Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasında felç olan karısını boşuyor...

Merhaba Cumali kardeşim

Bu konuda yaşadıklarını yazarmısın bana, bu konuda bir yazı hazırlıyacağım, örneklere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

dicek bişi yok yazıklar olsun kelimesinden başka.bayanın yerinde o olsaydı bayan aklından bile geçirmezdi derdini paylaşırdı eloglu işte hayırsız 3tanede cocuk vermiş ona:(

arkadaşlar,,,sonuç diyeceksiniz...bukadar sitem ima,örneklere rağmen bu bakıma muhtaç bayan arkadaşımızı eşi boşadı. şimdi kaderiyle başbaşa bıraktı,ben yazılarımla heray konuyu takip ederek sonuçlarını buraya yazacağım... bana ulaşabilirseniz şahsen arkadaşımızın tlf verebilirim,sizinde yazılarınızı görmek isterim..

Bazi seyler egitimle olsa iki ayakli "essek" adam olurdu. Insani severim insan oldugu icin !!!
yanliz bir ornekten yola cikarak toplumun bir kesimini ayni kazana atmayalim.

Kadin yaratilis olarak anac ve fedakardir,bir hamile kadini dusunun dogum sancisini bir erkek kaldiramaz,bu dunyada yasam varsa kadin sayesindedir.Babalik sonradan ogrenilen birseydir, Cocuk dunyaya geldikden sonra hatta buyumeye basladikdan sonra baba farkina varir.

Bir kadin hormonlari alinmadiysa bir dengesizligi yoksa... her daim anactir emektardir fedakardir hatta insanoglunun en emekci yanidir.

Bu olaya gelecek olursak her zaman soyledigim gerceklik insanin erezyona ugradigidir.

Ornegin en son murat gogebakan'nin yasamis oldugu olay,sanatci kanserdir karisini cok seviyor deli gibi asiktir. Gun gelir sanatci hasta olur kanser olur o anda esi yaninda hic olmaz neden cunku kendisine facebooktan genc bir sevgili bulmustur, ne diyelim simdi butun kadinlar kotumu hayir hepimiz insaniz her alanda esitiz.

aracı kullanan aynı kişi ise kadına tazminat ,yine çocuklarına ve eski eşine nafaka öder dava ne oldu,

Üst Alt