@Hklbhk, gerçekten öyle rabbim bütün hastalara şifa bekleyenlere şâfi ismiyle şifa versin inşAllah. Dediğiniz gibi bende düşünüyorum bazen nadir bir hastalık nasıl olur diye insan ister istemez düşünüyor. Ben bir süre bunu düşündüm ve sonrasında demek ki bana bir şey gösteriyor diye anlamlandırdım. 1 milyonda 100 kişiden ben seçildiysem demek ki rabbim bana bir şey gösteriyor dedim. Önceden 2 gün evde dursam arkadaşım yok yine evdeyim millet geziyor falan derdim mesela. Hastanede de 1 aylık yattığım süreçte Allah’ım nolur bir kere uyandığımda gözümü evde açayım diyordum.. Bana her halime şükretmeyi öğretti bu hastalık. Bu yönünden bakıyorum. Yürümek, koşabilmek, kalkıp tuvalete gidebilmek, idrarını yapabilmek.. Ne kadar basit şeylerdi mesela önceden. Şimdi hep şükürlerimde.. Hamdolsun her halimize ben 20 yaşındayım bir genç kız olarak idrarımı tutamıyorum hasta bezi kullanıyorum istediğimi giyemiyorum dışarı da sürekli tetikteyim mesela yine de hamdolsun binlerce kez rabbim bütün hastalara hepimize şifalar versin inşAllah.