Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih klavuzu 11-20 Temmuz tarihleri arasında yayınlanacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bekleyin bakalım rabbim hakkınızda herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah arkadaşlar...

tosun paşa ağaç olduğuna göre meyveyide vereceksin muhakkah beklemeye devam :)

bugün 11 temmuz hala ses yok tercihler hakkında.

bugün 11 temmuz hala ses yok tercihler hakkında.

Hadi bakalım zaten kılavuz çoktan hazırdır diye düşünüyorum.
Yazışmalar vs. bitmişti diye hatırlıyorum forumda böyle bir konu vardı.

Öğleden sonra bakalım yayınlamaları lazım.
Çünkü tercih bitimi tarihi belli 20 temmuz, tercih için 9 gün standart bir süre bugün yayınlamaları lazım.

ADAY İŞ girince tercih sayfası çıkıyor bilgilerin tercihe devam et diyor cesaret edemedim

var ya bir daha ömssmi tövbeler tövbesi
bu arada link verin bakalım

cesaret et desen ne yapacan tercih kılavuzu yok tercih işlemi başlamış

yok arkadaşım yok daha..milletin aklını bulandırdırlar yine..tercih girme yeri hazır,klavuz hala yok !!!!!!!

gerçekten tercih klavuzu yok daha ortalarda yada ben göremiyorum ben kura usulu gireceğim ama kura ve atama aynı yerden tercih yapılacak

15 yeri seçebiliyoruz en fazla, 30 bekliyorduk ama 15 de bırakmışlar, hayırlısı.

nerde arkadaşım tercih başlamış diyosun zaten gerginiz

kalpsizsevgilim;
valla arkadaşım belli olmaz o..tercih yapmak bence sınavdan daha karışık bi durum,hırsına yenilir olmadık yerleri tercih edersen sap gibi ortada kalabilirsinde..o yüzden daha belli olmaz...ümit hep var,ekmeğimiz biizm ümit :)

evet arkadaşlar kılavuz çıkmadan tercih sisteminin çıkmasının sebebi bulundu. osym ilk defa bir sistem buldu kendileri uğraşmamak için. kılavuz tedavülden kalktı ve yerine sallamasyon sistemi eklendi. Herkes artık kafasına göre tercih kılavuzlarında kafa yormadan, kafasına göre tercih kodlarından sallamasyon numaralar yazarak tercihlerini yapabilecek. Büyük bir başarı osym'den bizleri çok düşünüyorlar.

klavuz olmadan neye göre tercih yapacağız ya kod mod diyor..

yukarıda link verdim tc no ve şifre girilince ömss/1 tercih yazıyor ama ortada kılavuz yok yani kadrolar ne bilmiyoruz sadece adaylar için tercih yapabilmek için sistem açılmış ama kılavuz olamadan işe yaramaz o ayrı...

tercij yapabilmek için sistem açılmış bekleye bekleye kavuştuk şimdide klavuz için beklemeye başlayalım sabır sabır ya sabır panik yapmayın insanları yanlış düşüncelere saptırmayın bekleyelim gün içerisinde muhakkak açılacaktır klavuzda

Tercih listesi

Arkadaslar tercih sayfası acıldı ama Tercih yapacagımız yerlerin listesi yokmu.Nereyi nasıl tercih yapacaz.

Arkadaşlar tercih kodlarıyla uğraşmayın. Kafanız karışmasın. Yanlış yapabilirsiniz. Yanlışınız büyük bir hayal kırıklığına yol açabilir. Girmeyin o sisteme. Kılavuzun açıklanmasını bekleyin. Bu konuyu buraya getirenin amacı ne gerçekten merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt