÖSYM’nin ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresinden yayımlanacaktır. Kimse bana bu cümlenin illa 11 temmuzda yayınlanması gerektiği anlamına geldiğini söyleyemez. Yayınlanır yayınlanmaz bilemem ama bu cümleyi kavrayamayan arkadaşlar burada gerilim yaratmasınlar.

ne olacaksa olsun artık bizde önümüze bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt