Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler

Deyax

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam,

Önlisans - Ankara Etimesgut Hava Kuvvetleri Komutanlığı yerleştim.

Başka yerleşen var mı?

TSK'da Engelli memur olur raporu süreci hakkında bilgisi olan var mı?

ben de Diyarbakır Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na atandım halihazırda memurum ben de napmam gerekiyor bilmiyorum :DD

Bende Ankara Genelkurmay başkanlığına atandım halihazırda devlet memuruyum tekrar güvenlik soruşturması yapacaklar mı bilgisi olan var mı?

bugün ankaradaki hava kuvvetleri komutanlığını aradım. diyorlar ki 6 aylık bir güvenlik soruşturması olacak daha sonra işlemlere devam edeceğiz.
yani sağolsunlar 6 ay daha bekleyecez.

babilzok
TSK 'da Engelli memur olur raporu + güvenlik soruşturması olacak. Siz memur olduğunuz için tekrar olur mu bilemedim.

oger
Bugün bende MSB Personel temine gittim.

ÖSYM kurumlara yerleştirme bilgilerini gönderecekmiş.
Sonra kurum bizlerle iletişime geçecekmiş.
Evrak hazırlığı sonrada bekleme süreci.

Geçen sene TSK'ya yerleşenlere baktığımda 1 hafta içinde telefon ve e-posta ile evrak talepleri iletilmiş. Sonra'da güvenlik soruşturması.

Bende Diyarbakır Hava Kuvvetleri Komutanlığına atandım . 6 ay sürer mi güvenlik soruşturması çok geldi.

Telefon ya da e mail alan var mı? Yoksa pertem duyurusunu mu bekleyecegiz?

bana henüz geri dönüş sağlanmadı 1 hafta geçsin ondan sonra kendim aramayı düşünüyorum

Merhabalar arkadaşlar hepimize hayırlı olsun.Ben de diyarbakır hava kuvvetlerine harita kadastro teknikeri olarak atandım.225 defa aramam sonucunda perteme ulaştım.onlar Deyax kardeşimizin dedigi gibi ösymden evrak temini sonrası bizi evrak için ankaraya çagıracaklarını ve bu işlemlerin hemen hemen 6 ay sürecegini söyledi.Benim takıldıgım nokta tercih klavuzunda genel bilgiler bölümünde ;"Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve
Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik"in 15 inci maddesine göre bir komisyon
oluşturulur. Adaylar yerleştirme ilanını takip eden 15 günlük süre içinde yerleştirildikleri kamu kurum ve
kuruluşuna, atanmak üzere aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte başvurur.'' yazıyor. MSB bizimle irtibata geçmesi 15 günü geçerse ne yapacağız.
herkese tekrar hayırlı olsun

kurtbey27

Öncelikle sizinde hayırlı olsun.

Başka arkadaşlarda MSB personel temine gitti kapıdan güvenlikle telefonla personel teminde komutanla görüşüp geri gönderiyor. ÖSYM kuruma bilgilerimizi ilettikten sonra biz sizinle iletişime geçeceğiz diyor. Yani o süreyle ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum. Sitelerinde herhangi bir duyuru bile yok. Aşağıda ki adresten sizde takip edebilirsiniz.

Ankara'da olduğum için Personel temine rahat gidiyorum. Bir gelişme olursa konuda güncelleme yapacağım. Sizlerde yine telefonla falan bastırın bir an önce şu işlemleri tamamlayalım.

https://personeltemin.msb.gov.tr/

Arkadaşlar bende Genelkurmay'a atandım. Burdan başka bir yere mi atanacağız yoksa merkezde mi kalırız.

bana henüz geri dönen olmadı bekliyorum hala birşey olursa hemen haber vericem ben

Taxı
O konuda benim bilgim yok.

kurtbey27 Deniz000 Bbahadir

Bugün mesai başladı bakalım bir gelişme olur umarım.

Perteme mail gönderdim, telefonla aradım ulaşamadım. Bir gelişme olursa yine bilgilendirme yaparım.

Arkadaşlar 14:50 de MSB dan aradılar ösym den belgelerimiz MSB ye ulaşmış. Önümüzdeki hafta içi mail yoluyla istenilen evraklar ulaştırılacakmış ne gerekiyorsa mail yoluyla bildirilecek dedi. Hayırlı olsun.

14:15 de ben de arandım 0312 3630494 den ama açamadım bu numara arama kabul etmiyor şimdi personel temini düşürmeye çalışıyorum.

Aynı numara. Sadece iletişim bilgilerinizi teyit ettiriyor telaş etmeyin

Benide aradılar haftaya mail gelecekmiş.

yunus4807
Mail gelmemesi durumunda ulaşabileceğimiz numara istedim.

Hocam 0312 562 05 43 Dahili 2353 - 2345 'den ulaşabilirsiniz.

Beni de aradılar mail teydi yaptılar. Önümüzdeki hafta bi mail gelecekmiş. Niye bu kadar uzun sürüyor yaa

Beni de aradılar mail teydi yaptılar. Önümüzdeki hafta bi mail gelecekmiş. Niye bu kadar uzun sürüyor yaa

Telefonla ararken mail gönderdik ona göre hazırlığınızı yapın demiş olsalar daha hızlı olurdu sanki ama...

Vardır bir bildikleri diyoruz. Hayırlısıyla bu süreci atlatacağız inşallah. :)

merhaba arkadaşlar, aramaya başlamaları sevindirici haber. henüz aranmadım ama bekliyorum bakalım.
acaba güvenlik soruşturması tamamlandı mı ki evrak istemeye başlamışlar?
ben daha evvel aradığımda öncelikle güvenlik soruşturmasınin olumlu sonuçlanması halinde arayacaklarını söylemişlerdi.

oger

Yanlış anlamış olabilirsiniz belki. 10 günde güvenlik soruşturması biteceğini sanmıyorum. Bazı kurumlar erken bitiren varda. Bizim evrak verip sonra güvenlik soruşturması başlayacak olarak söylendiydi.

Üst Alt