Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih klavuzu 11-20 Temmuz tarihleri arasında yayınlanacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaa arkadaşlar hep öyle oluyor hiç link vermiyorsunuz nereden öğrenecez

Bilmeyen arkadaşlar tercih kodlarıyla uğraşmasınlar, kılavuzu beklesinler. Baltazar amacın ne kardeşim ne diye getirdin şu konuyu milletin kafaasını karıştırmakmı amacın hayret birşey ya.

tosun paşa,
link verdim, bir önceki sayfada...
verdiğim link ösym sitesinin aday işlemleri kısmı, ama boşuna bakmamıza gerek yok kılavuz henüz yayınlanmadı ancak kılavuz yayınlanınca tercih yapabileceğiz

Arkadaşlar ösym sitesindeki sağdaki BAŞVURULAR KISMINA YOĞUNLAŞIN.. gerisi şuan teferruat..

Arkadaşlar tercih sayfası açılmış, hadi yapalım hemen tercihleri..Hurra..!

Yahu sabredin!

Önce kılavuz yayınlansın, sonra oturun kılavuzu baştan aşağı okuyup inceleyin, kadrolara, özel şartlara bakın sonra düşünüp taşının öyle karar verin.. Sakın acele etmeyin. 9 günlük bir süreç var. Yarından itibaren tercihleri girmeye başlamak daha uygun diye düşünüyorum.

tc numarasından sonra yu numarası yazılacakmış o ne demek anlamadım

huderix;

Hitap tarzına dikkat et, benim amacım kafa karıştırmak değil, güya sizlere aklımca iyilik yapmaktı ama geçti bu saatten sonra körler sağırlar birbirini ağırlar, buyurun kafanıza göre takılın, düşünceni söyle eyvallah, ammaaa hitap tarzına dikkat kardeş, tamam mı, kibarca uyarıyorum....

yelizzz;
YU numarasaı önemsiz. ama girmeyin bilmeyen arkadaşlar. Defalarca uyarıyorum. girmeyin o sisteme kılavuz açıklanmadıkça

yeliz,
yu no, tc kimlik no kullanılmadığı zamanlarda adaylara verilen yükseköğretimle ilgili ösym'nn verdiği numaraymş şimdi herşey tc ile...
tosun paşa ben link vermiştim ama görmedin sanırım:confused: 3 kez link verin dedin de...

BALTAZAR_79 Bilgi için sağol en azından 15 tane tercih yapabileceğimizi öğrendik.

Arkadaşlar, şunu unutmayınız ki ÖSYM'nin şimdiye kadar bazı yerlerde hataları oluyor. Bu yüzden kılavuz açılsa da hemen acele davranmayınız çünkü kod hatası olabilir. Yerinizde olsam şimdi değil yarın veya öbür gün hallederdim.

BALTAZAR_79;

Hitap tarzımda ne var benim anlamadım. Milletin kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramadı açtığın konu. Bana hitap tarzından bahsediyorsun sen kendi hitap tarzına dikkat et. Buda benden sana uyarı

kırımtilkisi arkadaşın dediğide mantıklı..zaten uzun bir süre olcak önümüzde..

neyse ben tercihimi yarın yapayım yoksa ösym başkanına küfretcem bizi mağdur ettiği için

ÖSYM'nin ÖMSS Tercih kılavuzlarını Saat: 16:00 'da yayınlayacağı iletildi
Ayrıca 15:30'da kılavuz girişleri işlemininin tamamlanacağı bildiriliyor
Bir de 17:00'da ÖMSS kılavuzlarının adaylara ulaştırılacağı tahmin ediliyor
(Haberci ağzıyla işler böyle oluyor :) )

TRTHABER ALT YAZISI: ÖMSS tercihleri 11-20 Temmuz arasında yapılacak...

huderix;

hüseyin kardeş, kibarca tekrar rica ediyorum, uzatma, sana düşüncelerini söyleme diyen yok, karşında senin çocuğun yok azarlar gibi konuşuyorsun, benim yaşım 34, düşünceni söyle ok, ama hitabına dikkat et.

engin temiz,
paylaşım için teşekkürler zaten mesai saati içinde yayınlamazlar, ilk kez ömssde denk geldim akşamın 21:30undaki açıklamaya... neyse hakkımızda hayırlısı...

ben bir daha ömssye girersem ne olayım yeter bee açıklansın şu kılavuz

Tosunpaşa;
sen birde daha bence sınava mınama girme adamı deli ediyorlar yavvvvvvvvvvvvvvvv....

kırım tilkisi; Derdimiz kılavuza kavuşmak ,tercih yapmak diğil , Mühüm olan kılavuzun içeriği.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt