Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasında felç olan karısını boşuyor...

Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bukonu beni çok üzdü,hatta dengemi bozdu diyebilirim.sizlerle paylaşmak istedim
konu bir tanıdığım omurilik engelli..
olay daha yeni, beyefendi trafik kazası yapıyor kendisi iyi fakat eşi engelli kalıyor,üç çocuğu var,
beyefendi eşini boşuyor, çocuklarıyla beraber kendinden 1000 km uzağa yolluyor.sadece nafaka vermeyi kabul ediyor.
bana göre çok adaletsiz..hayatını elinden aldığınız insanı kaderiyle başbaşa bırakmak.
ben kınıyorum...
bu yazıları toplayıp beyefendiye verceğim....sizlerinde katılımını bekliyorum..

Yazıklar olsun hem senin yüzünden bi insan sakat kalsın hemde üstüne yetmiyormuş gibi boşa o insanı .. senin sınavında buymuş ama sen sınavdan erken çıkmayı yeğlemişsin..Kaldın beyefendi:p sınıfta kaldın...

rabbimden tüm yüreğimle diliyorumki o daha kötü duruma düşsün.düşecektirde.hiçbişi öbür tarafa kalmıyor

nalet olsun ona bu kadarda olmas ya o engelli olsayd hanımı bakmazmıydı bir insan o kaddar acımasız olurmu be yazıklar olsun bir eşi imza atarken birbirilerine söz eriler iyi günde vede kütü günde beraberiz şimdi bey efendi hanım efendiyi tek eder bu insanlık dışı değilmi neyse daha kütü sözler ederdim ama boşverim

şimdi o kadından boşandı die hayatı güzel olacak sanmam çocuklarını anneden ayırıyo nolacak erkek milleti ne olacagı basına ne gelecegini garanti edebiliyomu bari yazık oldu kadına adam öle yıllar geccekki aklı basına gelcek karısından özür dileyecek barışacak

ben o kadının kardeşi veya akrabası olsaydım gözümü kırpmadan direk beyefendinin kafasına sıkardım yada bu dünyayı beyefendiye zindan ederdim beyefendiyi süründürürdüm...

Bu Kadarda Olmaz. Ne Hallere Düşmüsüzde Haberimiz Yok.

İmza atarken iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta diye söz veriyorlar ama nedense böyle bir olay başa gelince bu kadar kötü olabiliyor insanlar.. Bu nasıl bir vicdandır bilemiyorum.. Aynı durumu yaşayan siteden tanıdığım bir bayan arkadaşım daha var.. Hem kendisi kazayı yapıyor eşi onun yüzünden sakat kalıyor hemde terkediyor ne oldu sevgiye aşka peki....

böyle insana tükürmek bile fazla ,o tükürük bir yerde ilaç olurda bu mahlukattan balta sapı bile olmaz.balta sapı düzğün ağaçdan yapılar.eğri ağaçtan (...) fırçası olur.böyle mahlukatlar dünyada yer içer sonrada (...) yaparlar.lakin doğada yabani hayvanlarda aynen böyle yaşar.bizi YARADAN insan olarak yaratmış akılla beraber fikir de vermiş.ikisi bir arada olunca VİCDAN denen bir unsur ortaya çıkıyor.VİCDAN DENEN bu unsur mahlukat ile insanı ayırt eden bir öğedir.
""bende 8 yıl alacak sakatlandım ama eşim beni burakıp gitmedi.ve her gün bezimi değiştirir sondamı yapmama yardımcı olur,kişisel bakımımı,banyomu yaptırır vede ütüsüz bir şekilde dışarı çıkarmaz uykusuz kalır ama"""ÖF BİLE DEMEZ"" .insanlar nefsi hayvani arzularını haz almak için kullanırlarsa dünya zevk dünyasına döner.sonuçta bu kişinin ortaya koyduğu şahsi olay tekerrür eder.
lakin kendisinin bir gün yatakta kısmi felç geçirip muhtaç olduğunda karşıki dağ dimdik duracak mı yaşayıp göreceğiz.o şimdi elindeki, paranın hükmünü yaşıyor.ama iş şahsına dönünce o paralar bile bir (...) yaramaz..anca bez parası olur..yani beze giderde kim temizleyecek orası muamma.......
yaşayıp göreceğiz...

Ne kadar üzücü:(söyleyecek söz bulamıyorum ben böyle insanlara,kelimeler bile bu acımasız tavrı ifade etmeye yetmez,gün gelir devran döner o beyefendinin ayağına dolaşır bu düşünmeden yaptığı hareketi,başını vurur ben nerde hata yaptım diye ama o bayanın ahı üzerinden asla çıkmaz...

Bende çoğu kişi gibi YAZIKLAR OLSUN diyerek başlıyacağım.İyi günde kötü günde cümlesini hiçe sayan bir ahmak daha(Kusra bakmayın snirlendim):mad:

Bu adamın eğitimi var mı bilmiyorum ama varsa bile aldığı eğitim onun cehaletini almıştır fakat eşekliği baki kalmıştır. Yazıklar olsun.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,,,
benim yazamadıklarımı duygularımı dile getiriyorsunuz ben yazamıyorum ama size katılıyorum(uzaktan akrabam) sizin yazdıklarınızı ona yolluyorum..
kadını boşadığı gibi çoçuklarınında bakımını yükünü engelli bayanın üstüne bıraktı,,,,!!! benim verebileceğim tepki..telefonunu buraya yazmak olacak..
site yönetimine danışıp yazacağım..NOT bukişi eğitimli mevki sahibi,,,

O halde dediğim gibi: Eğitim cehaleti alır, eşeklik baki kalır.

adamın mazereti ne cocukları sakat karısına veriyo kadın nasıl baksın o haliyle utanmada yok adam da

sasrımadım evlı deılım ama aynısını bende yasadım ama bıldı halde bu engelılerın kaderı sankı bırcok engelınınde basında olay seyler ılk basta sadece benım basımdan gectı sanmıstım ama cok oluyor ben dahıl olmak uzere canlı sahıdı bıle oldum

unutmadan kısı kendı ınsanlıgını kaybetıkten sonra ıster unıversıte okusun ıster okumasın deısmez

en güzeli o adamı ALLAHa havale ediyorum yazık o kadın cagıza

ALLAH büyüktür.ALLAH elbetteki zalimlerin hakkından gelecektir.
nediyim başka.

bu arada o kısı ınsanlıgını kaybetmıse unıversıte okusada boş

Çok üzücü bir durum. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İyiyken, sağlıklıyken eşi iyiydi de engelli olunca boşanıyor. Birde engelli olmasının nedeni kendisi. Ne vicdansız insanmış. O kazada kendisi engelli kalsaydı ve eşi onu boşasaydı ne yapardı? Bundan sonrada başına ne geleceği belli olmaz. Sağlığına o kadar güvenmesin.

İşte erkek milleti böyle demiyelim kadın daha anaç ve merhametli olsada kadınında erkeğinde iyisi kötüsü oluyor, genelleme yapmak doğru değil bence.Sevgilisini,nişanlısını,eşini terkeden bayanlarda var en azından bi kaçtanesini biliyorum..
Adamın yaptığına gelince; keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler. Son pişmanlığı fayda etmeyecek inşallah pişman olmadan yanlışından geri döner...

Lütfen erkek milleti die genellemeyelim erkekkkk olmayanlarıda o katogoriye sokmayalım :S ALLAH ıslah etsin inşallah..

okumakla ınsan olunmadıgının orneği....yazıklar olsun ki hala ınsanım dıye gecıyonuyo o adam yanı akrabam oldugu ıcın bırsey dıyememenıze kızıyorum acıkcası kılıcpir... ınsanlıktan nasibini almamıs kişilere insan olduklarını vıcdan tasıdıklarını hatırlatmak o kısının etrafındakı kişilere düşüyo bence....

sevdiğin insan her ne kadar hastalıkta sağlıkta desede ne yazıkki başa bela gelmeden anlaşılmıyor ve seni bırakan arkadaşın veya dostun değil hayat arkadaşın onn için ölebileceğin insan seni zor zamanında bırakıyor çook acı bir durum onun için yaptığın tüm güzel şeylere acıyorsun tanıdığına lanet ediyorsun belki beddua ediyorsun ama ne yaparsan yap onun sana attığı bu kazığı geri getiremiyorsun en güzeli gene ALLAH a havale etmek bence onun adaleti herşeyden yüce

bizler için insan degeri yok demekki işte bukadardır iyi ve kötügünde beraberliktir benim bildigim iş demekki kaza hastalık sakatlık oldugunda herşey biti veriyor sevgi falan kalmıyor insanın degeri kalmıyor en önemlisi çok ayıp bişey diyemicem yazıklar olsun

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,benimde diyeceğim çok şeyler var tabi,konuyu siteye taşımakla birşeyler dedim zati,,son ümidim bunları okuduğunu biliyorum...belki islah olur bekliyorum...telefonunu yazsam belki kullandığı o sonmodel makinayı 40 parça yapardı. sitenin adresini ona yazdım. gelen tüm mesajları yolluyorum, son ümidim dağın arkasında kaldı, oradada bulmazsam,,eh daha nerelere taşıyacağım konuyu...
enazından insan olan çocuklarını,sana yıllarını veren eşini, sakatlayıpta,bir kenara atmaz,,,bende araba kullanıyorum ama eşim yanımda oldumu 10 kat daha dikkatli oluyorum.tedbirsizlikte bence suçtur. hukukcu arkadaşlardan,da yaptırım ne olabilir..???

acıkcası su saatten sonra islah olmasıda bısey ifade etmez... yaptıgını anlayıp gerı donse acaba bıraktıgı kışı aynı yerde bulabılece mı bakalım? karısı bu yaptıgını unutabılıcek mı, tekrar guvenebılecek mi? cok zor .....

soykankaan;

öksürenleri salmak lazım adamın üstüne. :D:d hırk hırk sonra suratına bi tükür artık tükürmük mü çıkar ağızdan başka birşey mı cıkar bilemem :D

bende bu olayı okudugumdan berı burada sızlerle aynı duyguları paylasıyorum,ama bu dusunce yapısını egıtımle degıstıremedıgım surece olan hep ococuklara oluyor. o kucuk cocukların buyume sureclerı sonunda hangı hallerde olacakları veya oldukları durumlarını (iyi/kötü) burdan yazmayız umarım burda ne babayı degıstırebılırız nede annenın durumunu ınsallah allah cocukların yolunu acık eder malaesef bu acılar hıc bıtmeyecek gb gelıyor.....

Üst Alt