Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tıpta gerçekten amigdalayı sarsarak acıyı ve hüznü bastırmak gibi bir yöntem var mı?
Genel anestezi istemiyorum ki zaten. Sedasyon ile uyutsalar yeter. Ona bile maraza çıkarıyorlar. Huzursuz olurum diyorum dinletemiyorum. Anksiyete belirtileri taşıyorum diyorum dinletemiyorum. MeTePe
Kuledibi sanırım Reşat Bergel'den bahsediyorsun. Doktorları iyidir! Prof veya Doç bakar gerekirse. Bir de sirkülasyondan dolayı hasta çeşitliliği konusunda da tecrübeleri iyidir. Hastane keşmekeş, personel bazıları hariç çoknzor karakterli! Ki bir de sen en kıl kısım retina cerrahi bölümü ile iştigal ettin sanırım! Ki oradaki tıbbi sekreter hanımefendi ile de tanışmışsındır. Asabiyet hat safhada...
Hasılı, geçmiş olsun! Allah acil şifalar versin. Gözündeki problem ne?
Evet personelle sorun yaşadım ama hadlerini de bildirdim. Babalarının hayrına çalışmıyorlar. İnsanlara afra tafra yapmaya hakları yok... Etki tepki misali nasıl muamele ettilerse karşılığını misli ile aldılar.
İlla ki yapmışsındır, bildirmişsindir. Biraz dengesizlik var o konuda orada. Ondan demedim. Gerçekten okuyunca sağlık durumunu merak ettim genç. İyi misin, oldun mu ameliyat minvalinde yazdım. Olmadıysan da dert etme o davranışları sağlığına kavuşmaya odaklan niyeti ile yazdım...