Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası geçirenler haklarınızı biliyor musunuz?

Selamun aleyküm arkadaşlar 30 Ağustos 2016 da arkadaşımın kullandığı motorsiklet te kaza geçirdik kusur %80 karşı tarafa verildi sol bacak tibia parçalı kırıldı 34 yaşındayım 3 çocuk var siğortalıyım 2001 girişli şuan siğorta iş görememezlik rapor parası ödüyor 7 ay oldu sizce ne kadar para alabilirim

Arkadaşlar merhaba benim de bir konu da yardımınıza ihtiyacım var..

Yaklaşık 1,5 yıl önce babam ile beraber Kiralık otomobil ile kaza yaptık tek taraflı. Burada karayolları da suçlu bana göre çünkü yol kenarında mucur vardı köpek de çıktı ve mucur ile köpek yüzünden kayıp Kum yığınına çarptık havalandık ve takla atmadan durabildik. Babam iç kanamadan dolayı ameliyat oldu ve dikişleri bi süre sonra açıldı tekrar ameliyat oldu. Rapor için başvurduk ve yüzde 10 aldık. Daha önce babam aracı birisi ile anlaşmış yüzde 20 için onlar da aracın sigorta firmasına yollamışlar galiba evrakları ve 30 bin lira ödenmesine karar vermişler. 24 bini ailem aldı.. Aracılar itiraz edebileceklerini yalnız yüzde 35 istediklerini söyleyince biz reddettik.

Sormak istediğim güvence hesabına da başvuru yapabilir miyiz ? Ben alkollü değildim. Ayrıca sigorta firmasına dava açmalı mıyız? Raporu yükseltmek için başvuru yapmalı mıyız? Birileri ile çalışmalı mıyız?

Babam kaza esnasında 49 yaşında ve asgari ücretliydi. Şuan 51 yaşında ve 1750 Lira maaşı var. Hastanelerden her ameliyattan sonra alınan 1 er aylık raporlar devamında 2 şer haftalık raporlar vs var.

Teşekkür ederim cevaplarınız için, selametle..

HeavenLove

aynı soruyu birden fazla yere yazmayın lütfen.
az önce diğer konuda sorunuza cevap verdim.
tekrar geçmiş olsun.

Merhabalar ben 9 ay önce araç içi trafik kazası geçirdim omurgamda kırıklar var...
Sorum şu tedavimi bundan sonra özel hastanede yaptırsam tedavi masraflarını trafik sigortası karşılar mı?

grift
yaklaşık 2 sene önce genel şartlar ve geçen sene nisan ayında kanun değişti.
artık trafik sigortası tedavi masrafını karşılamıyor.

Üst Alt