Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih klavuzu 11-20 Temmuz tarihleri arasında yayınlanacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim bi zahmet işine bak, panik yaratan filan yok, millet oturmuş kılavuzu bekliyor, bizim kılavuzun bugün açıklanmaması gibi bir sıkıntımız yok, senin varsa otur istediğin kadar panik yap, ok. Fikrin buysa fikrini paylaştın, biz de paylaştık daha da uzatıp ortamı germenin anlamı yok. Herkes kendi işine baksın...

ösym aranmış bugün yayınlanacak bilgisi alınmış..kaynak:diğer bir engelli sitesinde yorum yazan bir arkadaş..

ibrahim;
senin atandığın günü bir görsem varya

kardeş burda iyi bişeymi dedin :D hani mimikler olmayınca anlaşılmadı da :)

ibrahim bende sen gibi anlamşıtım taaa başta..yani 11-20 arası herhangi bir günde tercih klavuzu yayınlanabilir diye anlamıştım..ancak dün haberlerde yarın ömss tercihleri olacak şeklinde haberleri gördüm..o zaman anladım..gerçi üç kağıtçı medya işte..yine belli duyarlı kanallar yayınladı onuda..kpss yolsuzluğunu hepsi diline dolarda,bu ömss ile ilgili bi haberi zor görürsün :mad:

son dakika son saniye herkesin sinirler tavan yapmış relaks beyler bayanlar birbirimizi kırmanın kimseye faydası yok..sakin...relax..

arkadaşlar birbirimizi kırmayalım lütfen .

koca bir günü yediler ya görme engelli daha birini bulacak okututacak anlayacak

Ayrıca şu var bugün kpss başvurularının son günü çok çok yogun olacak o yuzden bence bugün kesinlikle açıklanmaz.

ÖSYM Ye Neler oluyor......Bir gün kopya Birgün şifre.....tercih kılavunun yayınlanacağı haberi çıkalı 12 gün oldu......Bu nasıl bir durum , doğru ösym nin daha mühüm işleri var, kopya ,şifre ...........

ösym dürüst değil. ÖMSS sınavında bile gizlice yerleştirmişlerdi kopyayı bana göre! Nerden bu kanıya kapıldın diyecekler!!! Sınavda işaret kağıdının sol tarafındaki kutucuklarla dolu ve bazı yerleri işaretlenmiş vede üzerine bu alanda işaretleme yapmayın yazan alanı benden başka kimse görmedimi anlamadım. O alan neydi, neyin nesiydi???

Merhaba arkadaşlar bende aradım telden görüştüm gün içerisinde sisteme aktarılacak diyorlar tercih klavuzu herşey hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüzde hayırlı olana razı olsun ben kuraya başvurdum umudum az olsada inancı olunca ne olacağı belli olmuyor işte herpinize saygılar...

huderix, o alan her sınav cevap kağıdında var onun ne olduğunu ben yıllardır çözebilmiş değilim maalesef

Biraz önce ben de ÖSYM yi aradım, "GÜN İÇERİSİNDE SİSTEME AKTARILACAĞINI VE SİTEDEN TAKİP ETMEMİ" söylediler. Bazılarının dediği gibi bilmem kaç günlük süre içinde açıklanacak demediler, nokta...

evet baltazar aynen banada dediler takip etmekten başka yol yok yani gereksiz yere yanlış bilgilerle lütfen insanların umudunu kırmayın bekleyelim görelim sabrın sonu selamettir

ösym sitesindeki duyuruya bakılıp tek bir cümlede odaklanılmış arkadaşlar demin ben de okudum tekrardan, tercih işlemlerinin alınması diye yazıyor duyuru başlığında... yani 11-20 Temmuz tarihleri arasında kılavuz yayında olacak ve tercihler bu tarihler arası yapılacak diye bir anlam çıkıyor

bir çok devlet kurumu yarın ömss tercih kılavuzu yayınlanacak başlığı adı altında haber yapmış. yarın derken dünkü haber

ya arkadaşlar her ne olursa olsun umutsuz yorum yapmayın umudunuzu yitirmeyin sabırlı olun biraz sabır yani ne kadar çabalasakta sesimizi duyursakta asla ve asla hiç bir şekilde ösym bize öncelikte tanımaz gaile bile almaz bekleyelim görelim

tercih süresinin uzatılacağını devlet kurumları dahil düşünmemiştir düşünseler idi asla tercihin yapılacağı tarihi vermezlerdi gereksiz yorumlarla insanları yanlış düşüncelere saptırmaya hiç kimsenin hakkı yoktur

arkadaşlar o kadar acayip işlerki benim tanıdığım gercekten zihinsel engellliler 60-70 arası almış ama bunlar gercekten zihinsel engelli. ömss giren biriyle tanıştım adam zihinsel hiç bir sorunu yok zihinselden girmiş ve diyor 98 aldım. zihinselden giren arkadaşlarımızın resmen haklarını alıyolar.

huderix;
arkadaşım önceden adımızı soyadımızı tc numaramızı tek tek kodluyorduk..bunu kimisi düzgün yapıyodu kimisi yapamıyodu..bide vakit kaybıydı..bunlar artık,ismin soyismin vs. kdlanmış olarak geliyor..sen uğraşma diye..bunda hafiye vari cümle sarfetmeye gerek yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt